Přejít na obsah

Padá zadní okno

culda

Doporučené příspěvky

Je to jak píše libero, praskl ti plastový držák ve stahovačce. Buď se dá ten plast koupit (v případě že není zamotané lanko) a nebo vyměnit celou stahovačku. Minulý týden se to stalo sousedce na Seatu Cordoba, tak jsem jí to provizorně opravil způsobem, že jsem sklo vytáhl a podepřel deskou :D

Odkaz ke komentáři

To ti neporadím, ale sám za sebe jsem vždy za originál díly. Čína u Jeldy stojí cca 600,- a origo cca 1200,-. Rozdělej to a uvidíš co tomu je, ale pokud to bude ten plastový vodící díl, tak ho pořídíš za pár korun (v případě že jsi se nesnažil to okno vytáhnout nahoru, to se většinou zamotá lanko a tím je celá stahovačka KO) :)

http://www.cc-autodily.cz/spoustece-oken?brand=SKODA&model=OCTAVIA

Odkaz ke komentáři

To ti neporadím, ale sám za sebe jsem vždy za originál díly. Čína u Jeldy stojí cca 600,- a origo cca 1200,-. Rozdělej to a uvidíš co tomu je, ale pokud to bude ten plastový vodící díl, tak ho pořídíš za pár korun (v případě že jsi se nesnažil to okno vytáhnout nahoru, to se většinou zamotá lanko a tím je celá stahovačka KO) :)

http://www.cc-autodily.cz/spoustece-oken?brand=SKODA&model=OCTAVIA

okno vezmu dam nahoru a drží , jen je nahoře asi 2cm mezera , nyní už nepadá

Odkaz ke komentáři

Presne to plastové vodítko sa ti zlomilo...výmena nie je zložitá...len musíš vybrať vonku z dverí celú sťahovačku :palec:

Inak ...nezabudni si potom naspäť na dvere dať ten igelit :palec:

tak to je super , je to hodně složité ? A na co si dát pozor ?Jak to řesíte s oknem ?

Odkaz ke komentáři
  • o 6 let později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...