lukas1986 Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 ahojte chlapi , jelikož jsem mezi vámi relativně nováček . Obracím se na vás s další radou . Jakým způsobem jsou uchyceny dveřní plastové venkovní lišty , které asi bývají většinou černé . Osobně bych to tipoval na nalepení . Jakým způsobem šetrně demontovat a poté zpět namontovat . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matop Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 rad by som vedel aj ja odpoved na tuto otazku. na peugeote su nacvakane tie listy ak oto je u octavia 2 pred FL ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vakles Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 su v tapacire zatavene ked to daš dole budeš musieť riešiť na novo ako to pripevniš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 vakles: venkovní, ne vnitřní v tapecu ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Na face su vonkajsie lepene, a myslim ze tak isto aj pred face :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vakles Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 vakles: venkovní, ne vnitřní v tapecu ;) ;) jaaaj, sorry :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Sú prilepené dvoma pásmy úzkej obojstrannej pásky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vendy 83 Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 chci se zeptatat mám na voze ty lišty černé a chtěl bych je v barvě vozu jdou nastříkat nebo musim shánět v té barvě?jde o stříbrnou barvu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Nastriekat bez problému , ale dať dole, dobre odmasniť, aplikovať zmekčovač na plasty, nastriekať plničom ,prebrúsiť a nalakovať do farby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vendy 83 Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Ještě se chci zeptat, když mam pokličky na hliníkový kola který už mají nějaký nástřik už z výroby, tak na ně musím použít taky změkčovač plastu? Nebo tam stačí plnič a barva? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Ak sú poškrábané prebrús to pod vodou smirkom 320 daj plič a lak, ak nie iba prebrús povodný lak 1000-kou a nalakuj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Ten změkčovač na plasty je vlastně primer,neboli základovka.Takže když budeš stříkat na starý lak,stačí jen přebrousit pod vodou.Plnič Ti zatmelí rýhy a sjednotí přechody.Je lepsi mit souvislou vrstvu plniče.Samozřejmě přebroušenou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Greatone Odesláno Říjen 12, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2014 Zdravím Vás, mal by som prosbu ohľadom demontáže A montáže vonkajšej bočnej dverové listy octavia 2 pred fl. Ako ju bezpečne dať dole A akou páskou (hrúbka,výška) ju prilepiť späť. Odlepuje sa mi. Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 Pásku si kúp od 3M obojstranku ideálna by bola do 1cm šírky, na lištách je lepená v dvoch pásoch to uvidíš keď dáš lištu dole.Dajú sa odrezať rybárskym silonom alebo skúsiť pomaly odťahovať možno sa odlepia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 akou páskou (hrúbka,výška) ju prilepiť späť. Odlepuje sa mi. Ďakujem Mamutom :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Říjen 16, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2014 Mamut je síla..pokud to bude ještě někdy v budoucnu dávat znovu dolů, tak ohne dveře :) Já s tím lepil lišty kolem plovoučky a když jsem je dával dolů kvůli natažení kabelů, šly i s omítkou :D Sorry za OT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 16, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2014 Co jsem tak slysel tak jak je odlepis uz tam ty samy nikdy poradne nenalepis, budou se furt odlepovat ;) Ja bych doporucil sundat, vyhodit a koupit ty FL listy a nalepit novy ;) Sam se na to chystam pristi mesic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Říjen 17, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 To máš pravdu, ale on se ptal, jak předFL lišty odlepit a jak nalepit zpět. Mamut je řešení. Samozřejmě, že se tyhle případy řeší rovnou výměnou lišt za FL, ale třeba má omezený rozpočet a chce zachovat stávající lišty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 17, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 No ja si troufnu rict ze ty FL listy vyjdou i levnejc (pokud si teda nebude komplet delat sam i s lakem) - protoze kdyz si to nekde necha lakovat tak tam si reknou jenom 700 - 1000 jen za pripravu tech list jako je obrouseni atd. A fl listy pripraveny k laku sezenes za nakejch 900 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Říjen 17, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 To jsou tak levné? Pokud jo, tak se určitě vyplatí už narazit FL. Když jsem se o ně nějaký čas zpět zajímal, daly se sehnat nejlevnějc cca kolem 1500/2000,- sada, takže mě to taky odrazovalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 17, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2014 Na netu presne nevim nehledal jsem, ja mam cenu od znameho z elso servisu a tam za to po me chce 214 za jednu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubišek Odesláno Duben 16, 2016 Sdílet Odesláno Duben 16, 2016 Zdravím vás klubáci..Hledal sem na netu a nikde neviděl ochranné lišty na dveře ale v té stříbrné barvě na oct. 2 face..Nevíte náhodou o nějakých?Lakovat se mi nechtěj nějaký,co prodávaj na lak..Myslel sem,že se dají koupit hned stříbrné.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 16, 2016 Sdílet Odesláno Duben 16, 2016 Bohuzial vsetky musia ist do laku... Jedine ze ich zozenies z vrakaca alebo buracky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubišek Odesláno Duben 24, 2016 Sdílet Odesláno Duben 24, 2016 Nemáte prosímvás odkaz na 3M oboustranou pásku na ty lišty?Bud najdu tenkou na výšku,nebo zase moc vysokou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.