Davon Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 Nevědí co by si za to řekli to za ten zadní chtěl 25900kč !!! já ho koupil i s dopravou z rakouska za 7000kč v přepočtu Tak to je jina, to uz je slusny. ude to pekny, je fakt zajimavej! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Exeo super v tom sport paketu. Podvozkově to bude lepší jak SUP, ale provozníma nákladama horší. Motor podél, víceprvek vpředu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Září 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Dík vašku jinak další střípky sport paketu budou příští týden má dorazit přední nárazník a stříška na páté dveře + facelift xenony jinak provozní náklady jsou kvůli přední nápravě určitě vetší ale jelikož mám autoservis tak si sem schopnej vše udělat sám za jinou cenu než normální člověk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Jo pak je to jiný. Měl jsem superba a dělal jsem nápravu asi 2x a to jsem kupoval jen Lemforder. Je to prostě něco jinýho, než když u OII/SUP koupíš kulak za 300, siláče na rameno za 600 a jsi hotovej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Září 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2013 je fakt že ta náprava je dost komfortní ale v případě výměny ramen a jinýho servisu je to na posr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Září 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Tak dnes auto umyto a máme zasebou 45000km bez poruchy jediný co odešlo tak ložisko na straně spolujezdce zřejmě kvalita zdejších silnic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 to jsi najezdil od 7/13 do ted 45tis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Září 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Neblázni ne nenajezdil od 2/2013 jsem najel asi 15000km auto jsem kupoval když mělo 32000km jako referenčku v německu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 45tis. a ložisko off??? Tak to je hrubost. Jinak má to zajímavé budíky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 model, který vrátil Seat zpět do automobilového světa... ale ať se na mě nikdo nezlobí za to napojení/slícování nárazníků ke zbytku karoserie aby se vysypalo ložisko po 45tkm je docela divný, muselo být asi už načatý ne? Nebylo to kupovaný někde ze severu od moře, kde je hafo jemnýho písku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Září 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Holt odešlo stavoval se u mě kamarád a má dvojkovou octávku co měla 20000km najeto a odešlo ložisko na pravým zadním kole vše na záruku vyměněno byla to čtyřkolka asi se to občas stane výrobní vada Jinak budíky jsou z A4 Cabrio Honzo dopasování vypadá v reálu dobře asi to klame z fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 dopasování jo, ale mám na mysli spíš ty linky vím, že za ně pokaždý dostává SEAT od Winterkorna do tlamy na každý větší akci-veletrhu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Září 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2013 Ty tvary předního nárazníku radši ani nekomentuju Spíš se divim že třeba neměl seat možnost výběru toho sport paketu už z výroby myslim že by to byla pro kupující dost lákavá nabídka Mě už schází pouze přední nárazník který už je na cestě z polska tak snad tento týden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 29, 2013 Sdílet Odesláno Září 29, 2013 njn, na to se dá napsat jen: SEAT :lool: ale bude to pak vypadat pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 Tak to tady trochu oživím. Dnes sem měl trochu času tak sem to trochu přestrojil. Zítra ještě nalepit stříšku no a pak už jen jaro abych nandal 19ky a podvozek a bude to dle mých představ . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2013 Tak dnes kompletní očista před zimou + nalepeno křidélko . +Pár aktuálních fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Barty: jezdíš občas po Hradci? Ještě jsem te tady nepotkal člověče. Mohli bychom se někdy stuknout. Rad bych Tvou krasavici nekdy videl naživo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Je možný že jsem tě potkal minulý týden v PCE? Měl uplně stejnou barvu a jel směr k čez aréně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Kluci rád bych udělal nějakej větší sraz lidí z okolí hradce a poznal vás jen je to o domluvě. Jinak v hradci sem celkem často. Romariooo dnes sem viděl podobnýho žraloka u nás v kostelci na zámku nebyl jsi to ty? V pardubicích se taky občas nacházím ale minulej týden sem tam určitě nebyl. Jinak dnes trocha toho focení až sem zapadnul a muselo se tahat. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 To si děláš kozy!!! :lool: Ano,stál jsem tam u hlavní silnice od 11:30 do 15 hodin kousek od zámku.Máš postřeh :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Sááákra !! no škoda holt příště . :lool: Ten žralok vepředu se nedal přehlédnout A jak bylo na zámku? mám to hned vedle a ještě sem tam nebyl od doby co ho znovu otevřeli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Je nádherný vid? Ano,ten předek je povedený.Zadek se zase líbí mé segře. Na zámku bylo perfektně.Dnes byli poslední prohlidky.Opravdu to stoji za to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 Jo ten předek je dobrej !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 (upraveno) Tak hlavně romco a Barty řeknete az budete srazovat rad se přidal :) Tak někdo ma stejnou barvu a kombi jako ty jinak bych se rád pokochal jak vypadá seat, protože zvenku to vypadá jako pěkný kombík. Upraveno Říjen 29, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 Určitě se ozvem rád tě poznám i s laurinkou. Jinak moc jich nejezdí ale možný je že má někdo stejný ale troufám si tvrdit že Sport-Paket mám snad jedinej v ČR :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Tak dneska přišli další části puzzle do naší skládačky !!! No a taky už nějaký ty vychytávky na příští sezonu v podobě BBS CH 8,5x19 ET35 235/35 R19 Za což patří dík uživateli Vassek !!! Eibach Pro-Kit abych neměl vysokou kozu uvidíme jestli ještě neseženu nějakej štelovák 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 10, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 Hezky kola :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 11, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 Nádherné kola, ty budou sedět jak prdelka na hrnci ! A pružinky parádní ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Prosinec 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2013 Dík kluci a vašku tobě obzvlášt . Každopádně furt přemejšlím zda nechat kola stříbrná a nebo je nechat udělat trochu do antracitu když už je budu nechávat opravit jelikož mají trochu poškozenou barvu . Každopádně už by mohlo bejt jaro abych neměl auto na plechách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Únor 17, 2014 Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 KRASAVEC !! hele nechci škodovku nějak hanit ale poslední dobou se její kvalita zhoršila dle mýho názorufakt sem si vždycky myslel že seat je postavenej ze zbytků co ve fabrikách ve VW-group zbyli ale fakt sem na seata změnil názor oproti superbu co sem měl možnost porovnat tak jednoznačně odhlučnění a jízdní komfort je někde jinde alespon teda v tom exeujinak je to 2.0TDI 105KW motor audi octávku jsem prodal už minulej rok v létě proto moje téma utichlo místo toho jsem v září pořídil Stíčko a odjezdil (spíš odprasil zimu) a ted sem se rozhodoval co koupit dost jsem přemejšlel i nad octavií 3 ale prostě mě to auto nějak odradilo svojí chudostí oproti dvojce co sem měl taky přicházel v úvahu superb ale těch tady jezdí dost a pak sem měl možnost koupit tohle chvíli jsem nad tím taky váhal ale nakonec sem se rozhodl a nelituju toho až to bude ve sport paketu tak to bude jedinečný auto viz foto dsc0181mf.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.