Přejít na obsah

Škoda Rapid 135 zvaný HUBERT

Doporučené příspěvky

proč jen na sprinty? Zatím jsem ho na žádným neviděl, na srazech sem tam bývá. Je to hodně brutální přestavba a těším se, až ho snad letos uvidím na živo. Sice bych celkový vzhled udělal jinak, ale dle zkušenosti s předchozí evolucí předpokládám kvalitní práci

Odkaz ke komentáři

bere to podle sebe,...měl jsem různý typy těhle škodovek, tak vím jak jsou dělaný. Jezdím rád hlavně zatáčky apod. a kontrukce toho podvozku a dá se říci celýho auta není dělaná na akový motory. Samozřejmě dá lepší brzdy,tlumiče mu namíru udělají v HP snad vyztužil i ramena apod. Osobně jsem viděl Š120 s 1,8T . Takže pokud do toho někdo nezatekl dost hluboko,tak nevěřím,že postaví takovou škodovku aby ji např. malá honda v zatáčkách nevyškolila a to za cenu jen motoru tý škodovky,ale tohle už není k tématu Hubert. Kdyžtak SZ ;) :) :palec: jirka

Odkaz ke komentáři
Neználek: Jen takové info pro Tebe - poměrně dost nestandartních dílů bylo již navrženo a vyrábí se. Stačí prohledat, dá se ušetřit a je to vyzkoušený. Např. ty rozpěrky do 4p se dají koupit za 650 sada včetně gumiček
No už je pozdě ale dej odkaz ať to nehledám ,v tom hledání na internetu mi to moc nejde :huh:
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...