Přejít na obsah

Škoda Rapid 135 zvaný HUBERT

Doporučené příspěvky

Na toho jsem kdysi koukal na srazu. Pokud můžu názor - je to divný. Ta světla jsou vzhledem k šířce Rapida moc dlouhý. Skoro bych se přikláněl k nějakým podobně tvarovaným.

Nejvíc se mi líbí světla, co dával Gunsch (Audi 100 nebo 200 ?)

112_4604_190.tmb.png

nebo pokud jiná, tak něco takového

7_1_15058__2008-06-12_11-03-52_50.tmb.png

Odkaz ke komentáři

Barva je v TP zapsána černá tak ji nechám :smich: ale střecha bude bílá .Dnes mi došlo poštou pár věcí na Huberta ,tak že kromě posilovače bude brzdový systém kompletně z novych dílu a na spojku už potřebuji jen nový pracovní válec .Pokud ho neseženu taky se svět nezboří dám aspoň nové gumičky. :smich: A konečně jsem sehnal i brzdové desky z Š 1203 které po menši úpravě půjdou do předních brzd ,lepe pokryjí pracovní plochu většího kotouče

post-48-1264092522_thumb.jpg post-48-1264092533_thumb.jpg post-48-1264092551_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jedna škodovka s naftou byla postavena asi před 5ti lety. Už si nepamatuju, jestli měnil převodovku.

http://www.autohifi.cz/forum_rep.php3?a_id...amp;forum_new=1

Každopádně seriová převodovka bude dost trpět a těžko ten krouťák bude snášet. I s 1,8T má co dělat a člověk se k ní musí chovat trochu s rozumem. I tak vydrží kolem 5t km. Ale taky jen tisíc :palec: Poloosy docela drží

Odkaz ke komentáři
Jedna škodovka s naftou byla postavena asi před 5ti lety. Už si nepamatuju, jestli měnil převodovku.

http://www.autohifi.cz/forum_rep.php3?a_id...amp;forum_new=1

Každopádně seriová převodovka bude dost trpět a těžko ten krouťák bude snášet. I s 1,8T má co dělat a člověk se k ní musí chovat trochu s rozumem. I tak vydrží kolem 5t km. Ale taky jen tisíc ;) Poloosy docela drží

jo tu už jsem viděl v tuning magazinu Škoda speciál moooc pěkná škodověnka :D :lol: ;)

Upraveno uživatelem kenny
Odkaz ke komentáři

No prozatím o tom jen uvažuji :D ,ale pokud bych se do toho pustil tak zvažuji zástavbu i s převodovkou :lol: ,ale to byl motor místo zadních sedaček a byl by na příč tak jak v O1.Až to bude akutní tak mám kontakt na toho manika co to má v té 130 a požádám ho o rady. ;) ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...