Pug Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Dobrý den, jmenuji se Jirka a nedavno jsem si koupil O I řady, ve výbavě L&K. Je to mazel ale má pár nedostatků (drobných) které me k smrti vytáčí. Nejpalčivější problém který nedokazu vyresit je: Nesviti svetlo prihradky spolujezdce! Vymenena Sulfitka, zkontolována pojsitka. vše o.k. a přesto nesvítí. Aaachjo Nevíte mi nekdo pomoci? A další drobnost, je možné že nemám v pojsitkové skříní pojistku s číslem 28 (15A) „palivové čerpadlo” a auto jede? Předem dekuji za rady S pozdravem Jirka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 osvit kaslíku jde jen při zapnutých parkovačkách, pokud ne, tak zkontrolovat pojistku + to světlo jako takové. co máš za motorizaci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pug Odesláno Červenec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 osvit kaslíku jde jen při zapnutých parkovačkách, pokud ne, tak zkontrolovat pojistku + to světlo jako takové. co máš za motorizaci? Velmi dekuji za reakci, vymenil jsem sulfit zarovku, zkontroloval pojistku, svetlo jako takove jsem vytahnul azkontrolovam mechanickou pružnost. Pochopil jsem to tak ze pri otevrení kastlíku docházi k propojení kontaktu prostrednictvím pruzinky, Ano? Zkousel jsem to s klíčkem, zapnutý na parkovačky znamená stčený v zámku, první poloha, nebo druha(zhavící)? Mám 1.9 TDi 81 kW (klasika) Jirka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 s tou polohou si mě dostal, ale zkus to na zaplé kontrolky.. pojistku čerpadla tam nemáš, jelikož 1,9/81 je rotačka a ta žádné el. čerpadlo v nádrži nemá, jen mechaniku na motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pug Odesláno Červenec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 s tou polohou si mě dostal, ale zkus to na zaplé kontrolky.. pojistku čerpadla tam nemáš, jelikož 1,9/81 je rotačka a ta žádné el. čerpadlo v nádrži nemá, jen mechaniku na motoru :) no to jsem nechtel. Ano zkousel jsemto na zapnute kontrolku a nic se nestalo :( Dnes udelam jeste jedene test a uvidime. Jinak co s tím nejaky napad? Dekuji za info. ufff jsem si oddychnul. Ale do te pozice pojistku strcit mohu jen pro jistotu? =) Děkuji Jirka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 pak zkontrolovat pojistky a lampičku jako takovou pojistka je tam zbytečná, když nemá protikus s pokračováním na něco... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pug Odesláno Červenec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 pak zkontrolovat pojistky a lampičku jako takovou pojistka je tam zbytečná, když nemá protikus s pokračováním na něco... Dobře, udelam dnes jsem koupil nove, tak vymenim. Jiank jsem Vám zkousel volat a nikdo to nebral. Jeste mam jeden problem, mikrospinac v patych dverich, nevypíná světlo v kufru, jde nejak opravit (spolehlive) nebo radeji koupit nový? Děkuji moc za Vaši pomoc Jirka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 S přihrádkou taky bojuju, ani nevím jestli mi jde :D v kufru většinou praskne přítlačný plast, co tlačí na mikrospínač. Mě prdnul, nikde to nešlo sehnat - jen celý nový zámek. Nasral jsem se, koupil vypínač a světlo mám na čuplík na zadních dveřích. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pug Odesláno Červenec 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Zdravíško, děkuji za inspiraci s externím vypínačem ale asi koupím nový zámek. Jinak k oné prokleté přihrádce: Vyměnil jsem pojistku + promeril, v pořádku. Zkontroloval jsem funkčnost vlastního vypínače ve světýlku + nová sulfitka, vše v pořádku Tedy nastartoval jsem auto a změřil napětí na svorkách vedoucích k žárovce a co jsem naměřil 10 mV místo požadovaných 12 V !!! Tedy probelm je v tom že nemám el. napětí v kabelu vedoucím k světlu. Můžete mi nějak poradit odkud kabel jde? Jinak všechna elektronika v autě funguje. Děkuji Jirka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 jasný, je to jen 30x levnější náhrada O:-) a funkční perfektně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Bakul Odesláno Srpen 7, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2013 Vyndej kastlik u splujezdce ja tam konektor jestli je zapojenej nebo tam neni přechodovej odpor je tam asi 5 šroubku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pug Odesláno Srpen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 Vyndej kastlik u splujezdce ja tam konektor jestli je zapojenej nebo tam neni přechodovej odpor je tam asi 5 šroubku. Dobrý den, kastlík jsem vyndal, a nameřil jsem malý odpor. Tedy mělo by to být v pořádku co se týče spojení. Uz nevím co s tím... Jirka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 no já nevim ale u mě svícení přihrádky de až když rozsvítim světla akorát ted nevim ale myslim že už to de od parkovaček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Ano, svetlo v kastliku sviti, jen kdyz jsou zapnuta svetla,, uz kdyz jsou zapnuty obrysovky, ale to snad vi kazdy, ze bez svetel kastlik svitit nebude :) Pug: pri zapnutych svetlech ti jde stava do konektoru nebo je tam porad tech 10mV? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pug Odesláno Srpen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Ano, svetlo v kastliku sviti, jen kdyz jsou zapnuta svetla,, uz kdyz jsou zapnuty obrysovky, ale to snad vi kazdy, ze bez svetel kastlik svitit nebude :) Pug: pri zapnutych svetlech ti jde stava do konektoru nebo je tam porad tech 10mV? Dobrý den, opravdu to tak ma fungovat? Nevim kolik tam je, zmerim, ale i kdzy normalne jedu a mam zapnuta svetla, tak stejne nesviti kastlik. Jinak dekuji moc za rady. Jirka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Ano, opravdu to tak je, ze kastlik sviti jen kdyz jsou zapnuty svetla :) . Jinak to napeti zmer, ale pokud ti to i pri zapnutych svetlech nesviti, tak bude asi KO kablik. Kde je pripojenej netusim, ale zkus jit po tom kabliku a urcite nekde dojdes ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pug Odesláno Srpen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Zdravíčko, situace je následující: napětí při rožnutých světlech, parkvoackach, zkratkav různých pozicích je porád ~ 10 mV. Nenmohl jsem dal, bych musel rozebrat komplet palubní desku. Nemáte nekdo šajnu kam to vede? Jirka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 podle el. schematu by nebyl problem dohledat ale myslim ze bud do spinace svetel(konektor) nebo do konektoru za budiky ..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Prosinec 8, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2014 A prosim vas jak mam tu sulfitku dostat ven mam ji tam napevno.chci si tam dat led a nejde mi to ven 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.