Přejít na obsah

Kocourková limuzína

Doporučené příspěvky

V tom šedém interiéru to celkem vyniká :) Zítra slavím narozky :D tak asi nebudu schopný to tam namontovat :( :D a když to bude špatné tak to vyškubu ! :D jinak Konny :D víš jak jsme se bavili o té žárovce pod kolečkem topení apd. :D tak ještě by si mi prosím mohl poradit jak tu malou žárovečku dostanu ven :D

Odkaz ke komentáři

V tom návodu je, jak jí dostat ven :rolleyes: Já použil kleště dlouhé (btw to je výbava každého normálního kufru s nářadím, kde je šroubovák, imbus, klíče, atd,..) :D trocha imrovizuj, v podstatě je uplně jedno čím to vytáhneš a čím to tam narveš, jde jen oto aby ses s tím vlezl :D

Odkaz ke komentáři

Není to brzo slavit teď narozky, když je máš až desátýho? :) Jinak jasně, když to nebude ono, tak není nic jednoduššího než to vyhodit ven a co se týká té žárovky v tom osvětlení, tak osobně jsem ji měnit ještě nemusel, takže nemám zkušenosti, ale jak už napsal sm0g, vem si na ni třeba nějaké tenké kleštičky nebo silnější pinzetu, prostě něco, čím ji dokážeš chytit, tuším to tak nějak píšou i v tom návodu ;)

Odkaz ke komentáři

To jsem teď řešil, nedržela mi tam záslepka. Takže tapec dolů, zámek stranou, vytáhnout kliku a odšroubovat třmen kliky, co ju drží. Na něm je kovová spona, která se stahuje, já ji měl vyskočenou, dal jsem to jak se patří a už to zase hezky svírá a drží :) Možná to nebudeš muset vydělávat ten třmen, ale já jsem si to vyndal, ať na to pořádně vidím.

Odkaz ke komentáři

Já vám nechci brát iluze, ale kolikrát je lepší čína než nějaký mišelinky... Myslím čína taková co si jí koupíte v zahraničí a mimochodem, činsky pneu dávají na luxusní vozy jako je Mercedes, Audi, Bmw, jo a v Německu a Rakousku na čínách jezdí více jak 50% aut :) Takže tohle k činským pneu Vy češi.. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...