Přejít na obsah

Kocourková limuzína

Doporučené příspěvky

Zdát se ti to nemusí, protože pokud byl starej filtr už přicpanej, tak to teď může jel líp, taky jsem po pocítil, když jsem nechal před 4 letama měnit pal. filtr a svíčky, auto potom jelo hned líp. Možná na to měly vliv i ty svíčky, protože mi mechanik říkal, že tam byla každá svíčka jiná (NGK, Bosch, Brisk), 2 byly 3 bodové a 2 byly 4 bodové, takže se divím, že se ten motor nějak nehádal ;)

Odkaz ke komentáři

Jde to vyměnit, ale musíš vyměnit celý středový tunel, schránku u spolujezdce a plast pod volantem, aby to nevypadalo blbě, protože stará palubka je šedá a nová je černá. Vrch palubky můžeš nechat starej, ale chce to trochu připasovat, protože úplně to k sobě nepasuje a mezi palubkou a středovým tunelem budeš mít menší mezeru (odhadem 0,5-1cm) :)

Odkaz ke komentáři

Byl to mazec ! :D Mezi naším městem a vedlejším frajer předemnou dupnul na brzdy,ale měl jsem štěstí že on byl více vlevo a vlezl jsem se do prava,až v půlce jeho auta jsem zastavil a týpek zamnou taky zastavil taktak odemně Takže by se pár aut poťukalo ! Tak frajer vylezl z okna a s úsměvem říkal " sprav si brzdy " :pivo: už jsem mohl mít face Octavků ! :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...