Zavodnik Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Automechanik říká že to vypadá na špatné těsnění víka :) tak uvidíme jinak konny na šrouby na víko nepotřebuji momentový klíč ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Jo, to nevím jistě, nějaký utahovací moment tam určitě bude, ale asi by se to mohlo utáhnout od ruky, tam to asi nebude tak důležitý jako u hlavy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 No hlavne co ja vim tak kdyz jsem to menil kdysi v praci tak samotny tesneni se neprodavalo jelikos je prilepeny na viku.Tak ze odmastit a podlepit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Na tu 1.6 k máni je :) prvovýroba 300,- Kč . http://www.skoda-dily.cz/data/items/21/4b54e63e0ce64.jpg V pondělí mi to kamarád automechanik udělá doma ať nemusím auto už nikde tahat :D stačilo že dneska to na ledě tahala tatová Felicie 1.3 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Tak chlapi :D Sundali jsme víko,těsnění pod ním bylo poprosakné nejspíš originál,dalo se lámat jak chleba,tak jsem nasadili nové všechno bylo ok ale po chvíli na jedné straně to začlo jemně utíkat. Nakonec jsme to to podlepili na červený silikon a je to ! :D snad to bude dobré. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Tak snad ti to vydrzi co nejdyl bez zavad !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Tady to byla zatím největší závada :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 Chlapi,kolik tam cca l celkem vyteče z chladiče fridexu když to vypuštím kohoutkem co je na levo dole ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Dobrý večer pánové ! :D tak dnes u nás bylo počasí jak na jaře tak jsem ten můj předface spláchnul od soli :) musím koupít ten přední plastový spodek nárazníku a záslepky mlhovek je to hrůza :D To vkládaní fotek je na ho*** :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 pěkně se to leskne :D já dneska tankoval a jak jsem viděl, že mi nejde ani přečíst spz, tak mě napadlo, že to asi taky budu muset umýt :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 No tak strašné jsem to neměl :D ale úplně šedé celé auto a místy krátery soli :D Babička jak nová :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Už tohle počasí potřebuju tu v CB at se vrhnu na opravu plastů a lakování věcí z introše :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Ták ták :) dneska bylo hezky,ale zahrada ještě měkká,tak jsem si umyl auto a pak jsem z tama vyjížděl :DDD levé kolo podhráblo na hadicí a dostříkaný celý bok,zrcátko,střecha od bahna :D Jinak co se týče plastů taky jsem jich pár stříknul,aby to trochu ten předface palubku oživilo než bude face a pan uživalel DEKO mě zkritizoval že černé plasty se páli na vrakáčích :D Jinak chystám se na jaře na zatmavování skel,je potřeba ty okna boční vydělávát nebo ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 někde okna vyndávají, ale většinou už se dnes zatmavení dělá bez demontáže, tzv, na počkání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 jj nemusí se oddělávat okna.jde to i bez toho a výsledek je ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Na kolik to tak vyjde ? Zadní sklo 80% zatmavení,boční zadní 60% přední boční 30 % ? jinak díky hoši :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 mě to vyšlo na 4 i sprací.tři roky záruka.folie M3. nech si zatmavení všude stejné,pokud neumíš couvat podle zrcátek v noci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 ceny jsou různý... prolez internet, občas bývá akce za 3 tis. kč (zadní plus zadní boční) jinak průměr kolem 5 tis. kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 Čus chlapi,chtěl bych si předělat klíč na druhou generaci,je to možné ? popřípadě jak vytáhnu imob. z tohoto klíče víz. foto. Díky EDIT: Už jsem na to přišel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Únor 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Zdravím,chlapi chtěl jsem se zeptat u předface budíku jsou žárovky nebo ledky ? kdybych chtěl změnit podsvícení. Na netu jsem našel jen face budíky rozdělané. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Předface má taky podsvícení z ledek, žárovky jsou jen v dolní půlce prostředního panelu s kontrolkama a v kontrolkách blinkrů a dálkových světel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Únor 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Ách jo ! :D a existuje na předface nějaký pěkný podklad ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Podklady existují, ale bohužel nedokážu poradit více. Nejhezčí je asi face podklad, ale když ho dáš do předface budíků, tak nepasuje rychloměr :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 konny to ovšem není pravda :D já mám face polep v předface budících a mám to asi o 2km/h posunuté, s origo polepem to bylo o 10 mimo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 A jak je to mozny, ze ti to s origo predface polepem kecalo vic nez s face? :O Vetsinou to prave byva naopak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 12, 2014 Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 fakt je to tak..a taky ty ručičky jdou určitým způsobem posunout aby ti to sedělo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Únor 12, 2014 Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 pohledej tady,jsou tam i na octavia předface.sám je mám a doporučuji........... http://www.aluramecky.cz/e-shop/budiky-plastove/skoda/1.stranka?idmenu=241&ppns=144 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Únor 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 Děkuji,toty by tam asi šly,nevím http://www.aluramecky.cz/e-shop/budiky-plastove/skoda/skoda-octavia-i-96-02-200km-7000ot-budiky-id:2844.eshop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Šli určitě mám ty stejné ale s jinýma číslicema na tachometru.Jinak varianta je ještě ta sehnat černé budíky na předface a z nich si vzít podklad.Pár jsem jich občas zahlídl na bazoši,stáli 500,- - 700,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Únor 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Zdravím pánove,chtěl jsem se zeptat,jak zjistím hladinu kapaliny posilovače řízení ? Děkuji za radu. Jsem půjčil taťkovi Octávku a tvrdí,že je to nějaké tuhé,ale mě se zdá normální. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.