Přejít na obsah

Kocourková limuzína

Doporučené příspěvky

Z fotky to opravdu vypadá, že je tam jen díra bez možnosti roztáhnutí :D , jinak ano, mělo by stačit když příjdeš do prodejny a řekneš jim, že chceš šroubky na přichycení zadních podběhů a oni by ti měli schopni dát ty správné šroubky (na pomoc mají ETKU) :D

Odkaz ke komentáři

Dojedu za borcem a povídám mu "ty hele šéfe prodal si mi 2 podběhy, jeden je replika a druhej origo, ale problém je v tom že ten origo tam nesedí je asi z combika a ta replika tam sedí"... A víte co mi řek? Replika na zadní podběhy neexistuje, tam se dávají jen orig! no každopádně Já tam repliku narval :D

Odkaz ke komentáři

zajímavý, jsem si říkal ... jak by se sakra ten podběh sundaval :-D z fotky to vypadalo bez mezery :-D

jinak šroubky pěkně drahý, já je bral za polovic snad :-/ z eshopu za třetinu. Proč si stříkal i dosedací plochy, to je tk na to aby se to kolo nalepilo a nešlo sundat, s kámošem jsme tak páčili zadní kola na peugeotu laugh.gif

Odkaz ke komentáři

To je hrozný ta červená barva na těch bubnech :wallbash: , jsem ti říkal že je nejlepší černá, ale ty na to nakonec sám dojdeš :D . Jinak šroubky jsou teda dost drahý, já jsem nějaký taky kupoval, protože některý původní byly KO a tuším, že jeden stál kolem 7-8 Kč, ale co naděláš..., když to objednáš přes internet, kde je to levnější, tak se ti to zase prodraží na poštovném.

Co se ještě týká těch bubnů, tak tu dosedací plochu nech opravdu čistou, protože když ji natřeš, tak se ti může stát, že se kola ''přilepí'' a pak je budeš muset při sundání páčit :)

Odkaz ke komentáři

Tak to jsi ten návod našel brzo :D , jinak pod plechama ta červená naštěstí nemůjde vidět, ale jestli budeš mít z jara liťáky, tak si kup malou plechovku černé barvy (já mám Alkyton, který je hodně dobrý) a uvidíš, jak ty bubny budou pěkný, když budou černý ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...