michalRS2 Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Octavius : Asi uplne stejny problem sem mel i ja. Taky zhruba po tydnu se mi rozsvitila tato kontrolka,vzdy se smazlo a bylo to dobry,ale casem se to rozsvicelo uz po kratsi dobe. Jinak problem vyresil ventil na odvetravani nadrze orig cislo 06E906517A , koukam ze ho maji uz v cc-autodilech. Kdyz jsem tento ventil vymenil tak uz je zase vse ok. Vicko si myslim ze nepomuze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom rs 2 Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Tom: Jako fakt? to jako uplně fakt zlobilo mě to asi měsíc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 20, 2011 Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 Octavius : Asi uplne stejny problem sem mel i ja. Taky zhruba po tydnu se mi rozsvitila tato kontrolka,vzdy se smazlo a bylo to dobry,ale casem se to rozsvicelo uz po kratsi dobe. Jinak problem vyresil ventil na odvetravani nadrze orig cislo 06E906517A , koukam ze ho maji uz v cc-autodilech. Kdyz jsem tento ventil vymenil tak uz je zase vse ok. Vicko si myslim ze nepomuze Kde je prosím tě na autě ten ventil? Někde u hrdla nádrže? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Červen 20, 2011 Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 Ne,ne . Je v motor prostoru a pristup je k nemu dobry. Na foto oznaceni zlute. Jak rikam uz je to tak mesic co jsem ho vymenil a od te doby klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 20, 2011 Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 Ok, zkusím vyměnit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 20, 2011 Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 Zdar pane teď jsem ho měnil takýýý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 7, 2011 Sdílet Odesláno Září 7, 2011 Stává se mi, že když ráno přijdu k auto, tak trochu déle musim točit aby auto naskočilo. Po jízdě už je vše ok. Benzín by měl chytat hned. Neměl někdo stejný problém? Svíčky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Září 7, 2011 Sdílet Odesláno Září 7, 2011 Jo to mám občas taky. Svíčky jsem vyměnil a žádná změna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 7, 2011 Sdílet Odesláno Září 7, 2011 našel jsem zajímavou stránku s problémy s 2.0T a jejich příčina/řešení http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=24952 8. Cold Start Problems Background/Symptom: Troubles starting car when cold Solution: -Some people have reported that it was related to a certain gas, so maybe try a different gas station/company. -Get the latest software reflash. -Could also be a bad coil pack. Nový zapalovací modul stojí 850, tak to ještě není taková rána 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Září 7, 2011 Sdílet Odesláno Září 7, 2011 No tak moduly mam novy vsechny na dilenskou akci, a palivo bere pokazdy jinde, takze nevim.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest rs1 Odesláno Říjen 6, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2011 Zdar.Mám stejný problémhtěl jsem se zeptat,jestli se to vyřešilo přehráním softu.Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 Zdar určitě si nech vyjet servisní úkony tvého vozu a pokud se tam napřehrával ten soft tak si to nech udělat tyhle motory to prostě dělají (vše pro ekologii) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 25, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 Zdar pánové mám menší problém na mé OII RS z ničeho nic se mi rosvítí kontrolka elektorniky motoru + ESP a motor přestane okamžitě táhnout na vagu to píše následovně potenciometr škrtící klapky horní mez překročena po odpojení konektoruna škrtící klapce a opětovném připjení se auto chová normálně ale jen po určitou dobu po té to opět přestane jet vyčistil jsem klapku a nastavil přes vag a nepomohlo to nevíte co s tím ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 25, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 Že by byla úplně v kelu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 25, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 Právě že není normálně jde nastavit přes vag a vechny adaptační hodnoty jsou ok !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 25, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 Hmm koukám žádná kloudná rada tak to vypadá že jsem na to přišel vypadá to na plynový pedál který se odporoučel takže zítra proběhne výměna a uvidíme ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Tak co? Už funguje jak má? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 1, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2011 JJ funguje nakonec jsem to vzdal jelikož jsem pospíchal na slovač tak jsem auto dal do servisu na přehrání softu v řidící jednotce to neudělaly a vyměnily rovnou klapku ktrerou jsem, už já jednou vyměnil a ejhle světe div se auto začalo fungovat jen ta cena ... komplet 10700kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl RS Odesláno Prosinec 24, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2011 Problém vyřešen výměnou čerpadla paliva. Po provedení diagnostiky se na motoru vypsala závada ve smyslu "low-fuel-pressure" a po projetí vozu s měřícím přístrojem toto bylo potvrzeno >> byla provedena výměna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest IlikeU Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 AHoj všem, mám specifický problém s výkonem u motoru 2.0 tfsi. Projevuje se to pouze na 4. 5. a 6. převodový stupeň. Jak mile dosáhnu 5000ot přesně auto ztratí ihned 2/3výkonu. na 1.2.3. je vše ok. Byl jsem s autem na brzdě a výkon i krouťak je v pohodě. Ale jakmile auto jede jak kdyby tam bylo čidlo a při 5000konec. Do nouzáku to neskáče, žádne chybné hlašky diagnostika nehlasí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 No tohle vypadá na prasklou prirubu klapky na obtoku turba netesní a utíká ti tam tlak . . dost běžná závada na těchto motorech ona stačí hodně malá prásklinka ale jak se to ohřeje tak se vše roztahne a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marty2020 Odesláno Červen 9, 2012 Sdílet Odesláno Červen 9, 2012 Zdravím mám problém s octavii rs 2.0tfsi r.v. 2006 stává se dost často že při přeřarezí vylítnou otáčky motoru a pak až klesnou,když se to děje tak v tu dobu nejde zapnout tempomat.v čím větších otáčkách řadím tím víc vylítnou,když tomu šlapu na krk a řadím třeba až v 5000 tak to při sešlápnutí spojky vylítne až do maxima.když je vše funkční a otáčky nelítaj tak tempomat aktivovat jde,ale to se stává málo kdy.prosím o radu už nevím co s tím,zkusil sem vyměnit páčku tempomatu,plynový pedál,čidlo spojky a nic nepomohlo...Děkuju za všechny rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 14, 2012 Sdílet Odesláno Červen 14, 2012 a co na to diagnostika ? Měl jsi to napichle ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 Tak už mě taky postihnul vadný 06E906517A :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 sranda za 700 :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 mas recht blbe jsem kouknul, jelda umi za 469 Kc :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 Taky už jsem měnil. Jak se ti to projevovalo? Jen rozsvícenou kontrolkou nebo i nějaké neduhy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 Zadna kontrolka. Jen zalogovana zavada v logu. A kdyz odsroubuju vicko nadrze tak se prifoukne vzduch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DAVIDCV Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 octavia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.