Přejít na obsah

Kokta

Doporučené příspěvky

A když jsi ty věci do auta dával (difusor,sedačky,atd.)nechal sis to od pojištovny vždy přefotit?

Aby bylo jasný že tam ty věci jsou !!

Pokud jsi to neudělal tak od pojištovny nedostaneš ani korunu navíc to samí se můžeš dotazovat po tom spisovateli ale od něj nedostaneš taky ani korunu navíc protože jeho to vůbec nezajímá když to odškodnuje jeho pojištovna !!

Odkaz ke komentáři

to je 2 varianta co říkal makléř, říkal že to zkusí takhle a pak dyžtak pře havarijko, právě říkal že pojištovna asi jen tak sama od sebe nebude chtít vymáhat po umělci, on ví co dělá... habvarijko 1% ale nějak sem zapomněl na ten GAP no. jinak makléř říkal, že jsem měl zvednout před pul rokem telefona a poradit se, že všem říká aby si to hodně promysleli na zánovní auto s větší hodnotou.wallbash.gif

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Tak teď fakt nevím, koho jsem se ptal i z řad karosářů tak mě řekli at to radši prodám dál.

Auto někdo vyhrál v aukci, tak jsem se ho nenápadně ptal co s autem bude dělat, říkal že ho opravěj a pošlou dál. opravu mě stanovil na řádově 70000kč, tak teď fakt nevím jestli to auto fakt mu prodat nebo si ho nechat opravit, jelikož od pojištovny jsem dostal ještě větší doplatek, horší je to až mě zase sroluje nějaky idiot, tak už bude třebas po mě wallbash.gif

Odkaz ke komentáři

každopádně ti to někdo vydražil za docela slušnou cifru

oprava není nákladná na ND (starší ND), ale na práci a lakování ano, kastle je hnutá vrchem dost do střechy u C sloupku, podlaha taky zmáčknutá u rezervy....v praxi to chce natáhnout na stolici (každopádně ten zadek se tahá strašně těžce ale co nejvíce to jde to narovnat) a pak celou velkou 1/4 uřezat a nabodovat znova...tedy celý PZ blatník , včetně podlahy kufru kde máš rezervu a zadní stěnu (pro názornost foto jaký kus auta to je)

tyl.JPG

Odkaz ke komentáři

Pokud dobře koukám na ty fotky bouranýho auta tak je stažená i levá zadní čtvrtka na pravou stranu . Na pravej straně je to zlomený ve střeše až u B sloupku !!!

Pár bouraček už sem taky dělal ale jakmile je to zlomený ve střeše tak je to celkem nesmysl .

Jak píše Badys musel bys sehnat fakt hodně šikovnýho klempíře co si stim ví rady a vyhraje si stim to samí lakýrník .

Ale mysli na to že už je to jednou opravený a nikdy to nebude mít pevnost novýho auta aby ti s toho nějakej blázen zase neudělal harmoniku .

Odkaz ke komentáři

jj díky za rady chlapy, moc si toho cením.

udělal jsem si tabulku v excelu, vypsal všechny PRO a PROTI, jasně mě to vyšlo proti... protože toho rizika tam budu daleko nést, než koupím podobný pekáč.wallbash.gif a hlavně bych přišel o záruku, což se mě za rok vysype motor a budu se mlátit do hlavy proč sem nepřihodil pár kaček na jiné.

každopádně až budu prodávat vrak asi příští tyden, tak mu řeknu at mě pošle finální fotky jak to opravili. na to sem zvědav.

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...