Přejít na obsah

Dzordzinovo ocecko

Doporučené příspěvky

ty podložky přinesly zlepšení oproti těm gumičkám o tam jsou origo?

Taky mám takový podložky a zlepšení tam určitě je, protože se vibrace od reproduktoru nepřenášejí do toho plastu a také se používají z důvodu, že u některých koaxiálních reproduktorů výškáče víc vystupují na reproduktor a při větší hlasitosti může právě tento výškáč bouchat do toho plastu, na kterém je reproduktor přišroubovaný ;)

Jj presne tak . Je to na stejném principu jako u předních jen jsem je v podstate vymyslel tak jich mam teď doma mraky tak jsem schopen prodat

Bohužel jsi to nevymyslel :) , já mám takové MDF podložky v autě už od roku 2008 ;)

post-107-0-01112300-1457034948_thumb.jpg

a od toho stejného výrobce mám i přední MDF podložky, které jsou dělané z jednoho kusu (většina MDF podložek je dělaná ze dvou kusů, které jsou potom slepeny)

post-107-0-09619200-1457035360_thumb.jpgpost-107-0-65875200-1457035369_thumb.jpgpost-107-0-38383000-1457035379_thumb.jpgpost-107-0-99895700-1457035387_thumb.jpg

Jinak já ty zadní podložky nelepil, ale použil jsem delší šroubky a jsou tedy normálně s reproduktorem přišroubované k tomu plastu ;)

Co se týká volantu, tak mám na něj stejný názor jako ostatní, tzn. látka místo znaku určitě ne-e, jinak zbytek auta co máš potáhnutý vypadá opravdu SUPÉÉÉR :palec:

prosím tě ty podložky jsou tedy na pruměr repraku165mm?

165mm se dozadu nevlezou, takže i při použití MDF podložek se musí použít opět 130mm reproduktory ;)

Odkaz ke komentáři

Jasně, ale i tak dobrá práce a hlavně nápad, ten se cení... :palec: .

Jak víš, že ty přední podložky jsou ze dvou kusů? Pokud si snad dobře pamatuju, tak když jsem kdysi osobně mluvil s bráchou výrobce těch podložek, tak mi bylo řečeno, že přední podložky jsou z jednoho kusu...? :O

EDIT: asi máte pravdu, přeci jen je to 8 let co jsem je kupoval a asi jsem se teda spletl, každopádně když jsem viděl a držel v rukách ty dnešní výtvory, tak tyto jsou co se týká kvality úplně někde jinde, jestli se to projeví na výsledném zvuku netuším, ale rozhodně vím, že třeba takové podložky http://www.ahifi.cz/mdf-podlozky-pro-skoda-octavia-i.html bych si do dveří rozhodně nedal. Jednou jsem je montoval do jiné OI a ta kvalita provedení byla hrozná, hned u první podložky při dotáhnutí šroubků prasklo lepidlo a ten kroužek se od zadní části podložky odlepil... :(

Odkaz ke komentáři

Jasně máte pravdu, ta tmavá linka to naznačuje (přiznám se, že se ve dřevě moc nevyznám :D ), ale i tak jsem s nima max. spokojenej ;)

Dzordzino: myslíš ty MDF z toho odkazu? Právě ty jsem montoval a byly ze dvou kusů (to mám potvrzeno i od dalšího člověka a to lepidlo bylo normálně vidět), takže za mě ty z Ahifi určitě nee... :(

Odkaz ke komentáři

Treba je ma Ahifi od jineho zdroje, ktery je nedela tak kvalitni jako mas ty..., ale opravdu byly ze dvou kusu, ktere byly slepeny a to lepidlo bylo navic i trochu videt :(

Jinak ja jsem doma lak nemel, tak jsem je natrel 2 vrstvama cernou vodou reditelnou barvou a ta tam i po tolika letech porad perfektne drzi :)

Odkaz ke komentáři

nasetrim na nějaký pecka volant třeba z trojky nebo něco podobneho

Ahoj,

jen takový dotázek, opravdu půjde napasovat volant z III octávie do naší I. i se sprovozněním všech funkcí MDF volantu?

Pokud ano, tak bych i časem zauvažoval nad ním, pač je vcelku pěkný ten z III.

Díky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...