Přejít na obsah

Dzordzinovo ocecko

Doporučené příspěvky

podsvícení i tapce super, jsem hooodně zvědavý až to budeš mít komplet složené :) strop budeš mít taky takhle potažený ?

jinak s kufrem, zkus si vlézt dovnitř, odstroj zadní víko, vem si torxy co jsou kolem zámku, lehce povol, zavři se v kufru a posunuj zámek, já to taky dělal, zůstavalo mi svítit světlo v kufru

Odkaz ke komentáři

jj presne tak ja ho sundal a vratil jsem ho a sviti lampicky a a na dotu ukazuje otevreny kufr . i kdyz auto zavru nebo jedu . jinak strop zustane cerny rs mozna pristi rok ale zatim ne . :D a diky moc . chtel jsme to tahat sam ale nechal jsme je potahnout a ted je lepim zpet protoze jsem je vyndal ale neslo to musel to udelat profik .

Odkaz ke komentáři

jo ja jsem to pochopil . zatim to jede porad stejne :D a zvuk z venku se o hodne stahnul i kdyz nikde nejsou plasty :D

nemyslim to zle dakie jen peugeot to ma hodne daleko ma to hlavne cele oranzove . ja mam bilou a zlutou .

a nechci to mit jako to ma kazdy ze to ma bile a cerveny rucicky nebo modry . to ma kde kdo a to uz by nebylo nic vyzivavyho

Odkaz ke komentáři

Košin - specielne pro tebe ale špatně se to fotí a hlavně auto je zatím po dobu dalších dvou měsícu nejspíš pořád rozebrané

H@nz - jo klasika cerveny , jenze to ja prave nechtel ma to spousta lidi chtel jsme neco pro sebe originalniho a ne moc okoukanyho :D - ty to hlavne koukej poradne stocit na ten worth :D

Jinak ještě nabídku máme na worth dvě volná místa takže kdyby jste někdo chtěl ozvěte se .

post-22169-0-48928800-1452599105_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To je fakt na zimu mam 15 takze jen prohodim stavajici kotouce za lepsi a i desticky a kaslu na to jen jsem nad tim tak premyslel vid . Se seriovym tdi tezkp na okruh spis na srazy a mazlit se snim cool.gif

Mrizka proti bordelu padajiciho do prostoru steracu a kabinoveho filtru

mužu se zeptat kde nebo s čeho jsi udělal tu mřížku na ten bordel pod oknem líbyla by jse mi i ta žluta mám černé auto děkuji za info ,jinak moc pěkná octavia

Moc pěkná Octa!

Co se týká brzd, já mám Brembo Max a k tomu Textar ceramic a nešpiní :palec:

Brembo Max jsem měl 2000km a začaly vibrace desky taky brembo ,tak že jsem dal origo a zatím klid tak uvidím

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...