Přejít na obsah

Mírova Ochcávka TDI

Doporučené příspěvky

když sundáš řídící jednotku stahovaní tak jsou tam 2 kontakty na jeden dej + na druhej - okno stjede dolu když je prohodíš tak piovalí nahoru :) s tím kablímem to zkusím :) díky

.. v neděli mi auto nestartovalo.. tak sem ho něžne roztlačil :/ dneska sem měl starter u autoelektrikáře a ten mi řekl že starter v tak dezolátním stavu ještě neviděl :D :D oprava..teda repas všeho uvnitř mě stál 1100,- auto startuje jak nový :)

Odkaz ke komentáři

Chlapy když bouchne Airbag v palubovce u spolujezdce tak se musí palubka vyměnit nebo se dá opravit nějak jen vyměnit BAG?

oprava nelze.musis vymenit celou vrchni cast palubni desky,stim i airbeg jednotku airbegu a pokud bouchly patrony pasu tak i ty ^_^ .

celej tento set se prodava nekde kolem 4500-6500kc

Odkaz ke komentáři

Chlapy chci si vyrobit vlastní plechový kryt motoru :palec:​ mám možnost sehnat více méně všechno železnýho ,jen bych potřeboval nějakou předlou ,udělal bych si ju sám podle plastového krytu ,ale ten pod autem už není :wallbash::wallbash: a nemám zvedák na Autí, abych si odměřil míry a díry.. nedělaly jste to někdo někdo?

!! Chlapy ještě sem chtěl dat do blinkru dvouvláknou a udělat z toho pozičky .. tam je za potřebí celá jiná patice na dvouvláknovou žárovku?? a z čeho volit patici aby seděla v blinkru?? díky

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Přední Blinkry do US still in progress :palec: dělám na tom.. a budu předělávat na FACE :pivo: jen nevím čím mám začít esli interier nebo exterier.. a ještě otázka když vyměním palubku musím i tapecy , když vyměním palubku musím měnit i BAG ve volantu tím padem celou řídící jednotu bagu? co všechno to obnáší???? Děkan

Odkaz ke komentáři

US blinkry ti stačí moduly US, kdy ti při rozsvícení jde do žárovky 5W a při zapnutí blinkru bliká normálně na 21W měl by jsi to jenodrušší, než předělávat patice. Dále má rada je začít z venku, já to tak měl a lidi auto vidí z venku né zevnitř ;) ale pokud upřednosnuješ pohodlý, tak je to jasné :)...proč by jsi měnil BAG ve volantu s výměnou palubky? Zůstává původní ani řídicí jednotka bagů se žádná nemění

. Mám auto jak z venku, tak uvnitř komplet předěláno na Face a žádnou jednotku jsem neměnil ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

To je blbej rozměr na octavii ne 205/40? To bude vypadat hrozně malý, radši bych tam dal 225.

Na to DO, bud si kup na netu nějekej vystřelovák neoriginál s DO, připojíš ke stávajícímu,necháš vyfrézovat planžetu a přehodíš imobilizer nebo bys musel na origo vystřelovák od škodovky předělat komplet všechno, zámky,komfortní jednotku.(jelikož máš předfacelift)

Ta řadička by měla pasovat, akorát ta kůže pokud ju máš s tím rámečkem ze supa, tak oktávka má jinej rámeček, jedině upravit do rámečku z oktávky a je to.

Odkaz ke komentáři

Ano jsou dost nízký a použivají se jen na menší auta, fábia apod....na octě to je na prd

Zde máš foto na sériovém podvozku

post-19884-0-43861200-1391682433_thumb.jpg

Zde máš foto když jsem to stočil co to tenkrát šlo a stejně zůstali mezery....jsou to takové fábiácké rozměry, tedy na menší auta

post-19884-0-14821500-1391682496_thumb.jpg

Zde s pneu 215/40

post-19884-0-22564800-1391682636_thumb.jpgpost-19884-0-02863400-1391682715_thumb.jpgpost-19884-0-00249300-1391682762_thumb.jpg

Zde jsou gumy 205/45 ---vypujčení s dovolením od Doma

post-19884-0-47272200-1391682940_thumb.jpgpost-19884-0-17386700-1391682949_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...