Přejít na obsah

Bajlova modrá číča

Doporučené příspěvky

já teda nevím kde máte známý a jaký jsou cenový rozdíly mezi městy. Ale když jsem dával na lak blatník a spodek pátých dveří kvůli začínající hnilobě, každej díl mě vyšel na 2k .... schválně jsem se zběžně podíval na ceny lakování a příklady jsou tyto:

- 450,-/hod. s tím že postup pro lakování obsahuje asi 10 kroků

- větší díl bez poškození - blatník, kapota, nárazník 2 500 až 3 500 Kč*

škrábanec s poškozením – blatník, nárazník 3 000 až 4 500 Kč*

škrábance s poškozením – kapota, střecha 2 500 až 6 000 Kč*

*Ceny jsou za lakýrnické práce. Neobsahují případné opravy dílu, demontáže a vystrojování.

- případně celolak na auto je 20 - 40k kde záleží na přípravě, barvě a náročnosti

folie jsou rozhodně levnější varianta stačí se jen trochu podívat na netu... ;) orientačně převlek celýho auta je 15 - 20k

samozřejmě je nesrovnávám s lakem co se kvality týče, mě ale parametry folie vyhovují a přesně splnily očekávání v překrytí nedokonalostí mé poničené kapoty.... jsem (zatím) spokojenej na 100%

Odkaz ke komentáři

jasně, záleží koho znáš a taky odkud jsi. Mi přávě říkal znám mechanik, že jeho soused má lakovnu a že by mi udělal komplet předek (nárazník, maska, kapota, blatníky) + střechu a vlezl bych se do 10k v pohodě, tak mě právě překvapila ta folie, protože jsem uvažoval o karbonu na střechu,..uvidím jestli někoho najdu kdo to dělá

Odkaz ke komentáři

Mno tak to tak zhruba odpovídá tomu co jsem ti říkal.. ty říkáš do 10k za předek... tak si vem že ti zbývá ještě střecha, dveře, prahy kufr a zadní nárazník... já dal 2000,- kapota, 2200,- střecha a 800,- ten zadek.. čili ty největší jednolitý kusy plechu na autě.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

tak, vzpěry kapoty jsou objednaný, přijdou začátkem listopadu - byly všude vyprodaný... mám v plánu se vrhnout do předělání osvětlení v autě.. někdo nějaké tipy? btw, články jsem četl, já jen jestli jste se nesetkali s nějakejma výdrbama.... a taky mě zajímá kde dobře nakoupit ledky :) díky

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

ja jsem to velmi spatne specifikoval .... myslel jsem vnitrni osvetleni.... mam v planu se v tom hrabat ve studenych zimnich vecerech... omlouvam se... ale nekde jsem proste videl vylozene seznam, kolik takovejch a makovejch diod potrebujes na budiky, tolik na ovladaci panely atd.... ale nemuzu to najit... jinak Sterny, dikec, to vypada taky zajimave :)))) ja tady dycky na neco kliknu a uz bych nakupoval... :-D

Upraveno uživatelem Bajlo
Odkaz ke komentáři

Palubní přístroje SMD : rafičky - 6ks (99) 8ks(00)

stupnice- 14ks(99) 16ks(00)

displej - 4ks(99) 6ks(00) 20+10(maxid)

Ovládání oken (řidič) 7ks(3mm)

Ovládání oken (ostatní) 4x1(SMD)

Ovládání světel 7+2 (3mm)(99) 6-3mm + 2-SMD (00)

Ostatní spínače 1 (3mm)

Ale může se to lišit, hlavně záleží, kolik máš třeba tlačítek na středu a takm ale okna, budíky apod. seděj ;)

Odkaz ke komentáři

Já to právě taky budu dělat v zimě, jestli bude čas mezi zkouškama teda. Já budu všude dávat PLCC-2 Bila - 220mcd v kombinaci s SMD - Cervena - 140mcd. I tam, kde jsou původně 3mm diody s nožkama, aby mi to svítilo prostě všude stejnou svítivostí, takže si k tem plcc akorat pripajim navíc nožky tam, kde bude třeba :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...