Přejít na obsah

Octavia Combi II FL 2009 černá metalíza

Doporučené příspěvky

Zdravím ve spolek,
dnes dne 17.9.2013 kolem 11-11:15 hod. mi byla ukradnuta (ty hajzle ať chcípáš pomalu na bolestivou smrt!!!!!) u nemocnice Homolka v Praze Škoda Octavia Combi černé metalízy SPZ 3AD 0583.Naposledy byla spatřena na policejních kamerách v 11:23 u výjezdu z Prahy na Strakonice. Je to 2.0 TDI typ motoru BMM, paket Elegance +, vinko: TMBGE61Z192047569, obuta na Neptunech 18" letní pneu Pirelli C7 Cinturato 225/40 R18.

Vnějšek: nové znaky na přední masce, zadním víku a na všech kolech, na zadních lampách perforovaná černá fólie, SPZ nalepeny vepředu i vzadu, krátký prut a ploutev ke Columbusovi, v blinkrech žárovky Osram Diadem (moderé barvy), modré jsou taktéž parkovačky a čepičky ventilků u kol, vzadu pochromovaná koncovka výfuku, vpředu denní svícení LED, osvětlení zadní SPZ LED, přední i zadní parkovací senzory, sklápěcí zrcátka.

Vnitřek: čtyřramenný multifunkční volant, navigace Columbus, dvouzónová klimatizace, vyhřívaný přední sedačky, kompletní interiér osvětlen LED...víc foto

Vše v perfektním a zachovávaném stavu.
Kdyby jste kdokoliv to auto někde viděl, ozvete se mi na 775347666 nebo rovnou Policii ČR, odměna nálezce nemine. Byl to můj mazel :-(

post-24587-0-89080800-1379438946_thumb.jpg

post-24587-0-05598900-1379439061_thumb.jpg

post-24587-0-58381600-1379439111_thumb.jpg

post-24587-0-10363700-1379439196_thumb.jpg

post-24587-0-72049400-1379439220_thumb.jpg

post-24587-0-51119000-1379439276_thumb.jpg

post-24587-0-48347000-1390504730_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

někdo tady vkládal, že na zásuvku diag zapojíš nějaky modul a dokáže to deaktivovat imobilizér, pak stačí vyrvat během chvíle spínací skřínku a jedou....

tak at se najde, ale fakt se stím nesrali. předpokládám že ty kamery stojí za hovno a není vidět jim do huby.wallbash.gif

to nevím jak jsou na tom ty kamery, PČR mi záznam neukázala, prej kvůli vyšetřování, ale údajně to auto je na kamerách zaznamenaný v 11:23, což teda museli bejt chlapci docela rychlý, když jsem parkoval u Homolky v 10:58 :-(

Odkaz ke komentáři

nemáš znamyho nějakyho policajta? ty jsou schopni to vytáhnout, zkus se poptat...

koukám že máš i kolumba, akorát těch se prodává mrtě, nybrž neptunu moc ne....

Columbus měl taky speciální vychytaný nakódovaný věci by Ferda 25, takže toho bych taky poznal, ale mám strach aby to nešlo komplet celý třeba na Ukrainu.... no uvidíme, budu hledat dál

bohužel ani jedny z nich... ty co si postnul jsou poškrábaný a jsou na nich jiný gumy... (ty mohly samo vyměnit, ale podle škrábanců to nejsou oni)

Odkaz ke komentáři

marekczek: Nejhorší je okamžik, kdy přijdeš na parkoviště a auto nikde - šok - kdy voláš všude kde se dá, jestli se neodtáhlo, a pak když ti potvrdí, že ne a navíc pak státní PČR ti řekne, že bylo spatřený na kamerách tak to je pocit totální bezmoci, no nepřeju to nikomu, to auto (i když to bylo jenom auto) bylo moje malý "dítě", dostalo první poslední.... :-(

ccdeny: jj četl jsem, zkusim pátrat dál i podobnými způsoby

Odkaz ke komentáři

Co dodat je to síla, že za cca 30minut to frčí ven........komunita OC je velká tak pokud někde zaparkovalo tak koukat ...jasně bude to náhoda ale malé procento je....

přeju at se najde v pořádku drobnosti se opraví a pak hlavně nějaké zabezpečení!!možností je mnoho....MRS.

Docela zázrak ,že ty policejní kamery takto fungují.....

Odkaz ke komentáři

Jseš si jistý?!! Lampy nejsou stříklý, ale je na nich fólie. Kdy jsi ho tam viděl?

Myslim,že tohle auto na těhle kolech jsem viděl v čb ! :palec: schválně jsem koukal i na zadní světla a taky je měl takhle stříknutý.

V kolik hodin a kde přesně si ho viděl? Můžeš mi zavolat? Jestli ho chytneme odměna tě nemine! Moje číslo je 775347666, díky Petr

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...