Přejít na obsah

Moje stříbrná 81kw holka/RS paket

Doporučené příspěvky

Tak jsem si koupil v dubnu Octavku Combi - předface 1.9tdi slx 81Kw - Dovoz z Francie a najeto 183 000km celkovy stav auta by k tomu sedel. :-) Nyni uz ma namotanych 192 000 a zatim bez zavad. Dostala par novych drobnosti..... Nová řadička, nastrikany brzdove trmeny na cerveno, a mini model Octy combi od Abrexu na palubovku kterou jsem udelal podle realne :D Nejake fotky mam v PC tak pak pridam. :)post-28362-0-60537000-1379896422_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Nic proti, ale je to hrozný :) nastříkaný desky, zadek nedostříkanej ... udělal bys líp, kdyby se vzal štěteček a natřel sis to pečlivě palec.gif

taky bych si nechal dát na kola závaží, co tam patří - za ty nacvakávací VRAŽDIT! Dal mi je borec na alu zimáky, byl jsem nasranej. Bohužel nalepovací závaží došly laugh.gif

A ať to jezdí :)

Odkaz ke komentáři

taky se přikláním ke stětci :palec: dělám to jedině štětcem pečlivě a je to lepší

ale ten hever :lol: bych se bál neveřím těmto heverům už se mi jednou smekl od té doby ho nepoužívám ,použiji max když nikde píchnu jako nouzovku ale abych na něm něco dělal nene :wacko:

ale jinak pěkná ať sní najezdíš co nejvíc kilometů bez problému :jager:

Odkaz ke komentáři

Vítej mezi náma, octa vypadá na svůj věk hodně zachovale :palec: , tak se o ni nadále hezky starej a ona ti to určitě vrátí bezporuchovým provozem ;) . Jinak co se týká brzd a heveru, brzdy je určitě lepší natírat štětečkem, protože s ním se dostaneš tam kam opravdu chceš, u spreje tuto možnost nemáš, viz. třeba nastříkaný destičky :) a ten hever bych taky použil jen jako nouzovku :) . Nejlepší je, když si za pár stovek koupíš panenku nebo takový ten pojízdný hever, tak máš jistotu že ti auto nespadne ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...