ketys Odesláno Březen 29, 2015 Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Hehe, závy něco chystá :-D Franto, jak nepoznáš nouzák, tak je to s tebou špatný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Březen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 No nepoznas :D proste jedes do tahlejsiho kopecku na 5ku tech cca 120 km/h a pak chces pridat a uz se nic nedeje takze tam behem toho stoupani padne a hotovo no :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Březen 29, 2015 Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Vyčistíš, ideálně podložíš lopatky a jedeš dál Mně turbo odešlo fakt, a to jsem dolejval pomalu víc oleje než nafty, kdyby bylo v řiti úplně tak to poznáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Duben 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 Tak dneska moje okta ma vyroci 15 let od vyroby :) Tachometr na me ukazuje 322 tisic tak doufam , ze spolu jeste nejaky ten kilometr ujedeme :) Tady jedna novejsi fotka kde jsem potkal Fabie RS tak jsem nemohl odolat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 1, 2015 Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 tak to gratuluji jen ať dál slouží v co nejlepší kondici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 1, 2015 Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 Držím palce ať ještě minimálně ještě jednou tolik najedeš bez problémů! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Duben 1, 2015 Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 Taky gratuluju a určitě ještě dlouho vydrží. Veškerou tu péči ti vrátí :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chali Odesláno Duben 1, 2015 Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 Gratulace,ať jezdí bez problémů. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 gratulace k výročí :) hlavně ať jezdí a nezlobí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Taky gratuluji k vyroci, snad octa bude i nadale slouzit tak jak ma ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Duben 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Dik panove ja ji to vyridim :D :D Myslel jsem na ni pac jsem koukl do technicaku a tam duben / 2000 tak ji pak dam peci az prestanou padat ty hovna a bude zase hezky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Duben 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 Mám takový dotaz - po zaslepeni EGR ventilu porad objevuji po vyku motoru a pod egrem mastne cerne male louzicky je mozne ze to prosakuje ale pritom je to utazne dobre a tesneni je zanovni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Duben 9, 2015 Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 EGRem jdou jen spaliny pokud se nepletu ne? Kde by se tam vzaly loužičky... Ty mi to začalo dělat až když šlo turbo do kopru, to jsem pak měl loužičky oleje všude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Květen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 Tak dneska trošku toho odreagovaní s moji bábinkou :) Jinak jsem byl na STK a nejaky ty drobne ,, závady se podle nich našli Zavada 1 - Poškozeni zaskleni ( napr . poskrabane, praskle ,nebo nepruhledne sklo) o velikosti , ktera neni vetsi nez 20mm nebo poskozeni celniho skla , ktere je mimo stiranou plochu o velikosti vetsi nez 20mm a pritom nezasahuje do okraje okna .. - na miste jsem to cetl dvakrat a stejne jsem to nepochopil :D :D Závada 2 - Nektera cast vyfukoveho systemu nebo jeho upevneni je poskozena ,ale tato zavada nema vliv na funkci systemu - KAT OFF Zavada 3 - Prachovka na prevodovem ustroji je praskla avsak nedochazi k uniku maziva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 4, 2015 Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 :) taky jsem nedávno koukal...ale takhle ve vozítku jako VIP rozhodně ne:D..Jinak krasavice:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Květen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 :) taky jsem nedávno koukal...ale takhle ve vozítku jako VIP rozhodně ne:D..Jinak krasavice:) Zase takovy VIP to neni kamo ale kdyz to pustis nejake holce tak se jim to vetsinou libi co se mi potrvrdilo :) A navic je to supr na zabiti casu kdyz na nekoho cekam u diskoteky a vezu ho domu ,,, pustis film 2h utecou jak nic a pohoda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 4, 2015 Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 Co si zase dělal, že máš štíplej už i druhej blinkr? :D Jo a prachovku jestli máš prasklou, tak mě napadá jen na poloose a to vyměň co nejdřív než ti odejde homokloub :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 4, 2015 Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 Gratulace k STK, a rádio s dvd máš parádní ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Květen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 Zavy tobe nic neutece jak koukam :D Martin_TDi - dikec jo bylo to s STK o prdel ale zvladlo se to .. jo radio je paradni :) uzasnej zabijak nudy na parkovisti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Květen 4, 2015 Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 (upraveno) Mi pak něco pustíš.....a ne že hever na nohu :D Upraveno Květen 4, 2015 uživatelem Passta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 4, 2015 Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 To víš já mám oko na detaily :D Takže? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Květen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 Sem to urazil noooo :D se ti verejne na OctaviaClubu priznavam !!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 4, 2015 Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 Takže už mají oba blinkry K.O. sklo :D tak mi je pak můžeš dát na pokusy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 4, 2015 Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 Super radio ;) a výborný film ti tam hraje :P Ride or die :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Květen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 Joo mam z neho radost :) tech filmu si tam poustim opravdu dost , mistama dojedu z prace domu a hodinu jeste sedim v aute a cumim na film :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Květen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Tak dneska Zavy si udelal vylet na venkov ale bohuzel ke me domu poslednich par metru nedojel na spolecne foto :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Jeee tak to je problém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Tak tady bych to ještě přejel, ale dál už neee :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 ještě že nemáš ten RS nárazník :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.