Přejít na obsah

Moje stříbrná 81kw holka/RS paket

Doporučené příspěvky

Tak dneska jsem sundal napis o srazu v Zamberku a to sklo je nejak moc prazdny :D moc za sebe vidim :D :lol:
Jinak vcera jsem si udelal takovou malou radost v podobe nalepek :)

Zitra probehne montaz face palubky v cerne tak mi drzte palce , snad jsem to za ten rok a neco nezapomnel ,, pak dam foto :)

post-28362-0-65339100-1440963741_thumb.jpgpost-28362-0-08001400-1440963769_thumb.jpgpost-28362-0-01713500-1440963718_thumb.jpgpost-28362-0-54290200-1440963814_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Diky kluci dalo mi to zabrat trosku ale zvladlo se to :) Jinak koberec bych chtel bilej z RS je sice takovej nepraktickej kvuli spine ale je to moc hezky :) A kresla jak jinak nez original z eresa :) Jenze bych chtel s zadni loketni operkou je to o dost hezci jak bez ni :-/post-28362-0-52142200-1441053562_thumb.jpg

Snad se toho dockam :D

Odkaz ke komentáři

Joo koukal jsem fakt skoro stejny :D akorat ta stribrna porad hazi na fotce dojem bile :-/ ,, Jinak to bylo neco kdyz jsem videl tu kupu dratu uz jsem se bal ze to neslozim :lol: :lol: ^_^ .. Jsem si s tim hral po odpoledni a nakonec vse dobre dopadlo , ze Zamberku jsem nabral trosku inspirace tak uvidime kolik se toho za ten rok splni :) Jinak v nejblizsi dobe bych chtel opravit ty stribrne ramecky a dat nejakou barvu hliniku nebo sedou aby to nebylo takovy do bila - no sam jeste nevim kdyztak muzete poradit :) :palec: :palec: post-28362-0-31861700-1441185866_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jezdil jsem s tim pres rok lehce ,, no zitra to odtahnu kamosovi do garaze a ceka me setreni , jelikoz nemam zimni gumy ani, tak planuju s ni vyjet az na jare ,, Ceka me koupit nove turbo Garett ,, hydrostely , vymena oleje a chci i ten blatnik udelat ,, takze si hezky koupim mesicni jizdenku ( šalinkartu ) a bude to jak za starych casu :)

Odkaz ke komentáři

prdlajz na furt, vysype se tak i tak když se k tomu nebude chovat :D

já bych to Franto moc neřešil a šel do repase, 7 tisíc proti 15 je dost rozdíl a když máš záruku tak není co řešit :)

a pokud vím tak repas turbo znamená obal původní a střeva nové, takže by neměl být problém

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes jsem překročil 500 km, takže duben byl slabota. Pořád se mě drželo nějaké nachlazení. Dnes jsem byl na Bílém kameni na Libavé, nejdřív jsem myslel, že nepojedu, protože v úterý jsem si při vyjíždce na kole zase přivodil kašel, ale nakonec jsem to dnes risknul. A bylo to fajn, taky díky tomu, že jsme jeli mimo ty nejvíce zatížené trasy. Akorát počasí takové, že jsem se furt převlíkal. Tak snad zítra budu fit, abych mohl zase vyrazit.
    • Se podívej na severozápad až k hranicím ....... šluknovský výběžek . Takže nic .  Proč se ten brzdič měnil ?
    • podržet déle aby vyjeli nahoru jak píšeš, pak dlouho podržet tlačítko pro zavření aby se znovu nastavila / resetovala úroveň maximálního otevření - měl by se ozvat tón. Pokud to nepomůže bude problem v zámku nebo vzpěrách, měl jsem to podobně a ze začátku to fungovalo divně - jen to odskočilo a pak už to ani neotvíralo a bylo to zámkem což je levnější jak vzpěra.
  • Vytvořit...