Přejít na obsah

Moje stříbrná 81kw holka/RS paket

Doporučené příspěvky

Pridavam par fotek z Zamberku :-) Jinak sraz byl paradni a pristi rok jedu urcite zase :-)

use3aqa6.jpg

jedu3aga.jpg

azequmev.jpg

nu5ysybu.jpg

epatyreb.jpg

pajyveqa.jpg

Jinak moje okta slape uz jak ma oprava me vysla na 11tisic a jsou nove Ventily..prebrousena hlava..pisty..vstriky..voditka ventila..a novy rele startovani nebo neco takovyho - se mi stavalo , ze tocila jak bez nafty a po cca 3-5 minutach klidu zase chytla na brnk :( Tak ted je vse jak ma byt a snad to vydrzi na hodne dlouho.

Jinak jeste jeden bonus z opravy , no myslim ze to mohlo udelat dobrou paseku nebyt toho , ze se to zapichlo do pistu nusevemy.jpg

Odkaz ke komentáři

Jako jooo bylo to tam dobry , akorat jsem spal v aute a jak sem se vzbudil tak narovnam predni sedacku , otevru oci a pred autem stal nejakej typek a cumel na me :-D Sem se lekl jak svina :D Ale jo okta je v cajku , taha dobre..spotreba padla.. ze Zambecu k baraku to mam 99 km a jsem jel za 4,6 i mistama se tech 150 na tachometru naslo ale jen chvilkama.. A ty - Kubarum. pristi rok uz doufam urcite pojedes ze ? :-D

Odkaz ke komentáři

No to je dobry teda ... vidim, ze si okna delaji co chteji :-D Jinak za tyden co mam auto z generalky doma tak jsem ujel skoro 800 km a musim rict, ze vse je jak ma a krasne si to tahne se spotrebou jak ma byt ,, dnes 300km 4,2 - 5,1 :-) dle stylu jizdy. Uz jsem domluvil lak na naraznik tak pak chystam male prekvapeni :) Jsem zvedav co tumu budete rikat :-P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...