Přejít na obsah

Moje stříbrná 81kw holka/RS paket

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...

Tak dneska trošku toho odreagovaní s moji bábinkou :) Jinak jsem byl na STK a nejaky ty drobne ,, závady se podle nich našli :lol::lol: Zavada 1 - Poškozeni zaskleni ( napr . poskrabane, praskle ,nebo nepruhledne sklo) o velikosti , ktera neni vetsi nez 20mm nebo poskozeni celniho skla , ktere je mimo stiranou plochu o velikosti vetsi nez 20mm a pritom nezasahuje do okraje okna .. - na miste jsem to cetl dvakrat a stejne jsem to nepochopil :D :D

Závada 2 - Nektera cast vyfukoveho systemu nebo jeho upevneni je poskozena ,ale tato zavada nema vliv na funkci systemu - KAT OFF :palec:

Zavada 3 - Prachovka na prevodovem ustroji je praskla avsak nedochazi k uniku maziva :unsure::unsure:

post-28362-0-33451600-1430758310_thumb.jpgpost-28362-0-72927600-1430758330_thumb.jpgpost-28362-0-56040000-1430758343_thumb.jpgpost-28362-0-40537500-1430758374_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

:) taky jsem nedávno koukal...ale takhle ve vozítku jako VIP rozhodně ne:D..Jinak krasavice:)

Zase takovy VIP to neni kamo ale kdyz to pustis nejake holce tak se jim to vetsinou libi co se mi potrvrdilo :) A navic je to supr na zabiti casu kdyz na nekoho cekam u diskoteky a vezu ho domu ,,, pustis film 2h utecou jak nic a pohoda :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...