Přejít na obsah

Raceglaze Aqua Bathe WASH and WAX

Doporučené příspěvky

Aquabathe je PH neutrální a jemný šampon, který obsahuje prvotřídní čistou carnaubu, narozdíl od některých šamponů s voskem, které obsahují syntetická leštidla. Tento syntetický lesk může rušit efekty přírodních voků. Je tedy ideální volbou pro mytí vozů, ošetřenými přírodními vosky. Doporučené ředění je 2-4 víčka šamponu na 1 kýbl vody. Přírodní carnauba obsažená v šamponu vždy lehce voskuje ošetřený povrch, prodlužejete tak výdrž vosku a rozzáříte lak při každém mytí. Je vhodný pro časté a velmi časté mytí. Na rozdíl od šamponů s obsahem syntetických leštidel nezanechává nežádoucí zaschlé voskové mapy.

Doporučuji, sám používám!

Upraveno uživatelem cubecnik
Odkaz ke komentáři

:D jsem zvědavý, zda má mamka doma ručník s vysokou gramáží. Ono se těžko říká jestli doporučuju, když nevím jak máš poskládaný věci... Ale používám ho pořád, pořád dávám 4 víčka do horké vody a funguje to krásně s voskem. Doporučil bych to i na auta co nejsou ošetřeny, protože ten šampón má v sobě carnaubu což poznáš na lesku po prvním umytí.

Odkaz ke komentáři

No ručníky s vysokou gramáží asi nemá, prostě klasika ručníky :D . Ty asi myslíš ty profi ručníky že? :) Já jsem v detailingu amatér a teprve se chystám patřičné věci nastudovat, tak se kdyžtak omlouvám za blbé otázky ;) . Jinak na čištění laku používám přípravky Porzelack a to konkrétně: http://www.porzelack.cz/product/porzelack-cistic-laku-super-cut-0375-l-104/ a http://www.porzelack.cz/product/porzelack-autovosk-na-metalizovane-laky-0375-l-107/ . Až mi tyto přípravky dojdou, tak mám v plánu si pořídit Dodo Juice nebo něco podobného + Clay na čištění laku :) , hlavní je jestli je tento šampon dobrý, což jak píšeš určitě je ;)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 měsíce později...

Tak jsem ho vyzkoušel a musím říct, že jsem našel nejlepší šampón co jsem kdy měl, krásně (příjemně) pění, krásně se klouže rukavice a výsledný efekt, co dodat snad jen, že lepší šampón jsem fakt ještě nevyzkoušel. Auto vypadá jako kdyby bylo znova navoskováno, ještě ho podpořím DJ Red mistem :-)

post-223-0-61283000-1393746053_thumb.jpgpost-223-0-45811400-1393746060_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem ho taky poprvé vyzkoušel a za mě dobrý, jsem spokojen... Když ho porovnám s dodo juice supernatural kterej jsem používal doposud tak jako výhody oproti DoDo bych viděl že více pění tím pádem se s ním lépe pracuje a má nějakou vůni což supernatural od DoDa nemá né že by to nějak vadilo ale je to příjemný, po mytí kol ironXem to přijde vhod :)... DoDo se zase mnohem lépe dávkoval pumpička je mnohem lepší než odměřovat uzávěry :/... Co se týče mycích vlastností tak to prostě posoudit nedokážu oba dva myjou výborně... Aquabath auto rozzáří jak tady padlo ale to bych řekl že dělal SN taky :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...