Přejít na obsah

Poorboy ´s Natural look

x Michi x

Doporučené příspěvky

Přípravek pro ošetření plastů, gum a pneu s neutrálním novým vzhedem. Dodává UV protekci, je založený na vodní bázi a zároveň čistí a ošetřuje. Luxusní vůně višní a lesního ovoce.

Jeden z nejlepších čističů a zároveň protektantů co dnes existuje. Stejně chytlavý jako supernatural wax mezi vosky ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Čím na palubku nanášíte poorboy'se? Nějakým štětcem, nebo jak se používá? Budu ho objednávat, tak ať mám i věci na jeho aplikaci :)

Ja to nanasam klasickou hubickou.. ako sa pouziva na nadobi :)

Takze Poorboy's je teda na interier najlepsi??? S inym skusenost nemam, tak sa chcem len uistit :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...

ja jsem po total wipeoutu zacal poorboye davat stranou, asi do sluzebaku

nemam rad, kdyz mam umyty auto a klidne za par dni trochu prsi, nakape na tapec a nasledne jsou tam videt tecky. bohuzel poorboy tohle dela, driv sem si toho asi nevsiml. takze kdyby ho nekdo chtel :D skoro plnej je k dispozici. jedu APC Total wipeout a kartacek na zuby. neni tam ten wet mekouckej vzhled, ale aspon to po desti neni teckaty.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jirko v interieru či exterieru? Já včera dělal přední masku a grill a naopak uplně v pohodě. V interieru mi to fleky taky nikdy nedělalo, akorát na tapecu, když na to kápla voda, se tam udělal světlý flek. Ale jak to hned setřu, je to v pohodě.

S FPT jsem naopak spokojenej, zrovna jsem vzal nové balení. Baví mě minimální spotřeba a barva :) Nicméně SN detailer to není, to je už zase jiná liga. :)

Odkaz ke komentáři

Tou utěrkou se to třeba neroznese úplně rovnoměrně. Pokud je plast víc "pórovitej", zaleze to někde víc, hlavně v místech, kde začínáš aplikovat. Zkus nějaký jemný karáček, aplikovat na něj a pak aplikovat a po zavadnutí přetáhnout mikrovláknem. Sice je to víc práce, ale FTP má u mě slušnou výdrž, takže na to pak dlouho nemusíš sáhnout. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...