Přejít na obsah

Vejdou se na octavii tato kola?

LH13

Doporučené příspěvky

snad jsem to napsal jasne, ze budu davat 215 nebo ne? :D tak ty duvody jsou porad dokola, ze bude guma hodne natahla na rafku, vsak to znas, co se povida. :( pak padaly takovy nazory, jako horsi bocni kryti rafku treba pri parkovani. Chtelo by to videt stejny rafky, ale na jinych gumach, aby to mohl clovek posoudit.

Ja dam 215, 225 uz na auto nechci. :(

Odkaz ke komentáři

vy se drzite tematu? :D :( ted si me rozesmal :(

chlapik se ptal, jestli se mu vejdou 19" na OI, odpoved byla, ze vejdou bez uprav :D tak at mu to dobre jezdi :lol:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
Guest Radovan

Najprv Vas chcem vsetkych pozdravit.Nakolko na Slovensku nemame forum zamerane na Octavie,chcel by som poprosit o radu Vas.Ide o Octaviu I 1.9TDI 81kw.Hovori sa ze kolesa robia auto,a tak sa chcem uz v predstihu spytat co obut na leto?17-ky alebo 18-ky?Ked uz kupovat tak nieco vacsie,ale co to urobi pri sportovom podvozku?Mimochodom,aky podvozok kupit? Ozaj,este jedna vec,ovplyvnili by osemnastky pri sirke 8J spotrebu?Myslim ze na tomto diesli by to nemalo byt velmi citit,ci...?Ako sa u Vas pohybuje spotreba?Za rady a poznatky vopred dakujem.

Odkaz ke komentáři

já si myslím že 19'' na denní ježdění bez problému,mám je taky a zatím žádný problémi nemám ani komfort se nijak nezměnil o proti 17'' který jsem měl před tím,takže tohodle rozměru bych se rozhodně nebál :palec: rozměr pneu mám 225/35 a vůbec to není špatný.než jsem je dával tak jsem se toho trochu bál ale po ujetí cca 2000km na těchto kolech a ne zrovna po pěkných silnicích můžu říct že to rozhodně chyba nebyla

Odkaz ke komentáři
já si myslím že 19'' na denní ježdění bez problému,mám je taky a zatím žádný problémi nemám ani komfort se nijak nezměnil o proti 17'' který jsem měl před tím,takže tohodle rozměru bych se rozhodně nebál :) rozměr pneu mám 225/35 a vůbec to není špatný.než jsem je dával tak jsem se toho trochu bál ale po ujetí cca 2000km na těchto kolech a ne zrovna po pěkných silnicích můžu říct že to rozhodně chyba nebyla

s tím nemuzu souhlasit mel sem na octe 225/40 r 18 a ted sem koupil 17tky 225/45 a je to znatelne pohodlnejsí...18 je moc...a 19...ja bych do toho nesel...a to se mi ty 18tly hodne libily...ale ted sem spokojenejsi!!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...