satan dj Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Sterny ale veď ty si na kameru zviknutý prvý krát som ťa videl na videu v úlohe moderátora ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 (upraveno) teda Mi(y)šáku, si piš, že by ho viděl...byli jsme dobrej gang, on třetí v trojboji a já málem umístění v kvízu, kdybych zůstal...musíme na příští rok pečlivě potrénovat a všechny je tam rozsekáme no já netrenuju, snažím se být nenápadná, ale budu vám fandit :D jedině s myš s tvrdým ;-) keby mííííša sa naucila hrat golf, tak by sme dali tripl v sutezich :D hehehe..no pozri viktore, dohodni sa so surfman-em a ak tak on ho vezme domov a ja si ppo neho skocim... ;) náhodou, asi před 30ti lety sem ho hrála denně :P Upraveno Září 3, 2014 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
satan dj Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 http://m.youtube.com/watch?v=zd4MFbeqHnY toto som teraz našiel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 To je práce Princessovi manželky, moc hezká prezentace;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 JJ to je nase.... satan Dj - pekna ukazecka tesim se na komplet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 Tak to vypada hodne luxusne to video zatim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2014 cico / surfman - v pondeli byvam v praci, jedine odpoledne mezi 5 a 7 jsem doma ve Zdibech, pak smeruju na Letnany 0 Citovat Odkaz ke komentáři
satan dj Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 236 zhliadnutí v priebehu 48 hodín tak to ma rozbilo ako sklo ďakujem všetkým čo ste si pozreli túto moju ukážku.Toto je presne ten skvelý pocit pre ktorý to robím.Prajem vám pekný deň priatelia a mimochodom dnes je štvrtok a za Globusom v Pardubkách jeden s posledných zrazov v tomto roku prijedte se podívat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 ke globusu nedorazím :-/ v 5 odjíždím do Dotrmundu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubais1 Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 byl to super sraz škoda jen, že jsem dojel jen na pár hodin... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 Vitto, zveřejní se někde otázky a správné odpovědi kvízu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 (upraveno) Koncepty které se nedostaly do výroby: Tudor nebo Joyster. 6 sraz OC klubu, před 11 vznikl OC klub. Designér škody je Jozef Kabaň. škodovka se privatizovala v roce 1991 VW. Další značky koncernu: Audi, Seat, VW, bentley, porsche atd. Kde se vyrábí v česku pro škodu: Mladá Boleslav, Kvasiny a Vrchlabí. a dál už nevím :( Upraveno Září 4, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2014 Na četné žádosti jsme do videa ze srazu dali malinko "tvrdší a srazovější hudbu"Chceme slyšet vaše názory ;)//vitto & magnumhttps://www.youtube.com/watch?v=R1m8O4UKjmk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trouble14 Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 Super organizácia príjemní ľudia krásne ženy,autá dobré pivo čo viac potrebuje Slovák k životu?Budúci rok sa vidíme zas neviem sa dočkať... Viktor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 vitto video luxus, hudba jak pro nějaký krutý gang s pálkama přes rameno :D ale dobréé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 Druha verze super. Akorat nesjem (auto) skoro nikde videt... Oliho VW jooo a moje nee :( Ani foto... :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 ja tedy nechci nikoho urazit, ale ta hudba je, jak bys tahal kocku za ocas ... je skoda ze ve videu nejsou vsechny auta, i kdyz mam blbou O2 bez snizeneho podvozku a bez velkych kol, tak jsem jim tam taky nenasel ... skoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2014 ja tam taky auto nemam kluci a nebudu si preci hned stezovat :) video ma nejakou delku, je jasne, ze se kameramani zameruji na nejhezci auta aby video nalakalo priste jeste vice lidi prece to neni o tom byt nekde na fotce nebo na videu..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 Ja tam auto taky nemam prosim pekne :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 Kluci tak ja si jako urcite nestezuju oficialne. Jen jsem si povzdechnul. A kde jinde si muze clovek povzdechnout nez tady? Pro me byl letosni sraz luxusni tri denni dovolena a moc rad jsem Vas vsechny zase videl i z opacne strany lahve :D :D :D Prihodim par svych mobilovek ;) Treba jak El Pressidente znackuje Stitche :D A to hned 2x po sobe :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Paradni fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Dik ;) A to jsou jen mobilovky :D Dobra kalkulacka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Ja tam auto taky nemam prosim pekne :lool: To reklamuj u kameramana A jinak je tu už ten tvůj rodinný příslušník, jehož slečna je vidět v některých záběrech? Chtěla OC tužku, tak ať se registrujou a ozvou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Honzo musim mu zavolat,on mi to rikal ale ja jsem to zapomnel....neboj poucim ho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
satan dj Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Hoši perfektná práca táto druhá verzia videa parádny strih!!! A dobrá správa je že to šlape aj v mobile 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Na četné žádosti jsme do videa ze srazu dali malinko "tvrdší a srazovější hudbu" Chceme slyšet vaše názory ;) //vitto & magnum https://www.youtube.com/watch?v=R1m8O4UKjmk Hey pecka! Milouši už se blížíš na ty videa co sem ti posílal vloni. Jsem nadšený! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Byl to můj první celorepublikový sraz a musím říct, že paráda. Byl jsem sice sám a tak mi chvíli trvalo než jsem se otrkal, ale nakonec jsem nějaké lidi poznal a byl jsem rád, že jsem s nima mohl pokecat . Jinak auta na živo byly peckovní, o hodně lepší než na fotkách a celá organizace srazu byla na výbornou, takže příští rok se určitě přijedu opět podívat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Jindro od znalce tveho kalibru chvala zvlast potesi Dik! Peter kde je zbytek tvojeho,uz jsem natesenej!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 peterko ma maleho tak nema tolika casu ale ver milousi ze to bude pecka . peterko ma moc pekna videa na to ze to dela pro zabavu taky se na to tesim . jinak take chvala uz si zamakal na tom zaostreni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
satan dj Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Magnum67 teraz si to video fakt namakal ,nebezpečne namakal tým strihom do hudby a tou hudbou,ty kokso cez víkend som betonoval a zváral armatury na novostavbe tak ako "so sovietskym svazem ruky až po zem"a ku kompu som sa ani nedostal ale malo by byť na youtube 9.9.2014 ešte pár úprav a s titulkami neviem ešte ako naložím a nechcem aby bolo zbytočne dlhé, nech sa nato dá pozerať aby to nebola nuda no a mám starý "drevený"komp tak je to peklo lebo non-stop padá, ak projekt priebežne neukladám tak smola, dajte mi dva dni a bude to také ako si to predstavujem.S pozdravom Peter Kojnok. Momentálne In Work... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.