Přejít na obsah

Centrál občas nezamkne dveře u řidiče

Doporučené příspěvky

Ahoj ve spolek,

když zamknu auto dálkovým ovladačem tak občas (jednou dvakrát za měsíc)u dveřích u řidiče se zámek zamkne a hned odemkne ostatní dveře se normálně zamknou.Stačí auto odemknout a znovu zamknout a dveře jsou zamčeny všechny nebo si nechat otevřené dveře za řidičem a zamknout zevnitř . následně jde auto odemknout normálně dálkovým ovladačem. nevíte čím to může být? předem děkuji

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Již po druhé v tomto roce se potýkám s problémem zamykaní a odemykání.Dnes jsem odemkl,ale už jsem nezamkl dálkou.Podobné se mi stalo na začátku roku,ale kolega mi to nahodil přes kabel.Nerozumím tomu ani jsem nikde nenašel jak tento problém řešit.Prosím Vás o pomoc páč se to stát někde kde není pomoc tak jsem v kelu.Jde to tedy i přes VAG COM?kolega mi to neprozradil.

Upraveno uživatelem Radas
Odkaz ke komentáři

Podle mne je spatny zamek dveri.. nejaky mikrovypinac dela neplechu... on asi jenom smaznul chyby a zase to slo...napichni na diagnostiku a uvidis co napise...

Tak jsem to řešil opravou vložky zámku 5 dveří,která mi při demontáži a následném rozhýbání zabrala asi hodinu a půl,ale výsledkem mé práce se i dostalo výsledku nového spárování klíče.Prvně jsem tedy volal známého co se tímto zabývá,ale při ceně opravy 1000 jsem se dal sám do trpělivosti a bádání. Samozřejmě mám na zadních pravých dveřích špatný mikro v zámku poněvadž při otevření dveří se nerožne vnitřní světlo-výměna proběhne snad letos.Zatím spoleh na zadní páté dveře

Upraveno uživatelem Radas
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...