Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

...tak jsem si dnes chtěl udělat drobnou radost v podobě oranžových LEDek do parkovaček. Mé nadšení ale trošku s výsledkem opadlo, asi to bude chtít rozptylky :unsure: Tyto svítí slabě, bodově a při vypnutých světlech je vidět, že tam jsou LEDky, což se mi nelíbí..

Zvláštní je, že facelift očividně v parkovačkách nemá kontrolu prasklé žárovky. U Staré OII předface jsem měl oranžové LEDky, které mi zůstaly doma (mimochodem svítily krásně silně a rozptýleně), no tehdy bez 40 Ohmového odporu kvůli kontrole nesvítily.

Když jsem zjistil, jak předevčírem koupené CanBus LEDky svítí mizerně, zkusil jsem jen tak zkušebně namontovat ty staré s plánem napájet na drát odpor jako kdysi. K mému překvapení jednak svítí lépe (pak jsem si ale všiml, že mají o řadu více) a jednak nic neháže chyby a svítí i bez použití odporu.

Bohužel je však svítivost stále nedostačující (vit. foto), proto asi koupím ty rozptylky..

post-28923-0-62320000-1385210219_thumb.jpg

post-28923-0-91491300-1385210226_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No já už jsem si objednal ty oranžové rozptylky, tak uvidíme, zda to pomůže :)

Poněvadž se mi asi před 2 dny nějakým způsobem v kufru otevřela leštěnka a rozlila se mi na koberec, rovnou jsem objednal i tu předraženou origo kapsu do levého boku v zavazadelníku, abych nemusel skladovat leštidla a další věci v sítích.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si dnes udělal malou radost a přibyl mi v kufru neskutečně drahý, ale zato velmi užitečný organizér :palec:

Jinak po experimentu s LED rozptylkou jsem vrátil do světel původní žluté žárovky, protože opravdu nevím, jakým způsobem bych mohl docílit rozptýleného výrazného oraznžového světla - ani žárovky nesvítí kdoví jak, ale ty LEDky jsou katastrofální bodové bludičky...

post-28923-0-10428400-1385808940_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...