Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Tak, přístrojový štít doznal 3 změn:

1) Nalakoval jsem horní "spojovací" lištu na stříbrno ve stylu originálu s Maxi-DOT

2) Ručičky jsem upravil na červeno

3) Po vzoru nápisu na liště před spolujezdcem dostaly také budíky značku "Sport Line" (z fotek špatně patrné)

...Nečekal bych, že taková prkotina dá tolik práce a 3 dny času. Aktuálně jsem po jistých problémech s funkčností zmrvil ciferník rychloměru, proto mám na cestě ještě jedny vydražené budíky, abych mohl ciferník přehodit - fotky jsou pořízeny z doby, kdy byl rychloměr ještě OK. Bližší foto z auta dodám až ciferník vyměním :)

Tak snad se bude líbit.. :ph34r:

post-28923-0-61780400-1388426935_thumb.jpg

post-28923-0-57262900-1388426939_thumb.jpg

post-28923-0-85193000-1388436808_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No hrál jsem si s tím hodně dlouho, než jsem našel vhodnou kombinaci :rolleyes:

Nakonec jsem to udělal takto:

Ručičky jsem rozebral (sundal jsem i ty "čepičky") a následně jsem odstranil tu bílou vrstvu nahoře a dole. Poté jsem koupil výrazně červený lak a každou ručičku jsem nalakoval asi minimálně 5 vrstvami, aby neprosvítaly. Poté jsem sundal barvu z horní hrany (pohledová část) a tu hranu jsem následně lehce zbrousil tak, aby se lépe rozptýlilo světlo.

Nakonec, abych docílil co "nejčervenějšího" efektu bez prosvítání bílého světla na začátku, koupil jsem modelářskou barvičku červenou "clear" (průhledná červená - tónovací) a všechny průhledné plastové plochy, které jsou schované pod tou "čepičkou" jsem tím nabarvil, včetně tyčinek, za níž ručičky drží.

Když pominu ten zmrvený ciferník, s nímž si budu hrát, až mi ty náhradní budíky dorazí domů, jsem s výsledkem docela spokojen :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...