Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

A jelikož si rád upravuješ, tak co vzít "obyčejný" kola z OII a pohrát si trochu s povrchem? Sice nejspíš někde u profíků, žádná sranda to nebude, ale minimálně ve věci lakování a leštění by se něco dalo spáchat? Třeba slušný kola z druhé ruky a nechat upravit dle sebe?

Odkaz ke komentáři

Jasně, byly Lyra a ještě Sirius - ale ty jsou designově (sportovně) trošku mimo :)

SirMike: No nad tím jsem také přemýšlel, ale vesměs jsem k ničemu nedošel. Leštění, bylo-li by vůbec možné, by mě stálo celý majlant. Nad lakováním kol jsem přemýšlel (minimálně v podobě plastidipu), ale nějak jsem nedošel k tomu, jaký odstín by byl lepší, než origo stříbrná.

Leda antracit, černá by vypadala k mé bílé asi blbě..

Odkaz ke komentáři

Tak, tak :)

To je ale příjemná starost - teď bude ještě boj s těmi šmejdy, co jsem koupil.

V pondělí zajedu do toho pneuservisu a vezmu si s sebou zase kola domů. Snad je dají do slušného stavu, doma je přeleštím a zabalím.

Tak mi ubude jedna starost, snad se mezi tím ozve prodejce a nějak se k situaci postaví. Pokud ne, budu mít další starosti.

Až se těch kol zbavím, najít nové už je zase příjemnější zábava.

Odkaz ke komentáři

Držme se 16" - mám pneu a 17" nepřichází u nás ve firmě v úvahu ;)

Draconisy nechci, jak jsem psal, ty máme v rodině a postupem let se mi značně okoukaly.

Ani Proximy nejsou nicmoc, ale přijdou mi k té bílé lepší, než Craterisy i cokoli ostatního.. Pak už bych musel vybírat z řad OIII. Z neoriginálů jsem už nenašel nic, co by za něco stálo..:(

...z řad OIII bych si volil tyto:

pic_5E0071496C_8Z8.jpg

pic_5E0071496C_8Z8_2.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky za odkazy marku :)

17" obecně: jak jsem psal, nemohu si je dovolit, auto není mé

Minorisy jsou hezké, ale přemýšlel jsem a pořizovat si je nebudu. Kolegové, kteří už mají OIII, mají na léto právě tato kola. Většina OIII na cestách má tato kola - brzy se okoukají, chci něco originálnějšího (třeba ty Velorumy, které jsem v reálu snad ještě ani neviděl a vypadají docela sportovně).

Navíc kola z odkazu nejsou úplně levná, platil bych zbytečně za pneu, které už mám. :)

Co se těch posledních týče, já nevím, čím to bylo způsobeno - jestli tvarem, povrchovou úpravou, nebo vším dohromady, ale ta má se mi fakt moc líbila. Obecně ale jinak černo-leštěnou kombinaci rád nemám, působí na mě lacině - stejně jako kola z odkazu.

Asi mám rozhodnuto (Velorum) - jsou origo, ale zároveň se mi líbí. Objednal bych je přes známého ve škodovce a možná bych měl i lepší cenu :)

Odkaz ke komentáři

Pootocis volant o 90° a zozadu volantu mas na kazdej strane male otvory. Pichnes tam plochy srobovak a jemne vypacis tu zapadku najprv na jednej strane, potom otocis volantom o 180°C na druhu stranu a zopakujes to. Bag sam vyskoci von a potom ho len odpojis od konektoru a mas ho vonku. Samozrejme pred tym treba odpojit uplne baterku. Sam som to tak robil, ked som menil volant :pivo:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem tedy zvědav, snad to zvládnu i já :)

Lukáši, pokud se povede, stejně bychom se někdy mohli zase domluvit na menším srazu :palec:

Jinak jsem si zkoušel fotomontáže a zjišťuji, že by ty Minorisy fakt nevypadaly špatně :)

Kombinace:

1) Originál:

samolepky-Minoris.jpg

2) antracit:

samolepky-Minoris-antracit.jpg

3) black:

samolepky-Minoris-black.jpg

Myslím, že ty antracity by nemusely vypadat špatně :)

Odkaz ke komentáři

Jeden tip už mám, rezervní plán je objednání nových alu přes známého v salonu Škoda, ale pokud by někdo věděl o výhodné nabídce (ideálně bez pneu), budu rád, když mi dá vědět - dále nehledám, koupím tedy Minorisy a následně si je asi upravím na antracitovou metalízu :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...