Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Mám trošku jiné plány, ten nápis tam možná ani nebude :)

Musím.. Chci je tam dát, ale... :lool:

Ten bílý blinkr je jen spekulace, ale jak je tam ta stříbrná lišta pro blinkry (taková ta hokejka), napadlo mě to vnitřní plexi potáhnout průsvitnou bílou fólií, aby vypadala na pohled bílá :)

Odkaz ke komentáři

odraz svetla predsa zalezi na hladkosti povrchu nie? nemalo by byt jedno akej farby je podklad? chrom je krasne hladky, preto je asi na tom najlepsie, ale nejaky vylesteny lak by na tom nemusel byt zle alebo uvazujem uplne zle? niekde na felda fore som cital ze striekali tiez smerovky do ciernej, a zmenu svietivosti nepostrehli...

alebo to tam vobec nesvieti?

Odkaz ke komentáři

No já právě vůbec nevím.. Když se koukneš ještě na druhou fotku v příloze, fakt to vypadá jako lak. Nalakovat ten chrom by šlo, ale fakt je těžko soudit, jaká by byla konečná barva i svítivost.. Navíc by to mohlo způsobit větší problémy s policisty a i ve firmě, protože by mi už málokdo věřil, že je to originál. Proto zvažuji, zda se mi taková individualitka vůbec vyplatí, nebo budu lehce průměrný a budu mít prostě černo-stříbrná světla.. :ph34r:

post-28923-0-05879800-1396289746_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

prosimte.. kvuli trosku toho chromu. Nejdriv si to ale zjisti ve firme, z tohohle uz muze byt docela pruser na magistrate (ceny zacinaji od 10k). Az to budes mit, kouknu a muzeme se domluvit na dalsim postupu :smich:

Jinak odraz je opravdu zpusobeny porovitosti/hrubosti materialu, vetsinou tuto vlastnost zajistuje lak. Napriklad leskla cerna bude odrazet mnohonasobne vice, jako matna cerna.

Odkaz ke komentáři

No, na fotce je to tedy hezčí.. :)

prosimte.. kvuli trosku toho chromu. Nejdriv si to ale zjisti ve firme, z tohohle uz muze byt docela pruser na magistrate (ceny zacinaji od 10k). Az to budes mit, kouknu a muzeme se domluvit na dalsim postupu :smich:

Jinak odraz je opravdu zpusobeny porovitosti/hrubosti materialu, vetsinou tuto vlastnost zajistuje lak. Napriklad leskla cerna bude odrazet mnohonasobne vice, jako matna cerna.

No právě proto asi bílou bastlit nebudu. Ta světla, která chci koupit, mají normálně homologaci. Být to auto mé, předělám si to sám, ale takto to riskovat nebudu, proto pouze homologovaný díl :palec:

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem si všiml jediného nedostatku nových pneu Continental PremiumContact 5, 205/55 R16. V porovnání s jinými jsou nějak moc "vyboulené", čili na kole působí trošku hrubě (spolu s okrajem kola na pohled jako 15").. Ale co už :)

Přemýšlím, zda nezvýraznit nějakými těmi pásky obvod disku (červená, bílá, či stříbrná)..

Odkaz ke komentáři

Myslíš? Já si právě nejsem jist, protože ty disky dost klamou tělem. Tím, že se okraje snižují jen velmi málo a tím, že jsou disky černé, trošku splývají s gumou. Nicméně těžko říci, zatím jsem nenašel nic pěkného - buď použít plastové pásky rim ringz, které mi ale přijdou hrubé a jsou fakt drahé, nebo použít nálepku, jejíž životnost a přesnost je diskutabilní a navíc nedosahuje až k okraji disku, čili jej vizuálně o to více znenší..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...