Stickler Odesláno Březen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Udělám je hned, jakmile to půjde - zatím jsem nenašel čas a je hnusně :) Sloupky ale auto dle mého hodně pozvedly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 to máš pravdu, ty dodají hodně a přitom taková blbost co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 jj :) Ale mi se nikdy nelíbily ty plastové kryty. Fólie ale vypadá parádně, skoro jako originál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 tak sem dej foto ať to také vidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Pořád nestíhám :D Navíc to ještě prosychá. Očekávám, že to stihnu nafotit až o víkendu, vydržte :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Kluci, mám jen orientační dotaz: Když bych přemýšlel nad sportovním podvozkem (pružiny + tlumiče), musím najít konkrétně sadu pro 1,2TSI, nebo se to nerozlišuje? (protože pro 1,2TSI jsem nic nenašel) Na kolik takový (originální, či dostatečně kvalitní neoriginál) podvozek vyjde, vč. montáže? Pořád mi to vrtá hlavou, na 90% je to nesmysl, ale chci si být jistý, abych to vypustil z hlavy :) Díky PS: Pokud bude o víkendu hezky, auto umyju a na letní sezónu rovnou naleštím a navoskuji - následně bych hodil fotky oken :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Musis hledat bud s prumerem tlumice 50mm to je 280mm brzdy jako mam ja na 1,9tdi nebo tlumic prumer 55mm to je na brzdy 288mm a 312mm u skody ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 a pružiny podle max zátěže na nápravu... to bys měl najít ve velkém techničáku :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 To je moc složité. Aspoň se už našel argument, proč to dále neřešit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 tak tak lepsi je nad limit brat ;-) takze mad 1290kg tusim to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Asi jo, už se mi nechce koukat ani do toho techničáku :D Sportovní podvozek má jen samé nevýhody: 1) Práce s vybíráním 2) Vysoká cena 3) Řešení montáže + platby za práci 4) Vyšší pravděpodobnost, že někde chytím spodkem (v práci máme velmi nešikovné nadzemní parkoviště s velkými zlomy, vysokými obrubníky a nájezdy širokými sotva pro tříkolku + když jsem na cestách, kolikrát zajíždím na lesní cestičky apod.) 5) Problémy v servise, kdy přivezu služební auto a automaticky při jistém stavu kilometrů budou chtít měnit tlumiče, či pružiny - opět vysvětlování, že ne a proč.. ...toto mi jen lepší vzhled asi nevrátí... Proto jsem se ptal fakt jen ze zajímavosti, abych znal možnosti a finanční náročnost. Ale pravděpodobnost, že bych do toho šel, je de facto nulová :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Abys měnil tlumiče, to bys musel jako služebním najet teda sakra moc kilometrů.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Jeden bod z mnoha :) Mít to zadara, tak do toho jdu, ale i s montáží by mě to vyšlo na kolik? 15? To je fakt moc :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Však jo, dodělávka je asi zbytečná. Já teď řeším refresh svého z výroby jako sportovní, tedy RS. Nějak tak to je.. Ale je fakt, že to asi vezmu z gruntu. :) Možná zkusím vše origo a jiné trochu kratší pružiny, ale nevím nevím, uvidíme. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 tak tu sadu seš schopnej koupit za 6000kč co má Míša a 2000kč max montáž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 I tak je to vzhledem k přínosu celkem dost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 já koupil origo za nějakých 12tis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Tak to je fakt hodně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 bod 4 se mi líbí.... "...když zajíždím na lesní cestičky.." :D :D :D ani se neptám proč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 za kvalitní podvozek ne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Docela ano, já kvalitní podvozek už mám :) Ne, opravdu mi jde o přínos vs. cena. Mít auto své, možná do toho časem půjdu, ale nyní ne. Jen mi to vrtalo hlavou, proto mě zajímala cena - a toto je opravdu hodně na to, že by přínos sportovního podvozku byl v mém případě hodně diskutabilní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Já mám podvozek od Lowtecu tady od jednoho člena který je distributor ( Mato88) a jsem spokojenej ted jsem o 7cm níž a někdy se škrtnu :D ...ale jezdím uplně všude a ted jsem si od něj zjištoval ještě nižší podvozek abych šel ještě dolu tak aby byla mezi gumou a blatníkem místo na prst :D ...jinak dával jsem za něj něco kolem 14k ale zase je dělanej přímo na moje auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Tak, poněvadž bych o víkendu rád auto umyl, naleštil a navoskoval, snažil jsem se dnes využít trochy času a odpoledne jsem vypadl na 3 hodiny ke garáži udělat údržbu interiéru, kterou bych o víkendu asi už nestíhal. Takže jsem vyleštil zaprasená okna (fleky a mapy vody od lepení fólií), auto jsem vyluxoval a následně jsem ošetřil plasty. Interiér je tedy opět tip ťop, už jsem rovnou vyndal i zimní výbavu. No a spolu s tím jsem nevzhledné gumové koberečky vyměnil za nové letní (zakázková výroba DE) - konečně to už zase trošku vypadá :) PS: Omluvte kvalitu fotek, můj úžasný "nakousnutý" mobil od jisté doby fotí otřesně a foťák mi klekl - vzadu jsou stejné koberečky taky, ale fotky jsou nepoužitelné, proto je sem nedávám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 ještě dokup nerez nášlap na nohu ;) vypadá to pak líp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 To dokoupím, až na to budou peníze ;) Poprvé se mi stalo, že se zahraniční prodejce zachoval tak, jako typický Čech = jako hovado. Poslal mi chybný díl, pak po mé reklamaci chtěl foto, ale už neodpověděl. "Napomenul" jsem ho, ale ani na to už nereagoval. Čili mi nezbude nic, než si pak někdy koupit nový originál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 brutalni cisto, tam nastupujes v papucich ne? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Bohužel ne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 ..Tak jsem si dnes odpoledne řekl, že to zkusím a překvapivě se zatím zdá, že se to docela povedlo. Ještě udělat druhý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Ty voe a to jak jsi udelal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.