Radim84 Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Poslední fotky s novými světly jsou fakt super! Hrozně se mi to líbí a tiše závidím ;) Dobrá práce! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Děkuji pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 No len pozerám a potichu Ti závidím tvoju trpezlivosť . Ja by som na to nervy určite nemal... Ešte keď budú tie hmlovky,tak to bude určite lepšie :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 No, trpělivost upřímně dochází s tím L světlem.. Nakonec lak určitě bude, nic jiného mi totiž nezbývá. Proč? Po 2 hodinovém leštění dopoledne jsem teď odpoledne světlo jen přejel prstem a už jsem udělal škrábanec - jen čistým prstem. Čili takto to nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Tie svetla su preboha z coho ? ked tam prstom spravis skrabanec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 (upraveno) Mě se neptej.... Samo, ten škrábanec na denním světle nevidíš. Ale měl jsem zapnuté potkávačky a hned se před světlem zjevil nový šrámek Ani si nechci představovat, co by se stalo například po myčce.. Upraveno Duben 25, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Klasicke svetla su ale az tak haklive neni, ved to by som uz cez ne nesvietil :D kazdopadne drzim palec aby si to dal dokopy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 (upraveno) No pravděpodobně jsou, ale stejně jako ta neorigo na sobě mají ochranný lak - a ten když sundáš, děje se zjevně toto. Já věřím, že ten lak pomůže a poněvadž jsem lakoval již kde co, pokud to bude opravdu kvalitní dvousložka, kterou nerozpustí benzín (ani mušky, apod.), nevěřím tomu, že by ten lak na světle nedržel. A pokud bude lak dostatečně tvrdý, po přeleštění by se snad již podobné neduhy opakovat neměly. Uvidíme, v pondělí mi jej doručí PPL, čili hned ve čtvrtek se na to snad budu moci vrhnout. Upraveno Duben 25, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Jinak dnes odpoledne proběhl ještě jeden malý upgrade :) Tuto změnu bych provedl hned najednou, no nečekal jsem, že když jsem v pondělí večer objednal žárovky z Německa, že mi, včetně určité prodlevy při převodu peněz, zboží přijde už v pátek dopoledne Postupem času mi přišlo, že se ty Xenesis žárovky nějak vysvítily. Přes den působily už de facto jako obyč žárovka, v noci už mi efekt nepřišel kdoví jaký a to vše za cenu velmi mizerné viditelnosti v noci. Poněvadž viditelnost už být horší snad ani nemohla, ale efekt ano, rozhodl jsem se vyzkoušet Philips Diamond Vision s teplotou světla 5000K a ostatními parametry (svítivost, dosah, apod.) podobnými žárovkám Philips Blue Vision (4000K), které v testech patřily mezi doporučeníhodné a parametry se dost blížily oblíbeným Osram Nightbreaker - proto věřím, že si svítivostí mohu jen polepšit. Efekt je skvělý. Přes den světlo působí bíle, z dálky namodrale a v provozu v odrazech od aut a výloh působí jako xenon. Nyní v noci je efekt o to silnější, nevědět to, nepoznám, že to nejsou xenony (leda při přímém porovnání by asi rozdíl pořád ještě byl). Bohužel, vše jsem fotil mobilem a nynější večerní fotky jen pod barákem narychlo, abych neopičkoval před sousedy - a je vidět velký prd. Foťák navíc vůbec nepobral namodralý odstín No co, aspoň je trošku vidět druhá menší novinka - oranžové parkovačky, tentokrát ale ve formě klasické žárovky s pokoveným povrchem :) Až bude někdy více času, pokusím se světla nafotit lepšími zdroji trochu lépe a věrohodněji ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 mozna na to bude mit mensi vliv i to, ze mas svetla docerna ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Co ta parkovacka :D nechces fialovu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Marek: To samozřejmě vliv má, ta černá světlo hodně pohlcuje (na druhou stranu aspoň ten světelný tok vypadá pěkněji). Nicméně ačkoli ty Xenesisy vypadaly na černých světlech ještě hůře, jejich omezeného efektu jsem si všiml již před nějakou dobou ještě s chrom světly.. Navíc vůči těmto Philipsům jsou o 1000K teplejší. lumi: A to víš, že jsem si na tebe hned vzpomněl Ale tak nějak jsem usoudil, že ti nechci brát tvůj Copyright a zůstanu raději u oranžády :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Tebe by sa hodila biela ako mas aj H7 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 denis jeho copyright? :D veď ich už rozdáva kade chodí aby sa za to nehambil sám :lol: a tie čierne svetlá... proste sedí to tam a celkovo to pekne ladí s kolesami.. fakt klobúk dole pred tebou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 ja s Lukasem zkusili koupit do parkovacek tohle http://www.aliexpress.com/snapshot/6068902124.html tak uvidime jestli tech 70 kc byla dobra investice :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 lumi, já doteď používal ty modré origo NARVA žárovky, no byly i tak dost žluté. Pro 5000K bych už musel sáhnout po LEDkách a ty mají zase mizerný rozptyl. Navíc se mi ta oranžová k těm černým světlům a bílému autu tak nějak líbí Tomáš: A sakra, jaká škoda.. A přitom by se mi tam ty růžovky táák líbily :lool: Jinak moc díky za pochvalu, ta světla auto hodně změnila :) Dosud nikdy nebylo tak okoukávané, jako teď :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Mna ked omrzia fialove tak si dam tiez oranzove a necham zapnut aj smerovky na znizenu intenzitu :) ked to bude svietit na oranzovo ako celok (parkovacky+smerovky) moze to vypadat zaujimavo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Jakmile je budes mit dele, tak poreferuj jak jsi s nima spokojeny . Ja porad uvazuju jake zarovky koupit, tak me zajimaji vsechny nazory. Taky by me zajimala zivotnost ;) Jooo svetla mas fakt dokonale. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 K dokonalosti mají daleko, ale děkuji :) Jasně, dám vědět. V noci moc nejezdím, takže to asi nebude hned tak, ale sám jsem na to docela zvědav lumi: Ty svítící blinkry jsou super, no je to už dost nápadné a neschválené - to už bych si nelajzl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Už chybí jen vyměnit motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 (upraveno) Nevím, jak ty, ale já tu potřebu nemám Ledaže bych rovnou sáhl po třílitru Upraveno Duben 25, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Myslim, ze takova 1.8TSI by se ti libila B) i kdyz si tusim zminoval, ze dynamika te tve je slusna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 To jezdí, jsem plně spokojen, no s 1,8 bych byl samozřejmě o to spokojenější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 ona i ta čiplá 1.8 jede slušně, ale nic závratného. jak čuchnete občas k rychlejšímu, tak se špatně vrací. ale co zatím spokojenost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 (upraveno) Tak zvláště ta čipnutá "jednaosmička" by se mi tuze líbila, holt výkonu není nikdy dost Ale moc na výběr nemám. Jsem rád za svou "jednadvojku", přejde pár let a pro jistotu dostanu to nejhorší - "jednašestku" v dieselu. Takže si toho snažím užívat, dokud to jde :) Upraveno Duben 26, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Duben 26, 2014 Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 Moc pekny, docela ted lituju, ze mam xeny a ne jen obycejny a levny halogeny. Ty si je kupoval uz cerny, neoriginaly vid? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 Litovat nemusíš, xenony lze upravit úplně stejně tak a navíc s benefitem v podobě stavitelného kroužku kolem čočky, který když necháš v chromu, vypadá to ještě lépe Jinak ano, kupoval jsem neoriginál černé, no vědět, co mě čeká, těžko říci, zda by to mělo vůbec smysl. Sehnal jsem je velmi levně (pár za 2750,- Kč + pošta) a faktem je, že se mi je podařilo rozlepit, což by u originálu zřejmě nešlo, no u originálu by mi stačilo použít technický líh a sundat chrom na leskle černý podklad - nemusel bych se pytlíkovat s 2 barevným lakováním.. Nicméně je to dost snadné, může se do toho pustit kdokoli, kdykoli ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Duben 26, 2014 Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 Jsou drazsi no.. ale snad nekdy. Prioritou je pro me zachovani napisu OCTAVIA, pripadne jeste vetsi zdurazneni :D Jinak jsem je videl v Praze na grafitovy O2 FL Combi a pecka.. novy logo teda nemel ale i tak se krizovatka "znatelne zpomalila" edit: budu mit k dispozici mlhovku z O2 Pre-FL tak se na tom aspon vyblbnu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 (upraveno) Já jsem za to, že tam ten nápis "Octavia" nemám, docela rád :) Kdybych jej tam chtěl, nechám si ho vyříznout (nebylo by znát, zda je nalepený, nebo nabarvený), no přijde mi to docela o ničem, každý ví, že je to Octavia - já jsem si to udělal aspoň trošku individualističtěji :) Lidem se to ale líbí, auto už je dost okoukávané a dnes pod barákem i někým focené (už jsem jako magnum) Upraveno Duben 26, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 (upraveno) Kluci, kdyby měl někdo zájem, prodávám ty H7 žárovky Xenesis. Přijde mi škoda nechat je ležet ve skříni, navíc byly původně dost drahé (i s poštovným přes 1000,- Kč).. Prodávám je skoro za poloviční cenu, kdyby měl někdo zájem, můžeme se domluvit Nabídka viz.: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=23929&p=1469775 Další kompletní seznam prodávaných dílů do interiéru najdete zde: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=21420&p=1420279 Upraveno Duben 26, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.