zikmeister Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Ten kozenej nee, sam sem si hi 3 roky zpatky kupoval, a bylo to snad fakt nejhorsi 3 stovky co jsem kdy investoval do auta, nic nevydrzel a hlavne co me nejvic vadilo tak to ten klice zvetsilo snad dvojnasobne a navic ani vzhledove to nebylo nic moc. To opravdu ten silikon oproti kuzi je top:) Ale je to jen muj nazor ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Tak nějak jsem si to myslel taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Než obal na vajíčko, to bych radši kusil vymslet něco ve stylu O3 klíče, už takhle je ten klíč dost velký/široký. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 O3 klic vypada fakt pekne, nevite jestli uz nejde nejakym zpusobem "napasovat" na O2? Hledal sem to cca pred pul rokem a nic kloudneho sem nenasel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Vám se klíč z OIII líbí? Takový nevzhledný laciný kus plastu? To nechci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Zatial nejde a asi ani nepojde :( tiez som chcel kluc z o3 :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Me se vzhledove libi klic z O2 a O3 tak na stejno, jen ten O2 uz je proste takovej stereotyp, tamto bych bral jako takovy oziveni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 No dobře, takže O3 nejde, ale teď otázka... co Superb 2 FL? Jako dárce orgánů posloužil u volantů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 superb 2 FL má stejný klíč, jenom s novými logy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Tak, tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 (upraveno) Tak abyste neřekli, že se tady nic moc neděje, zase přidám menší update :) Začnu tím méně příjemným, co jsem avizoval již před týdnem. Nějaký idiot, kterému bylo zatěžko si couvnout, mi hezky upravil nárazník. Ano, mohlo to být i horší, ale radost mi to nedělá.. Už jsem to zalakoval lakovou tužkou, no foto výsledku ještě nemohu dodat, protože lak schne - a až teprve když uschne, přebrousím ho a přeleštím. Chci, aby to nebylo vidět.. No a teď k novinkám.. Před 14 dny mi přišla novinka nenovinka v podobě nové sady mlhovek s LEDkovým denním svícením. Chtít RS nárazník, s ohledem na chystaný přední spoiler by mě vyšel levněji - ale co bych nedal za originalitu, že... V kombinaci se starými mlhovkami jsem vše předělal a poněvadž se ty staré po vapce mlžily, tentokrát jsem si dal na lepení extra záležet tak, jako u hlavních světel kdysi. Obecně pro mě poté, co se vinou Vášova nešťastného umístění minulá sada vyzkratovala vodou, bylo prioritou vyřešit vše tak, aby se tam nedostala voda ani při potopě. Všechny vstupy jsem zalepil silikonem + el. tavným lepidlem, už tak těsnící spoje jsem přelepil izolační páskou a měnič napětí jsem upravil tak, abych jej mohl umístit do pojistkové skříně. Poněvadž délka kabelů k mlhovkám nedostačovala, musel jsem je prodloužil, na čemž jsem si dal opět hodně záležet - každý spoj jsem pojistil 100% prohřátím se vzlínajícím se olověným cínem, následně jsem každý vodič opatřil stahovací bužírkou, následně oba vodiče opatřil větší stahovací bužírkou a nakonec jsem přes spoj přetáhl originální plastovou bužírku, kterou jsem v místě překrytí ještě pojistil izolačkou. Pro případ "co kdyby" jsem silikonem utěsnil i vstup vodičů do měniče napětí, kdyby voda chtěla cestovat po vodičích. Vše jsem dal dohromady a poučen z minulé předělávky jsem dokonce tentokrát i zachoval chrom ve funkčních částech parabol LEDek. Denní svícení nyní funguje na 100%, spálené relé na pozičky jsem úspěšně přepájel, no bohužel pozičky zatím funkční nejsou, vinou kontroly prasklé žárovky se po 3 sekundách svícení vypnou. Jakmile se mi podaří nemožné - najít někoho v okolí, kdo mi kontrolu vypne - měly by fungovat Jinak během dnešního dne jsem vyjma opravy zadního nárazníku opravoval také ten přední. Když jsem asi před rokem způsobil autu sám jediný šrám - škrábl jsem přední nárazník o hranu svodidel v našem pitomě úzkém parkovacím domě u firmy - zdeformoval se plast nárazníku nad pravou mlhovkou tak, že jakoby zasahoval do jejího prostoru takovou "vlnkou". Sice s ročním zpožděním, no dnes jsem se konečně odhodlal nárazník zbrousit do roviny, zbroušenou část (jen spodní část horní hrany, která ani tak není vidět) jsem z principu nalakoval do bílé barvy a jak můžete vidět na fotkách, už to zase vypadá tak, jak má :) Po dlouhých úvahách jsem se před 14 dny nakonec odhodlal udělat další změnu zadní části. Je mi jasné, že tato změna způsobí spíše negativní reakce, no soudě podle fotech bych asi taky řekl, že to bylo lepší původně. V reálu ale chromová plocha byla už trošku mimo, když na autě žádný chrom není a od doby, co přibyla odtrhová hrana, se to začalo trošku bít.. Poněvadž jsem měl doma ještě jeden skoro plný sprej, zkusil jsem zatmavit střed zadních světel a ačkoli fotky příliš mnoho nevypoví, v reálu se světla designově sladila s celým autem a vypadají mnohem lépe No a tím jsem se dostal k tomu nejhoršímu - ani světla nelze "ocenit", ani celé auto nelze ocenit... Kruté realitě příšerných zimních plecháčů se nevyhnu :( Nicméně v blízké budoucnosti chystám další změny a jedna z nich bude většího rázu :) PS: Omluvte ne zcela čisté auto, no když má následující dny pršet, nemá smysl ho teď mýt.. Upraveno Listopad 15, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Pekne si hrajes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Kdo si hraje, nezlobí.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Fakt pekny velkej big up Bejt tak zrucnej jako ty tak taky porad neco delam s autem :) Kazdopadne ty mlhovky s dennim led svicenim se me moc moc libi, skoda ze neco takovyho neprodavaj na predFL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Moc pěkný. Kde ale bereš pořád tolik času na hraní? :D Jinak se mi moc líbí tvůj styl "když už, tak pořádně". :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 (upraveno) Moc děkuji Lukáši To zvládne každý, není to až tak těžké přeci :) EDIT: Martty: Taky děkuji :) No nevím, mi naopak přijde, že na to pořád není čas a hlavně prachy :D Jinak je to přesně, jak píšeš - radši nic, než to nemít na 100% Upraveno Listopad 15, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Ja sem prave technickej antitalent, muj vrchol je vyndat svetla a vymenit zarovky Kdybych si delal vetsinu veci sam tak asi jo udelal bych to, ale stalo by me to plno dilu ktery bych u toho znicil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Každý nějak začínal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Me se líbí ta lišta na kufr ;)dat si ji v bile ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Když nemáš černé doplňky, tak by byla jako pěst na oko, takže v bílé by na tvém autě taky nevypadala špatně ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Ano,při těch krásných a precizních úpravách vynikly opravdu nejvíc poklice :-D ale co se dá dělat.Do minulého roku jsem na plecháčích taky jezdil a taky jsem se s tím dizajnem musel smířit :) ale na druhou stranu je fajn,že když už je tam musíš mít,máš je origo ;) zima uběhne a zase budou alu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Těším se na to každým dnem :) Ale faktem je, co je nejhorší, že jsem počáteční šok přečkal a teď si dokonce začínám zvykat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Je to krasavice:) Já si můžu hrát tak s interiérem, páč cokoliv venku je jen lákadlo pro ty kujvy zlodějský :/ P.S. Klíč k O3 se mi líbí kvůli velikosti, jinak je to pořád jen klíč :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Děkuji Jakmile bude venku nevlídně, budu si taky hrát s detaily v interiéru, ještě taky není hotov :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Pekne sa hras a tak to ma byt avsak tie zadne svetla aspon podla foto sa mi pacili viac predtym ako teraz :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 (upraveno) jojo ty plecháče sou krásný :D Si je měl nechat bez poklic, aby si měl černý kola Upraveno Listopad 15, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Taky jsem nad tím přemýšlel :D @lumi: jak jsem psal, nedá se to vyfotit tak, aby to vypadalo jako v reálu ;) S tou odtrhovou hranou ta zatmavená světla nějak "zesvětlala" a vypadala stejně, jako neupravený originál = bez nápadu a nehodila se k tomu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Mam rovnake puklice :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 A taky se ti tak líbí? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Listopad 15, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2014 Přímo je miluje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.