Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Tak abyste neřekli, že se tady nic moc neděje, zase přidám menší update :)

Začnu tím méně příjemným, co jsem avizoval již před týdnem. Nějaký idiot, kterému bylo zatěžko si couvnout, mi hezky upravil nárazník. Ano, mohlo to být i horší, ale radost mi to nedělá.. Už jsem to zalakoval lakovou tužkou, no foto výsledku ještě nemohu dodat, protože lak schne - a až teprve když uschne, přebrousím ho a přeleštím. Chci, aby to nebylo vidět..

post-28923-0-74636600-1416057273_thumb.jpg

No a teď k novinkám.. Před 14 dny mi přišla novinka nenovinka v podobě nové sady mlhovek s LEDkovým denním svícením. Chtít RS nárazník, s ohledem na chystaný přední spoiler by mě vyšel levněji - ale co bych nedal za originalitu, že... V kombinaci se starými mlhovkami jsem vše předělal a poněvadž se ty staré po vapce mlžily, tentokrát jsem si dal na lepení extra záležet tak, jako u hlavních světel kdysi. Obecně pro mě poté, co se vinou Vášova nešťastného umístění minulá sada vyzkratovala vodou, bylo prioritou vyřešit vše tak, aby se tam nedostala voda ani při potopě. Všechny vstupy jsem zalepil silikonem + el. tavným lepidlem, už tak těsnící spoje jsem přelepil izolační páskou a měnič napětí jsem upravil tak, abych jej mohl umístit do pojistkové skříně. Poněvadž délka kabelů k mlhovkám nedostačovala, musel jsem je prodloužil, na čemž jsem si dal opět hodně záležet - každý spoj jsem pojistil 100% prohřátím se vzlínajícím se olověným cínem, následně jsem každý vodič opatřil stahovací bužírkou, následně oba vodiče opatřil větší stahovací bužírkou a nakonec jsem přes spoj přetáhl originální plastovou bužírku, kterou jsem v místě překrytí ještě pojistil izolačkou. Pro případ "co kdyby" jsem silikonem utěsnil i vstup vodičů do měniče napětí, kdyby voda chtěla cestovat po vodičích. Vše jsem dal dohromady a poučen z minulé předělávky jsem dokonce tentokrát i zachoval chrom ve funkčních částech parabol LEDek. Denní svícení nyní funguje na 100%, spálené relé na pozičky jsem úspěšně přepájel, no bohužel pozičky zatím funkční nejsou, vinou kontroly prasklé žárovky se po 3 sekundách svícení vypnou. Jakmile se mi podaří nemožné - najít někoho v okolí, kdo mi kontrolu vypne - měly by fungovat :palec:

Jinak během dnešního dne jsem vyjma opravy zadního nárazníku opravoval také ten přední. Když jsem asi před rokem způsobil autu sám jediný šrám - škrábl jsem přední nárazník o hranu svodidel v našem pitomě úzkém parkovacím domě u firmy - zdeformoval se plast nárazníku nad pravou mlhovkou tak, že jakoby zasahoval do jejího prostoru takovou "vlnkou". Sice s ročním zpožděním, no dnes jsem se konečně odhodlal nárazník zbrousit do roviny, zbroušenou část (jen spodní část horní hrany, která ani tak není vidět) jsem z principu nalakoval do bílé barvy a jak můžete vidět na fotkách, už to zase vypadá tak, jak má :)

post-28923-0-76377200-1416057707_thumb.jpgpost-28923-0-26626500-1416057714_thumb.jpgpost-28923-0-25494900-1416057721_thumb.jpgpost-28923-0-00083600-1416057727_thumb.jpgpost-28923-0-73900400-1416057734_thumb.jpgpost-28923-0-96354700-1416057742_thumb.jpg

Po dlouhých úvahách jsem se před 14 dny nakonec odhodlal udělat další změnu zadní části. Je mi jasné, že tato změna způsobí spíše negativní reakce, no soudě podle fotech bych asi taky řekl, že to bylo lepší původně. V reálu ale chromová plocha byla už trošku mimo, když na autě žádný chrom není a od doby, co přibyla odtrhová hrana, se to začalo trošku bít.. Poněvadž jsem měl doma ještě jeden skoro plný sprej, zkusil jsem zatmavit střed zadních světel a ačkoli fotky příliš mnoho nevypoví, v reálu se světla designově sladila s celým autem a vypadají mnohem lépe :palec:

post-28923-0-87471100-1416057903_thumb.jpgpost-28923-0-84721000-1416057908_thumb.jpg

No a tím jsem se dostal k tomu nejhoršímu - ani světla nelze "ocenit", ani celé auto nelze ocenit... Kruté realitě příšerných zimních plecháčů se nevyhnu :(

Nicméně v blízké budoucnosti chystám další změny a jedna z nich bude většího rázu :)

PS: Omluvte ne zcela čisté auto, no když má následující dny pršet, nemá smysl ho teď mýt..

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Ano,při těch krásných a precizních úpravách vynikly opravdu nejvíc poklice :-D ale co se dá dělat.Do minulého roku jsem na plecháčích taky jezdil a taky jsem se s tím dizajnem musel smířit :) ale na druhou stranu je fajn,že když už je tam musíš mít,máš je origo ;) zima uběhne a zase budou alu :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...