Stickler Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 @Míša: Tak na mém to vypadá tak akorát :) S tou GPS už jsme to řešili: Vnitřní stačí, fungovala dobře, ale když už ji mám na střeše, rovnou ji využiju, abych se neztratil třeba ani ve velkých městech (neříkám, že to ta vnitřní dělá, to nevím, ale prostě když už, tak už) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Jo ten nejvyssi model anteny mel nekdo v bazaru za cca 700. Ja si ji kdysi koupil a nakonec dal ze stachu do kalubky, jak to unguje do dneska nevim:/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Tu vnutornu antenu mam cez 3 roky a este som nikdy nemal problem. Otazkou je, ako to funguje ked mas celne sklo tonovane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 @Karlos: Jj, vím - už jsem s ním domluven, že ji po výplatě vezmu, no trošku nepochopitelně navzdory domluvě položku v bazaru pořád "UPuje" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Ještě si dovolím menší OT související s koberečky: 1) Řidičův kobereček jsem si donesl domů a ve sprše jsem ho vydrhnul, aby byl zase na sezónu čistý :) 2) Při tom jsem se konečně odhodlal udělat v garáži pořádek a k prodeji tak nabízím další 2 sady koberečků: - Originální látkové koberečky pro OII - černé, nové - Originální gumotextilní koberečky pro OII - použité, až na řidičův bez poškození Více info v BAZARU A kdyby se někomu hodila, rovnou jsem nafotil a dal k prodeji 10,5cm dlouhou gumovou anténu Foliatec s dobrou kvalitou příjmu, včetně redukcí - taky nová, jen odzkoušená - viz. BAZAR Kdyby se něco z toho někomu hodilo, dejte mi vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Prosím, co je to za rádio? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Kenwood DNX525DAB 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Da se koupit i zenec apod. Kdyz vydrzis a budes koukat na bazos najdes podobnej kenwood do 10 tis se zarukou. Uz se mi to podarilo do superba. Nikdy bych za radio 45 tis nedal, kam jsem se to dostal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Od Zenecu se da koupit primo radio do Fordu, ze se nemusi davat zadnej ramecek, ale cena je taky cca 22k coz je neprijatelne. Skoda, ze neni neco podobneho bez navi za cenu okolo 10k, to bych ty penize i mozna obetoval... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 (upraveno) @Mich: Tak to mi prosím schválně pošli odkaz, až tento typ najdeš za cenu do 10 tisíc - tedy dříve jak za 5 let. To by mě tedy zajímalo tak, jak máloco Upraveno Leden 3, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 tak co sticklere, měli by jsme udělat soutěž kdo má víc zasraný auto v tomhle počasí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Teď bych prohrál, přes svátky jsem vyjel asi jen 2x, včera jsem si ho trošku zacákal bahnem, ale pořád je relativně čisté :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 já tam mám krásný aerodynamický bordel na kapotě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 V přírodních odstínech? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 @Mich: Tak to mi prosím schválně pošli odkaz, až tento typ najdeš za cenu do 10 tisíc - tedy dříve jak za 5 let. To by mě tedy zajímalo tak, jak máloco Měl by ses naučit číst a nechytat za slovo. Nepsal jsem, stejný typ, ale podobný. To rádio mělo sd slot, vstup na usb, ovládání z volantu + výstup na maxidot plus ukazování komfort fci (vyhrevy, klimatizovani apod). Pak mělo navigaci, BT handsfree apod. O přehrávání DVD Cd apod se bavit nebudu, to je samozřejmost. To Hf zabudovaný bylo od parrotu, mohl jsi normálně číst zprávy na displeji apod. Teď už to pro mě není aktuální, tak se na to dívat nebudu, na to nemám čas. Ale vím, co jsem koupil a když ti řeknu, že za cenu 7 tis z aukra s jednotkou head unit pro monitory v hl. opěrkách, můžeš argumentovat jak chceš, ale to, ze se takový komplet sehnat dá mi nijak nevyvratíš :) To, že to bylo štěstí se bavit nemusíme, podstata je taková, že se to koupit dá.. Od Zenecu se da koupit primo radio do Fordu, ze se nemusi davat zadnej ramecek, ale cena je taky cca 22k coz je neprijatelne. Skoda, ze neni neco podobneho bez navi za cenu okolo 10k, to bych ty penize i mozna obetoval... Nepřijatelné, ale má stejný fce jako kolumbus a ten stoji origo ofic 60 tis.. ale drahý je to taky, o tom žádná. . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 (upraveno) Ale mi je jedno, že se dá sehnat podobný typ do 10 tisíc. Mohu sehnat dvojkovou Octávku do 100 tisíc - ale o stavu, či vzhledu raději nemluvit. Funkce podobné, jaké nabízí toto rádio, seženeš někde cca za 10 tisíc i jako nové, ne použité. Ale vypadá to blbě. Poněvadž mi nejde jen o funkci, ale též o vzhled, raději investuji podobnou částku do něčeho, co, jak psal vevca, sedne "jako prdel na hrnec", než do "něčeho", co se tam absolutně nehodí ;) Upraveno Leden 3, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Rádio bylo jako nový, mělo přes rok a čtvrt komplet záruku s dokladem a krabici. Doo toho interiéru superba 1 mi to taky sedlo, protože rádio mělo klasický tvar 2din hranaty stejne jako origo radio, ale bylo to v s1 trochu nadčasový, takze to tam nezapadalo spis z tohoto hlediska :D Ma tvoje radio HDD? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Nemá HDD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Tam to taky ne, to mě napadlo jako jediný rozdíl mezi tvým a tam tím kenwoodem.. Ale zas to máš nový, rozbalovat nový rádio a namontovat si ho je supr pocit, než použitý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Tak kvůli super pocitu jsem ho nekupoval, kdyby existoval tento typ jako použitý (což bohužel ne, když je na trhu asi 3 měsíce), raději bych použitý, pokud by stál méně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Bohužel ten tvůj levnější není, no :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Trošku mimo téma: Kluci, poněvadž dost z vás předělává auto na RS look, neleží někomu doma komplet mřížka předního nárazníku z klasického faceliftu? Dostal jsem konečně nápad, co udělat s mřížkou v nárazníku, poněvadž to ale chvíli bude trvat, potřebuji ještě jednu. Kdybyste někdo náhodou tu mřížku měl, dejte mi prosím vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 (upraveno) Tak, poněvadž jsem... ...a poslední volný den bych se asi moc nudil, při včerejších hrátkách s obrázkem na rádio mě napadlo trošku si pohrát se strohým panelem klimy: 1) Tlačítka jsem orámoval chromem, boky a spodní část jsou vlastně v rámečku neviditelné, ale horní části to prospělo a světe div se, vypadá to jako originál 2) Kruhové výplně koleček jsem nalakoval do černého lesku - a opět jsem byl mile překvapen, o kolik lépe to vypadá, ačkoli jsem si tím z počátku jistý nebyl Původně bylo v plánu kolečka zboku nastříkat plastidipem, aby měla pogumovaný povrch, no plastidip byl překvapivě lesklejší jak původní plast a působilo to laciněji, takže šel zase dolů.. Foto z auta nemám, už je tma - sám se pokochám až ráno :) Upraveno Leden 4, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 čím to chromuješ? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Klasicky si hraju s páskou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Vypadá to dobře ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Neskutečný, co dokážeš udělat s prominutím z ho*na... :D Trocha pásky co se s tím z tvých ruk vytvoří za parádičku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 A ty mas i druhy auto? Nebo jsi to tam soupnul nekomu do ciziho auta na trave? Ale vypada to dobre :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Díky kluci Já se držím svého motta "detaily tvoří celek", jsou to pitomosti, ale v celku to v interiéru je znát :) Lukáš: Né, jel jsem ho tam strčit do GB 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Chjo, to jsem si zase dal.. Doufal jsem, že když bude klima odpojená, bude po nasazení koleček vše v pořádku. No, není :( Kolečko na ofuky funguje, kolečko na pozici taky, ale opět kolečko na teplotu ne, je nějaké vadné, nebo co. Už to tu jednou bylo a je to tady znovu. Je jen jediná pozice, do níž lze zacvaknout, no stejně nyní při 18 stupních topí jako zběsilé, při 22 stupních taky topí více než je zdrávo a při 26 stupních naopak trošku ubere. To zase bude porod zkoušet jedno "cvaknutí" za druhým, abych našel místo, kde maximálně topí a naopak kde maximálně chladí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.