Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Já vím, ale paradox je, že jsem parkoval podélně více zastrčený než ostatní, nijak jsem tedy nevyčuhoval, auto nemám ani nijak nápadně čisté, nic.. Ale mám jediné auto, které někdo poškodil... Zákon schválnosti, fakt :wallbash:

Právě jsem volal kolegyni, domluvili jsme se, že to nahlásím na Business Lease, který se autům ve vlastnictví firmy stará o servis a snad se to podaří vyměnit...

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Tak mi v noci nějaká ... asi pěstí praštila do pravého zrcátka a mám prasklý kryt... :wallbash: Bože! Dej mi jednou možnost skopat podobné hajzly do bezvědomí!!!!

Ty ... ... no :wallbash: Nejhorsi na tom je ze s tim nic neudelas, to sou takovy veci ktery se na havarko nevyplatej

hoši, trošku zmírněte slovník. Vím a věřím, že jste naštvaní, ale trošku slušně. Si ty příspěvky, prosím, zeditujte sami. Díky ;)

Odkaz ke komentáři

Jinak se mi objevil další "milý" problém. Od doby, co jsem si cca před měsícem nechal odstranil chybu airbagu se mi hned v ten den poprvé objevila v budících kontrolka (asi) ESP (?) - viz. obrázek. Pak jsem hodně jezdil a nic, říkal jsem si, že jen nějak elektronice střelilo v koulích. Jenže se to objevilo znovu a nyní je pravidlem, že se při zvuku cinknutí kontrolka objeví při každé jízdě, při dnešní cestě do práce (20 minut) dokonce 2x, nejčastěji při stojícím, nebo dojíždějícím autě. Když se mi na Rudné na semaforech dnes objevila poprvé, neřešil jsem to. Sešlápl jsem plyn na podlahu a..nic. Až po opětovném nastartování, kdy kontrolka vždy dočasně zmizí, motor jel normálně, čili asi spadl do nouzáku.

Když se kontrolka objeví, nefunguje tlačítko ASR (možná to souvisí s tím nouzákem).

Napsal jsem už Vášovi, k němuž se v lednu chystám, jestli nezná příčinu. Tak jsem zvědav :wallbash:

EDIT: tak mě napadá, že to bude mít asi souvislost s BOVem.. Takže pokud Váša nenajde řešení, bude muset jít ven :(

c537d026aa3152b4fd470eec670bb8d3.jpg

Odkaz ke komentáři

No vypadá to podobně, ale jemu svítila i vrtule. Já právě u BOV dnes četl, že motory koncernových vozů padávají do nouzáku a faktem je, že i když se to neprojevilo hned, začalo se to objevovat chvíli poté, co jsem ho tam namontoval, auto přitom ale nikdy dříve nic takového neudělalo

Odkaz ke komentáři

To je jedno - Ferda je daleko, čip tam mám a pokud by to někdo vůbec udělal, nejen, že by asi nebyl odtud, ale nedám za to 8 tisíc a více. Kašlu na to, prostě to byla jedna z těch zbytečných investic, bohužel jsem o tomto nevěděl včas. Takže mám smůlu, no ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...