Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

No já stejně ale ještě budu muset řešit prošití, tady je černé a já chci červené - jenže sehnat volat s červeným prošíváním je nemožné.. Jednak jich je málo, jednak jsem ho nikde nenašel bez DSG pádel a jednak pokud bych ho našel, nevím, zda se vůbec dělá a bude dělat pro něco jiného, než OIII, kde tlačítka MF nefungují a investovat do nových tlačítek je sebevražda. Každopádně jsem udělal toto rozhodnutí asi během 2 minut, funkční multifunkce, plochý nový volant a za tuto cenu, to prostě nešlo jinak :)

Co se bagu týče, zkusím ještě pohledat levnější, jednou jsem viděl i za 1500,- Kč. Ale kdyžtak pak dám vědět, ani 2500,- Kč není špatná cena :) Jinak tam je něco potřeba dělat s kabelem? To nefunguje tak jako v případě volantů plug&play, nebo myslíš kabel pro MF?

EDIT Maro: To netuším, ale MF jsem časem tak jako tak plánoval, čili až bude čas a peníze, Váša se už o to postará :palec: Důležité je, že je to kompatibilní, v případě OIII bych to měl jen na ozdobu.

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

U O3 je jinak řešené zapojení klaksonu, u O3 jde na přímo konektor kontakty, kdežto u O2/Yeti/S2 jde přes tlačítka do bagu, řešilo se to na SH foru, kontroloval jsem to s ELSOU a souhlasí to.

Levné airbagy mají bumový kroužek okolo znaku, ty dražší mají lesklý, takže je volba asi jasná;)

Páčky se přeci měnit nemusí, jen přestane fungovat ovládání na pravo na páčce.

Ad maxík: Jee:D Takže ještě maxík... chceš sehan červený ručičky předem?:D:D

Já mám 3ramínko s DSG, nikdo ho nechce vyměnit za obyč :/

Odkaz ke komentáři

Jak jsem psal, pokud nebude rádio fungovat bez toho nesmyslného Maxi-DOT, zůstanou jen na ozdobu. Poněvadž je za rozumné peníze Maxík pro benzín skoro nesehnatelný a pro mě nemá žádný přínos, to by mi za to nestálo :)

Jinak tedy pokud tomu dobře rozumím, pokud neseženu bag na SII/Rapid/Yeti/Citigo, budu muset kably přepinovat? (Což bych nerad, z bagu mám celkem respekt a nerad bych udělal zkrat)..

Pro info: Zkusil jsem napsat prodejci se 2 dotazy:

1) Kolik by u něj stál bag

2) Jestli náááhodou nemá volant s červeným prošitím (náhoda je blbec)

Tak uvidíme, jinak pošlu dotaz na volanty.net a nějak si to domluvím :)

Jinak k tomu kroužku na bag: Na Aliexpress se dají ty kroužky koupit za pár korun, takže to mě netíží :)

Odkaz ke komentáři

nevím mám O3 kabel a klakson mě funguje, kontroloval sem to. I Igor mě psal že mě nepůjde klakson funguje. ale to nepotřebuje tady Denis vědět :D

páčky sme u minulé okty měnili, protože to nezačlo fungovat....

toho přešití bych se nebál, dělají to pěkně v Trutnově.

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Za 2K bych to možná koupil, ale pro benzín jsem to nikdy nikde neviděl ;)

Jinak tedy prosím o to vysvětlení, já se o to dosud nijak nezajímal (a plánovaný nákup volantu to nijak neovlivňuje, chci jej pro jeho design, ne pro tlačítka - jejich zprovoznění by bylo jen takovou perličkou navíc): Ovládání rádia (pro mě nejdůležitější) bude bez Maxi-DOT fungovat, nebo ne? :huh:

EDIT Maro: Já se toho nebojím, i teď mám volant z volanty.net a jsou to profíci. Jenže jsou to další peníze navíc a kdyby náááhdou prodejce rovnou to červené prošití měl, bylo by to úplně super :)

Odkaz ke komentáři

Napiš mi prosím kód motoru.

Co se kabelu týká, mění se zapojení tlačítek a klaksonu, k airbagu jde zvláštní konektor, tak se nezasahuje, jen se prodlouží jeden kablík.

A u toho radi si myslím, že fungovat bude, má radio FL standardu a jsou i volanty jen s ovládáním radia a pravá strana je jen maxík a ovládání HF, nic víc.

A k těm volanty.net, nedělají i výměnu korpusů? Mě by stačil i obyč 3ramínko, ikdyž zesílění věnce by mi nevydilo :D

Odkaz ke komentáři

@Karlos: Kód motoru najdu jen v motoru, ne? Mohu poslat zítra, nemám tušení a už je tam tma :ph34r:

K volanty.net: No korpusů mají hodně, ale těchto bude asi ještě jako šafránu. Ale zkus se jich zeptat, za to nikdy nic nedáš :)

ad rádio: Erisin byl laciný Čínský šmejd, v celkové hodnotě jen toho převodníku u Kenwoodu :wallbash:

Odkaz ke komentáři

na levých dveřích :D jinak máš toto asi : CBZB

Ne karlos mám O3 kabel a opět píšu nic sem předělávat nemusel, máš divny auto ;) mno levá strana mu pojede, ale nebude si moc rolovat v FM stanicích, což je natom opravdu to nejlepší :D

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Kouknu :palec: Karlosi, velký TP má firma v Budějovicích, takže to mám smůlu :)

Jinak pokud by ten kabel šel přecvaknout Plug&Play, bylo by to ideální :) Možná máš Marku bag z něčeho jiného, než z OIII, ne?

Jinak myslím, že by neměl být s Kenwoodem problém, jak říkám, i videa byla na netu, kde byla vidět dobrá vzájemná funkčnost. Spíše je otázkou, na níž se zatím nikdo neshodl, zda bude fungovat aspoň rádio i bez Maxíku, nebo ne. Ale to zatím nespěchá, kdyžtak se pak zeptám Váši :)

EDIT: Marku, needituj kurňa furt ty zprávy, pak spouštíš další vlny editací u mě :D

Odkaz ke komentáři

No senzory mi fungují, takže to je OK :)

Jen s tím Maxíkem nevím, jak to bude, či nebude fungovat. Že to s Maxíkem funguje, to vím, ale nikde se nepíše, jestli to funguje jen na ovládání hlasitosti/přepínání i bez Maxíka, asi to bude potřeba zkusit. Ale všechno časem. Teď je priorita volant zaplatit, vyřešit to prošívání, sehnat bag a zapojit to do funkční podoby. Zbytek se dá doladit pak :)

Jinak kluci, neznáte někdo označení bitu potřebného k povolení/přitáhnutí volantu? Nemám ho a budu jej muset koupit, tak abych věděl, co hledat. Díky :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...