Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

No já stejně ale ještě budu muset řešit prošití, tady je černé a já chci červené - jenže sehnat volat s červeným prošíváním je nemožné.. Jednak jich je málo, jednak jsem ho nikde nenašel bez DSG pádel a jednak pokud bych ho našel, nevím, zda se vůbec dělá a bude dělat pro něco jiného, než OIII, kde tlačítka MF nefungují a investovat do nových tlačítek je sebevražda. Každopádně jsem udělal toto rozhodnutí asi během 2 minut, funkční multifunkce, plochý nový volant a za tuto cenu, to prostě nešlo jinak :)

Co se bagu týče, zkusím ještě pohledat levnější, jednou jsem viděl i za 1500,- Kč. Ale kdyžtak pak dám vědět, ani 2500,- Kč není špatná cena :) Jinak tam je něco potřeba dělat s kabelem? To nefunguje tak jako v případě volantů plug&play, nebo myslíš kabel pro MF?

EDIT Maro: To netuším, ale MF jsem časem tak jako tak plánoval, čili až bude čas a peníze, Váša se už o to postará :palec: Důležité je, že je to kompatibilní, v případě OIII bych to měl jen na ozdobu.

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

U O3 je jinak řešené zapojení klaksonu, u O3 jde na přímo konektor kontakty, kdežto u O2/Yeti/S2 jde přes tlačítka do bagu, řešilo se to na SH foru, kontroloval jsem to s ELSOU a souhlasí to.

Levné airbagy mají bumový kroužek okolo znaku, ty dražší mají lesklý, takže je volba asi jasná;)

Páčky se přeci měnit nemusí, jen přestane fungovat ovládání na pravo na páčce.

Ad maxík: Jee:D Takže ještě maxík... chceš sehan červený ručičky předem?:D:D

Já mám 3ramínko s DSG, nikdo ho nechce vyměnit za obyč :/

Odkaz ke komentáři

Jak jsem psal, pokud nebude rádio fungovat bez toho nesmyslného Maxi-DOT, zůstanou jen na ozdobu. Poněvadž je za rozumné peníze Maxík pro benzín skoro nesehnatelný a pro mě nemá žádný přínos, to by mi za to nestálo :)

Jinak tedy pokud tomu dobře rozumím, pokud neseženu bag na SII/Rapid/Yeti/Citigo, budu muset kably přepinovat? (Což bych nerad, z bagu mám celkem respekt a nerad bych udělal zkrat)..

Pro info: Zkusil jsem napsat prodejci se 2 dotazy:

1) Kolik by u něj stál bag

2) Jestli náááhodou nemá volant s červeným prošitím (náhoda je blbec)

Tak uvidíme, jinak pošlu dotaz na volanty.net a nějak si to domluvím :)

Jinak k tomu kroužku na bag: Na Aliexpress se dají ty kroužky koupit za pár korun, takže to mě netíží :)

Odkaz ke komentáři

nevím mám O3 kabel a klakson mě funguje, kontroloval sem to. I Igor mě psal že mě nepůjde klakson funguje. ale to nepotřebuje tady Denis vědět :D

páčky sme u minulé okty měnili, protože to nezačlo fungovat....

toho přešití bych se nebál, dělají to pěkně v Trutnově.

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Za 2K bych to možná koupil, ale pro benzín jsem to nikdy nikde neviděl ;)

Jinak tedy prosím o to vysvětlení, já se o to dosud nijak nezajímal (a plánovaný nákup volantu to nijak neovlivňuje, chci jej pro jeho design, ne pro tlačítka - jejich zprovoznění by bylo jen takovou perličkou navíc): Ovládání rádia (pro mě nejdůležitější) bude bez Maxi-DOT fungovat, nebo ne? :huh:

EDIT Maro: Já se toho nebojím, i teď mám volant z volanty.net a jsou to profíci. Jenže jsou to další peníze navíc a kdyby náááhdou prodejce rovnou to červené prošití měl, bylo by to úplně super :)

Odkaz ke komentáři

Napiš mi prosím kód motoru.

Co se kabelu týká, mění se zapojení tlačítek a klaksonu, k airbagu jde zvláštní konektor, tak se nezasahuje, jen se prodlouží jeden kablík.

A u toho radi si myslím, že fungovat bude, má radio FL standardu a jsou i volanty jen s ovládáním radia a pravá strana je jen maxík a ovládání HF, nic víc.

A k těm volanty.net, nedělají i výměnu korpusů? Mě by stačil i obyč 3ramínko, ikdyž zesílění věnce by mi nevydilo :D

Odkaz ke komentáři

@Karlos: Kód motoru najdu jen v motoru, ne? Mohu poslat zítra, nemám tušení a už je tam tma :ph34r:

K volanty.net: No korpusů mají hodně, ale těchto bude asi ještě jako šafránu. Ale zkus se jich zeptat, za to nikdy nic nedáš :)

ad rádio: Erisin byl laciný Čínský šmejd, v celkové hodnotě jen toho převodníku u Kenwoodu :wallbash:

Odkaz ke komentáři

na levých dveřích :D jinak máš toto asi : CBZB

Ne karlos mám O3 kabel a opět píšu nic sem předělávat nemusel, máš divny auto ;) mno levá strana mu pojede, ale nebude si moc rolovat v FM stanicích, což je natom opravdu to nejlepší :D

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Kouknu :palec: Karlosi, velký TP má firma v Budějovicích, takže to mám smůlu :)

Jinak pokud by ten kabel šel přecvaknout Plug&Play, bylo by to ideální :) Možná máš Marku bag z něčeho jiného, než z OIII, ne?

Jinak myslím, že by neměl být s Kenwoodem problém, jak říkám, i videa byla na netu, kde byla vidět dobrá vzájemná funkčnost. Spíše je otázkou, na níž se zatím nikdo neshodl, zda bude fungovat aspoň rádio i bez Maxíku, nebo ne. Ale to zatím nespěchá, kdyžtak se pak zeptám Váši :)

EDIT: Marku, needituj kurňa furt ty zprávy, pak spouštíš další vlny editací u mě :D

Odkaz ke komentáři

No senzory mi fungují, takže to je OK :)

Jen s tím Maxíkem nevím, jak to bude, či nebude fungovat. Že to s Maxíkem funguje, to vím, ale nikde se nepíše, jestli to funguje jen na ovládání hlasitosti/přepínání i bez Maxíka, asi to bude potřeba zkusit. Ale všechno časem. Teď je priorita volant zaplatit, vyřešit to prošívání, sehnat bag a zapojit to do funkční podoby. Zbytek se dá doladit pak :)

Jinak kluci, neznáte někdo označení bitu potřebného k povolení/přitáhnutí volantu? Nemám ho a budu jej muset koupit, tak abych věděl, co hledat. Díky :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Mas pravdu tie svetla…ano nepochopim. Na druhu stranu asi sa musi tocit business - baterku prebija len pri brzdeni motorom, inak nedobija, zamer ju rychlejsie odrovnat? Mne na tom aute chyba pouzitie zdraveho rozumu? Tolko detailov co kazi celkovy dojem… Uprimne - keby mi teraz ponukli SIII co som mal “novy” ja ho hned beriem.    Vyslovene ma otravuju asistenti - pri kazdom starte minas cas vypinanim zbytocnosti a aj tak auto s tebou zapasi, ze nejdes tak na dialnici (uprostred) ako si mysli ono.  Ten olej je v motore tak riedky, ze pri zahriatom motore a stiahnutych oknach v zastavbe pocujem vacku ako cvaka. U SIII radsej vypli kontrolku mazania tusim do 1600 ot inak by preblikavala. A uz sa mi podaril ulomit jazycek na zadnom plate…takze roleta sa uz nezatahuje 🙂  Uvidime dalej, beriem ze je to spotrebny tovar…setrit na neho a vyvalit 1,6 m…toto bych nespravil.  
    • Mám co dočinění s Kodiaqem RS a tam je odezva taky vlažnější. Ale už jsem si asi zvykl u 2.0 TSI 140kW. Jinak ty asistenti to je zlo, u toho Kodiaqu mi několikrát bez viditelného důvodu pískalo upozornění na hrozící srážku. Místo věnování se řízení jsem tak řešil co píská a proč. A zase obrovské displaye všude, ale u tak závažné věci svítí jen chvilku malá kontrolka. Hrozně nerad s tím autem jezdím - furt tam něco pípá. A nechápu jednu věc, auto má světelný senzor, ale i přesto i ve dne při odemčení funguje comming home a leaving home, jako wtf, i 14 roků starý superb pozná den a nesvítí zbytečně světly. A po 5 tis. km už skáčou stěrače. Kdybych to auto koupil, tak jsem pěkně nasraný. Fajn je akorát ticho za jízdy a sedačky.
    • Dnes najazdene 8900 km a neda mi to, ale: 1. Skoda spravila inkognito update a poslala ho do aut. Vysledok - 1. tvrde zabrzdenie uprostred krizovatky, 2. pri parkovani do pozdlzneho smeru 4x brzda, za mna bezdovodne. Chlapci v Skode znesiem toho dost, ale toto je za hranou… Safety First…pred updatom som ziadny problem nepostrehol. Vitaj v online svete! 2. Elektrony - vychytavka - vybranie materialu “jarok”, no s umyvanim sa nepocitalo 🙂 hlavne, ze sme usetrili trochu hlinniku 3. Zadny spojler - vyborne na bezkontaktnej umyvacke. Dva krat vas vysprchuje odrazajuci sa prud vody a date si pozor! Umyvanie okna pod siltom, je to zazitok 🙂 klasicky smetak tam nedate, potreba nosit zo sebou handru! 4. Laura je fajn, ale chuda natvrdle…zatial nevidim jej prinos mimo vykuzlenie usmevu pri je odpovediach, super!  5. Odozva motora, no potom co automobilky online posielaju aktualnu spotrebu “do Bruselu” (pokial to nie je vyhovorka). Pri porovnani na SIII s rovnakou motorizaciou mam pocit, ze Skodovka tie motory jednoducho nechce predavat. Mozno “po zabehu” bude nejake prebranie? Mozno necakany update? Cakanie na Godota? Ta latencia mi pride oproti SIII markantna. 6. A dnes perlicka, to ma prinutilo opat popisat spolunazivanie. Vonku 22 C, vypnuta klimatizacia, teplota v aute na 22 C pootvorene okna a auto miesto (moja predstava) priebezneho pustania vzduchu z vonku KURI tak az to je neprijemne. Ze by novy update?  Neviem ci je to odflaknute odizolovanie prudu tepleho vzduchu z motora, ktore vam moze ist bokmi pod kapotou priamo do nasavania vzduchu do kabiny…alebo sa skratka pocita, ze klimu si vypne len blbec.    A teraz nieco pozitivne…ufff… 7. Dazdnik vo dverach spolujazdca nie je ako pri predchadzajucej generacii 🙂 8. A nalepka LK posobi sitozne ako u predchodcu. Ja neviem mozno inflacia od roku 2020, ale u vlajkovej lodi Skody (mozno uz nie je), som tak nejako na pochybach… Celkovo auto fajn, pohodlne…ale poznate to su tam detaily, ktore otravuju.    
  • Vytvořit...