Přejít na obsah

Stickler's white TFSI


Doporučené příspěvky

Peťas: Však o tom to je, já taky řeším na X stranách, jaká kola, pak jakou fólii na okna, pak jaké třmeny.. Je to záliba a prostě asi každý z nás to chce mít tip ťop podle svých představ.

Já spíše nechápu náhlé a napadající reakce někoho, koho ani neznám, koho se to ani nikdy netýkalo, kdy mi spamuje téma OT a napadáním mých zájmů a koníčků. Já to přiznávám - neberu si servítky nikdy a u nikoho, ale totéž platí i v případě chvály - když mám co chválit, rád pochválím. Pokud se ti mé výroky tehdy (snad před lety) nelíbily, měl jsi napsat hned "hele neser mě a nepiš". Fakt nechápu, proč to tady řeší nějaký nezainteresovaný "mluvčí" formou OT po takové době..

Odkaz ke komentáři

zatim sou na ní i origo z vyrobi brzdy :D :D , tudis ja do ni nejak nevrazim , ostatne ma hrklé 110tis :) . Jde videt jak si hloupy a opet tu shazujes neco o stare oktavce :) , Znas to , radsi svojí felicii nez superbem tatínka :D , tak timhle se ridim ja :) ... Tipicka situace jako na SH co tady predvadis

Odkaz ke komentáři

Taky si myslím, že nemá cenu reagovat. Každý máte jiný pohled na věc a nikdy se neshodnete. Co si každý dělá s jeho penězma je čistě jeho věc. Na jednu stranu je pravda, že prachy házíš do něčeho co není tvoje, ale absolutně v tom nevidím problém. Pokud by jsi měl auto vlastní, tak ty prachy do toho vrazíš stejně, ale nikoliv za doplňky, ale za údržbu nebo opravy. Takže já bych klidně s tebou měnil a taky měl služebáka ^_^

Auto máš pěkné, udělal si na něm kus práce a výsledek je stojí za to. Pokaždé radost číst o tom co přijde nového.

Odkaz ke komentáři

NomadS90: On neshazoval starou Octavii, ten termin pouzil v kontextu servisu, protoze to tak je. Vsechny dily starnou a je jedno jestli ma 110k km, proste ty dily casem odejdou a musis je opravovat, cistit, vymenit. Takhle Stickler akorat kupuje veci, ktere chce a ne ktere musi.

 

Jasne, muzeme si zalozit vlakno a v nem si honit ega, kdo v kolika mel prvni auto, ale kurva proc? Stickler ma ocividne natolik dobrou praci a se zamestnavatelem si duveruji, ze ma proste sluzebaka s predkupnim pravem, dela si na nem upravy a bavi ho to. Pokud bys to ty takhle nedelal a preferujes osobni vlastnictvi, je to tvoje vec a nevnucuj to ostatnim a uz vubec z toho nedelej precedenc. V nasi firme to taky tak budu resit, neni nic lepsiho, nez kdyz se zamestnanec o auto stara respektive chova se k nemu s uctou.

 

Neznam ani tebe ani Sticklera, ale muzu v klidu posoudit, ze mas mindrak. Ja tohle fakt nechapu, je to konicek nas vsech, proto jsme tu. Ne proto, abych daval najevo jakej jsem borec a jdu si to s nekym na jiny forum "vyridit".

 

Mimochodem, Audi kola na Skodovce se mi taky nelibi.

Odkaz ke komentáři

Mimochodem , "Laurin Klement" odbočil bych trochu.

Myslel jsi to tak, jako ve tvé vlastní/ soukromé firmě ? " . V naši firmě to taky tak budu resit, neni nic lepsiho, nez kdyz se zamestnanec o auto stara respektive chova se k nemu s uctou. " ???

 

Jsi si s tím opravdu jistý ? :-) Já bych ti o tom mohl dost povídat. Máme to tak , a bohužel se o ty auta těch svědomitých zaměstnanců starám. Větší prasata jsem neviděl. Tak se může chovat jen hovado. Každé dva roky nové auta a oni je za tu dobu stačí uplně zlikvidovat. Prostě podle rčení , z cizího krev neteče. Jen ždímají firmu jak můžou a každou chvíli je kvůli tomu křik. Kvuli jednomu takovému kreténovi dostali všichni do aut GPS. Rok marodil a najezdil km jak v práci za 3 roky.Nemluvě o gumách opravách v servise a tak. Auto pul roku staré a totálně zničené. Kdyby to ten člověk měl svoje, tak by ještě vonělo novotou.

A mimochodem, mě se na Škodovce líbí takové kola , která se mi líbí na tom autě .

Odkaz ke komentáři

Tady se to nějak mele koukám....Hlavně klid, je přece každýho věc, jaký sem dá auto, jestli služební nebo svoje...to je jakoby tady někdo řešil, jestli má auto na leasing nebo za hotový, to je snad každýho věc ne? :blink: tady je to fórum o jakýchkoliv octáviích a nikoho to nezajímá...tady se řeší to, co člověk s tím autem dělá, jak ho upravuje, nebo když je problém, tak aby si tady členové pomáhali mezi sebou :huh: a ne aby tady někdo někomu něco hanil...

Odkaz ke komentáři

Petas: Pokud mas takovouhle zkusenost, tak bys mi o tom nemohl povidat. Psal jsem totiz o chovani s uctou, to, co ty popisujes je typicky hovadsky chovani zamestnance velky, casto zahranicni firmy a pokud to dostanou lidi, ktery si nevazej tohohle bonusu, tak sluzebaka mit nebudou. Pokud sluzebaka potrebujou ke svy praci (obchodak atd..), chova se takhle k autu, tak si hodit na papir hrubou mzdu, vydelany penize a oddelany auto. Vyjde ti castka podle, ktery si reknes, ano, ten clovek se nam stale vyplati a nebo ne, ten clovek nam zpusobuje minus. Podle toho se rozhodnes, zda-li ho nechat nebo vyrazit dverma. Pak me jeste prekvapuje, ze nemate ve firme dohody o uzivani sluzebaka, kdyz mate takovouhle firemni kulturu.

 

Mne treba prijde trosku divny, ze Stickler muze upravovat interier a mit chip, ale proste to vychazi z firemni kultury, vzajemny duvery a dohode, a kdyz se o auto stara, proc ne? Priste muze dostat sluzebni OIII v lepsi vybave a takhle si muze prijit k super autu o kterym vi vsechno za par korun. Trochu to tu smrdi zavisti a nesmyslnou zasti vuci Sticklerovi.

 

edit: s tema audi kolama jsem to myslel obecne, az ted jsem si procetl tvoje vlakno. Tak si to nahodou neber osobne.

Odkaz ke komentáři

Poněvadž správce nereaguje na vzkaz a nikdo jiný se k tomu nemá, budu dále pokračovat v tomto bordelu dotazem:

 

Doslechl jsem se, že se airbag po výměně snad musí aktivovat, či co. Je to tak? Pokud ano, hlásí to nějaká kontrolka?

Už asi 2 měsíce mám totiž nový bag (s úsměvem), který jsem si vyměnil a nikde jsem žádnou aktivaci dělat nenechával. Jen mi už asi měsíc před samotnou výměnou bagu tehdy svítila kontrolka (protože jsem měl budíky venku a zapnul jsem zapalování), kterou mi v servise vypnuli (odstranili chybu).

 

Předem díky :palec:

Odkaz ke komentáři

No to jsem s budíky venku nechtě udělal - já je zkoušel a vypadl mi konektor, proto se mi tehdy rozsvítila kontrolka. Tu jsem nechal svítit asi měsíc, pak jsem vyměnil bag a rovnou jsem nechal chybu vymazat v servise. Čili svítící kontrolka s bagem nemá nic společného, otázkou ale je, zda je nutné bag nějak dodatečně aktivovat, nebo zda zkrátka po zapojení normálně funguje..?

Odkaz ke komentáři

Upřímně ano.. 14. března jedu nahodit fólie + černé sloupky a přemýšlím, zda nenechat úplně jemně a neznatelně zatmavit světla. Je to ale firemní auto a je to proti vyhlášce, proto váhám.

 

Přemýšlím na 3 variantami:

 

1) Buď skoro neznatelně zatmavit celá zadní světla

2) Nebo nechat zatmavit (ne úplně do černa) zadní bílou "C" plochu (blinkry + parkovací)

3) Nebo oboje

 

...Tak váhám, zda do toho jít :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...