Stickler Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Jj, také to tak vidím. Jen decentně zatmavit, aby to bylo vidět, ale neomezovalo propustnost a nikoho tím nedráždilo :) ...třeba takto nějak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Jo to je presne ono :) vypada to stylove. Ty si to teda budes nechavat polepit nebo budes kutit sam ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 no já bych jen tu bílou plochu zatmavil... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Jj, asi jen tu bílou :) Nechám to asi udělat rovnou s okny, uvidím ještě dle ceny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 K ty barve OII na foto to zatmaveni vypada skvele. Na prvni pohled se zda, ze folie je strjneho odstinu jako lak. Na jinych barvach se mi to nelibi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 ty origo zatmavený lampy už nejdou sehnat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Bohužel už ne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 ..jedno malé a bezvýznamné jubileum, zachycené na nekvalitní fotce, ale poprvé jsem si toho všiml a nezapomněl jsem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 ty červené ručičky si sehnal nebo nabarvil původní? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Nabarvil původní ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 a prosvítí to dostatečně? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim84 Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Ahoj, řešil si nějak tu RS barvu na třměny? Zvolil si nakonec nějakou? Já co jsem tak zhruba vyčetl na fóru, tak by mohl být dobrý Alkyton v odstínu 6005. Bereš barvu ve spreji? Já se chystám třmeny taky natírat, tak hledám inspiraci :) Jinak zatmavení zadních světel je super. Sám jsem to chtěl (lehce zatmavit jen bílou plochu), ale u manželky to neprošlo :D - kvůli legálnosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Hydraulik: ano :) Já lakoval spodní+boční strany, horní ne, tu jsem jen přebrousil pro lepší rozptyl světla. Nesvítí tak jako originál, ale za tmy svítí skoro stejně intenzivně jako zbytek, za dne čitelnosti napomáhá výrazná barva. Radim: Zatím jsem to neřešil. Jednak toho chci kupovat více naráz a tak na to mám finance vyhrazené až na duben a jednak si stále nejsem jist, zda řešit loga a koupit zelenou, nebo koupit červenou. Až nahodím kola, nějakým barevným papírkem je podložím a dle toho uvidím :) Každopádně sprej ne, klasicky si je budu natírat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Plány na letošní rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Vypada to krute!Jen bych nedaval cernou listu na 5te dvere dole!Jen nahore ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Vypadá to perfektně! A třeba černou střechu neplánuješ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 vyzera to uplne super.... ale ta ciernana spode dvery naozaj nie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Na 5. dveřích dole a bočních dveřích dole by se nejednalo o lištu, ale o polep ve stylu styling polepů nových Škodovek - o jejich budoucnosti zatím nemám rozhodnuto, zatím tam pravděpodobně půjdou, ale to uvidím až na konci po aplikování ostatních doplňků. ;) Černou střechu bych dal hned, kdyby nebylo auto služební. Toto jsou pořád decentní korekce. Černou střechu si ale nemohu dovolit.. Uvidím ale, kolik z toho zrealizuji. Možná vše, ale je zde ve hře jiná záležitost a to koupě rodinného domu - a pokud by se taková koupě realizovala, úpravy na autě končí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Moc pěkný plány... střechu bych už nedával, méně je někdy více. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Kde jsi sehnal ty cerny mlhy? Jsou fakt pekny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Nikde, udělám si je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Pecka! Podle navodu, co tady na OC je? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 O žádném návodu nevím, podobné věci si dělám a vymýšlím sám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Ja myslim, ze L&K mluvil o tomhle: http://www.octaviaclub.cz/clanky/navod-rozebrani-prednich-svetel-octavia-ii-facelift-613.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 To je možné, nemusím ale chodit daleko, otec si na své černotě udělal totéž ;) Je to docela snadné a udělal bych si to také, no mlhovky jsou méně nápadné a navíc jsou mé, původně tam nebyly. Hlavní světla ale hodit do černé bych už nemohl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Jo tak ty mlhovky vypadají parádně :). Koukal jsem na návod a mo lehký mi to nepřijde teda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Ale v reálu docela je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Tak to asi o víkendu zkusím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Ono je to spíše časově náročné, ale pracně ani ne. Kdo je trošku zručný, dokáže to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Myslím si,že pri hmlovkách nebude treba rezať to sklíčko,ale jednoducho ich len rozlepiť.Sám som tak rozlepil predFL hmlovku a išlo to úplne ľahko oproti hlavnému svetlometu :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.