Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

V tom případě fakt netuším, o jakém imbusu zhora světla mluvíš, já tam takový nemám :blink:

Nicméně ačkoli budu za objasnění rád, nic to nemění na tom, že by se teoreticky mělo světlo zvednout i tím přitažením uvedeného šroubu směrem do světla (neboť je poměrně dost ze světla povolen) - ale to až někdy v pondělí, protože když zítra u Škodovky objednám nový díl, 100% to nebude skladem :unsure:

Odkaz ke komentáři

To som pochopil.. ale s tym ti neporadim ked to nie je ako u predFL.. face svetla som este nenastavoval.. len som reagoval na tu spodnu matku pod dialkovym svetlom aby si netocil tym.. a ked dobre pozeram na tu prvu foto face svetla tak vzadu na konci to biele nie je ta matka ktorou by sa to malo nastavit?

Upraveno uživatelem lubinob
Odkaz ke komentáři

Já vím... Jen jsem si právě všiml, že ta část, která se šroubuje do světla, nebyla zašroubovaná na 100%. Tím vlastně světlo nedoléhalo na tu plastovou "podložku" uprostřed a bylo méně tlačeno nahoru. Ovšem to byla spíše zkouška, pokud světlo seřídím tím bílým imbusem (pokud jsou tam dva, tak ještě zjistit, kterým), udělám to radši touto cestou :pivo:

Odkaz ke komentáři

Ako sa ti podarilo urvat tu istiacu matku? Ved to ma dost silny zavit :blink:

Ja som to par krat tak utiahol, ze som to potom nevedel rukou ani odtiahnut a stale to je funkcne :rolleyes:

Ako pise Lukas, v FL svetle su 3 imbusy na stelovanie svetla.

Tie dva nad sebou su na stretavacie svetlo, kde vrchnym sa steluje sklon (hore-dolu) a spodnym sa steluje sklon do stran.

Ten jeden imbus, co je pod tou istiacou matkou (co si urval) je na stelovanie sklonu dialkoveho svetla (hore-dolu), tym som si akurat predvcerom zdvihal dialkove, lebo mi svietili dost nizko ;)

Len upozornim, ze ked to bude stelovat, tak nikdy netlac tu imbus matku na doraz, lebo sa moze stat, ze ty kolik vyskoci s klbu a potom sa to tazsie nastrkuje naspat. Sa mi to stalo na parabole dialkoveho svetla, no podarilo sa mi to pritahovanim zastrcit naspat. Ale myslim toto nie je pripad na stretavacie svetlo s cocokou :)

Odkaz ke komentáři

No nevím, prostě rupnul - možná byl "načatý" :unsure:

Už jsem objednal nový (21,- Kč), zcela dle očekávání ho nemají skladem a tak si světla neupravím dříve, než v pondělí... Ale je dobře, že se to dá vyměnit, jinak bych musel improvizovat..

Každopádně všem moc díky za pomoc, na druhý pokus tedy snad už světlo seřídím tak, jak mám :)

Jinak OT: Lukáši, Honzo, Maro, jak jsme se tedy domluvili na ten zítřek..?

EDIT: aha, viz. SZ, OK, budu se těšit kluci :pivo:

Odkaz ke komentáři

Ta matka je len istiaca, ziadnu inu funkciu nema a svetlo by malo svietit normalne aj bez nej, nakolko je cele zacvaknute zo spodu, tam je ta istiaca packa :)

Netreba z toho robit nejaku vedu, skratka sa postavit oproti rovnej stene a nastelovat. Je to robota na par minut...ovsem ak nemas obidve svetla totalne rozstelovane :)

Odkaz ke komentáři

No to je relativní, ještě radši počkám. Buď tím, že není světlo dotlačeno, nebo jsou fakt blbě nastavena, ale to "zlomené" světlo (pravé) svítí o něco níže, než to levé. Dle mého to bude vážně jen tím, že není nahoře dotažené a tak to nechci teď seřizovat do stejné roviny, když by se po přitažení asi zase trošku zvedlo :)

Odkaz ke komentáři

Lukáši, pokecáme o tom zítra, ale seřídím si to sám /až bude světlo přišroubované/.. ;)

Nemá samonivelaci a když nahoře odstává a po přišroubování se "zvedne", je blbost seřizovat to teď.

Důležité je, že už vím jak - ale jestli zítra, nebo až po přišroubování v pondělí, to už je úplně fuk, na žádné noční projížďky se nechystám :)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si dnes ve Škodovce vyzvedl novou součástku a světlo zase uchytil. Poté jsem konečně správně světla nastavil (díky kluci za nasměrování :D), o něco jsem je zvedl (jinak to pravé bylo opravdu i po přitažení nepochopitelně níž).

Z toho, co jsem měl možnost zkusit, nyní vidím o mnoho lépe. Když jsem stál před autem, nepřišlo mi, že byl oslňoval a ani při cestě zpět městem na mě nikdo neblikal. Zatím to tak tedy nechám a pokud by se postupně ukázalo, že oslňuji, zase bych je o něco snížil :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...