RedDevilCZ Odesláno Listopad 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Od koho mas potah Maria Cavallo měl jsem ho už i na Cordobě, byla červená, červenej :lool: Protože je vyrezlý, nesjíždí se rovnoměrně tudíž je tam něco špatně. Tak vyrezlý kotouč už si rantl ani nikdy neudělá a bude to horší a horší. Mě se tohle začalo dělat taky, měl jsem totál zarezlý spodní vodící kolík na obou stranách. Tak sem se rozhodl pro komplet repas zadních brzd, ale nakonec z toho sešlo dal sem tam jiný brzdy ;) No jen blbni, že to budu muset dělat, nemám kde :-( Si snad postavím garáž, ale kde :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Ja ho mam od Cloonu byl poslední mí velikosti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 (upraveno) :lool: tak já tě nechtěl nijak strašit, je to jen a jen tvoje věc, zda se tomu chceš věnovat ;) Já jen konstatoval, že to je prostě začínající problém. Jinak to není nic složitého dát to do kupy a určitě se najde místo i člověk, který ti to eventuelně udělá. Upraveno Listopad 7, 2013 uživatelem kocka87 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 :lool: tak já tě nechtěl nijak strašit, je to jen a jen tvoje věc, zda se tomu chceš věnovat ;) Já jen konstatoval, že to je prostě začínající problém. Jinak to není nic složitého dát to do kupy a určitě se najde místo i člověk, který ti to eventuelně udělá. Nejde o složitost, ale o to nedělat to venku :-( Ja ho mam od Cloonu byl poslední mí velikosti :D Jsem ani nevěděl, že je víc výrobců. Tohle mě nabídli u kellyů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Já to chápu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Pokud máš nějakého šikovného soustružníka tak mu ty kotouče dej at ti to stáhne o nějakou desetinku.Pak dej nové desky všechno vyčisti namaž a máš klid. Ale samozřejmě nové jsou nové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Nevím no, dneska jsem koukal na kotouče, přijdou mě sjetý pěkně, rovnoměrně, přesně podle destičky. Ale sundaný jsem to neměl, bohužel na tom nejsem nejlíp s časem, chodím do práce i v sobotu. Jinak jsem dnes přepojil radio, aby šlo zapnout i bez klíčku a vyměnil rozlámané výdechy za zakoupené dobré. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Ja ho mam od Cloonu byl poslední mí velikosti :D Co to stojí taková obšivka ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Co to stojí taková obšivka ? :) =maria%20cavallo&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl:.heureka.cz/&gclid=CLL22-ad2LoCFQlb3godkncAbg"]Tady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 (upraveno) Moje stala 900 Kč s postou, perferovana prava kuze, ale cloon uz nikde nesezenes nevyrabi se Upraveno Listopad 9, 2013 uživatelem vlades92 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Díky kluci :) asi si pořídám taky,já na to hodil obyč potah,ale zdá se mi ten volant tlusý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Taky jsem dřív použéval obyč, ale ta kůže je jiná káva :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Nic proti vašemu gustu ale mě se ten volant takhle obšitý nelíbí. Neříkám že bych to svedl líp, ale podle mě to vypadá tak nějak fušersky.Máš obšitý jen obvod volantu, aby to vypadalo k světu tak bych obšil i ty ramínka k airbagu. Ale sto lidí sto chutí, hlavně že se ti to líbí a jsi s tím spokojený ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 osobně se mi to taky nelíbí, než dát 650-900 za potah, tak si radši pohledám na netu nějaký hezký volant..kolem litru se dá sehnat pěkný volat i s bagem, ten pak můžete prodat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Nic proti vašemu gustu ale mě se ten volant takhle obšitý nelíbí. Neříkám že bych to svedl líp, ale podle mě to vypadá tak nějak fušersky.Máš obšitý jen obvod volantu, aby to vypadalo k světu tak bych obšil i ty ramínka k airbagu. Ale sto lidí sto chutí, hlavně že se ti to líbí a jsi s tím spokojený ;) Jenže to s tímhle potahem nejde, je jen na věnec, asi proto že je to universál. Je pravda, že jsem se po jiný variantě nepídil, tohle jsem si dával i na přechozí auto a byl jsem spokojený, tak jsem to koupil znova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 toto je normální? mě to ani nepřijde. Ale pokud to někdo za normální považuje, já mu to neberu Včera jsem byl v servisu, technik na to koukal a říkal, že je to normální, jak už jsem psal, je to ojetý přesně podle destiček, asi jsou užší, než máš ty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 tak máš nahovno desky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 To si nemyslim, ikdyž nevim co tam kdo dal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 (upraveno) Tak jsem udělal něco málo úprav: vyčistit čočky v xenonech ale někdo mě ukradl jeden ostřikovač, takže aktuálně sháním. Podložil jsem osvětlení spz aby neprodíralo lak a nerezlo to, stejně tak jsem podložil držák na spz Nalepis nálepku construct, kterou jsem si nechal poslat a nápis Octavia 1.9 TDI Dnes jsem přidal držák na nápoje do středového tunelu, ještě nevím jestli nekoupím ten plast co je okolo, už byl poškrábaný, tak možná časem. A taky jsem jí nechal upravit software aby to trochu líp jelo, mám aktuálně cca 123 koníků :-) Upraveno Prosinec 8, 2013 uživatelem RedDevilCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Kdo ti ladil soft? Dej graf ;-)Jinak držáky super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Soft me ladil Petr v motorpower Dneska jsem nechal vyměnit spojku úřední kotouče olej a filty a zadní podběh, v kterým byla díra asi od ledu. zajímavý je, že už byla spojka měněna za jednohmotu. Možná pro to, že to bylo už chipovaný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 Dneska jsem měnil jeden zámek ve dveřích a musel natáhnout nový igelit pod tapecírung, nebyl tam už žádný. Neměl jsem nic lepšího než zahradní folii :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Leden 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Tak jsem měnil další zámek. Zámky fungovali, jen zlobyli mikro spínače co snímají otevření dveří. S tím, že ty špatný třeba někdy vyměním. Ale narazil jsem na to že mám takovou jakoby Ipou vytlumený dveře a repro přidělaný do dřevotřísky. Asi mysto kupovanejch podložek. Zajímalo by mě co je to za hmotu to čim to je vylepený, Je to tohle: http://www.prohifi.cz/tlumici-material/vibraflex-sxp-25-v2 ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 No vibraflex to asi nebude, ten je černý.. Nějaké tlumění to nejspíše je, ale teda na můj vkus je to udělané hrozně "prasácky" :DJinak co se týče toho modrého podsvícení, vždyť ti nesvítí ručičky A vlastně ani palivoměr a teplota :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Únor 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 Dnes jsem nasadil sportovní masku a mračítka od milotec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Tak jsem zrepasoval xenony a trochu jí umyl a zase jí to holce sekne. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 pěkně se o ni staráš, po pravdě mně osobně se ta maska moc nelíbí, ale pokud se líbí tobě. :) Nemáš na prodej tu originál? :)kdyžtak napiš SZ.díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 ty světla pecka taky se na ně chystám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Jestli seženeš plexi :-( Maska je už dávno pryč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.