Přejít na obsah

Poškození laku na parkovišti na dveřích

Oskar1

Doporučené příspěvky

Mám takovej problém! Zaparkoval jsem dneska na parkovišti u supermaketu a poté co jsem dojel domů tak na straně spolujezce jsem objevil škrábanec od nějakýho dementa kterej neumí otevřít svoje dveře a musel bouchnout dveřma do těch mojich !! Důlek tam není, ale povrchový bezbarvý lak je poškozen! Mám tmavou metalízu a tak je to dost vidět!! :palec: Na těchto dveřích mám lak 2měsíce nový a tak nevím čim to rozleštit, aby to neudělalo fleky nebo aby to nepoškodilo lak ?

Poraďte díky.

Odkaz ke komentáři

Bohužel foto nemám. Nechci se na to ani koukat. Mám auto v super stavu do teď ani škrábaneček. Tempo jsem použival v minulosti na starší laky, ale dnesní laky potřebujou asi něco jiného. Tempo má nějakou složku která se dostane do laku tak hluboko až na plech. A když bude potřeba lakovat ten díl tak v lakovně budou nadávat jako prase. Už se mi to stalo!! :palec:

Odkaz ke komentáři

Čekal sem že to bude problém. Protože když sem se podíval bokem ne dveře tak bylo vidět že jsou po celé délce vrypy! Bohužel mi neřekli jak to udělali, ale je na 100% jasné že se nic nelakovalo!! V tomto autosalonu mají špičkovou lakovnu a jak je vidět tak umějí lak super vyleštit. Auto jsem si nechal i umýt. Mají tam šetrnou mycí linku. Nechávám si mejt auto ručně u nás, ale v ten den měli plno. Je tam dobrá cena za mytí a kvalita je více než dobrá tak je tam dost často rachot... Cena za tento výkon byla více než symbolická. Už se tak trochu známe. Ale když je člověk slušnej a je vše v pohodě tak se dohodne člověk :palec: skoro s každým.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Tak taky přihodím svou trochu do mlýna. Dokavaď jsem měl OI, tak jsem za tři roky provozu nasbíral jen dva škrábance a jeden hluboký ďolík a to díky manželce a jejímu couvání u zdí, případně romské mládeži.

Teď mám garážovanou OII v super stavu dva měsíce před barákem a už mi do ní najel třetí kretén !!!

První s nějakou červenou plečkou do lemu blatníku až na základovku - říkal jsem si nepanikař...

Druhý s něčím modrým do zadního nárazníku až na plast - nic se neděje, to nerezne....

Když jsem v neděli umyl a vyleštil auto, stačilo 15min před barákem k tomu, aby se nějakej idiot otřel od poloviny předních dveří až po zadní lampu. Několik tlustých šrámů ve vrchním laku po celý dýlce, lem blatníku do zákadovky a blatník před lampou do základovky a promáčklý.... Přitom auto stálo na volnym placu, kde bylo od něj cca 4m ke garážím.

Jestli to takhle půjde dál, tak patrně brzo použiju velice nepřiměřenou obranu svého majetku !!!

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ty jo Alibabo to by me jeblo a chytit u toho nekoho jak to takto smete tak mu urvu ruce u same prdele.

Jinak jak se rozlestuje lak?? metla ktera ma na sobe vrstvu bezbarvyho laku?? Smirek 2000pod vodou - zhlehka - tim se rozlest skrabance v nem ale udela to po vyschnuti vody takovej povlak na laku no a lak uz jen hadrusku a polis na lak od 3M - 3druhy od nejdrsnějšího po nejjemnější - a lestit a lestit.

Praktickou zkusenost mam jenom s lakovanejma plastama, ktery jsem si timto zpusobem dolestoval.

Teorii mam od kamosa co lakuje.

Jinak timto zpusobem se lesti auta po laku. I v sebecistcim boxu se najde sem tam smitko prachu a nebo svrchni bezbarvej lak nekde stece a timto zpusobem se to rozlestuje. Neveril sem ale je to bomba. Daji se tak rozlestit i laky poniceny od miček.

Kamoš lakoš takto přeleštuje auta když ma někdo poničenej lak, odjiždí to jak novator. Samo není to na velky ryhy od kliča do plniču ale jak říkám po myčce či takovy maly ryhy pohoda. Cely auto dela vetsinou za sobotu ale stoji to za to. Kdyby ste nekdo chcel tak SZ dam vam na nej cislo. Cca 40km od Brna směr Sloup.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...