Guest Sink Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Zdravím všechny oktávkaře, potřebuju koupit korekční tužku na lak na svoji oktávu, ale nemůžu zjistit barvu..Poradí někdo? Štítek vzadu v kufru nemám..jen takové číslo 1ux2155379. V techničáku mám jen modrá - metal. Podle serveru http://igorweb.org/vindec/Default.aspx mi to taky nic nenajde..:-(((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Zdar,ve velkém techničáku je odstín barvy. Já mám třeba 9460. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Zavodnik: v každém TP není uvedeno číslo barvy. Já mám např. duplikát velkého TP a číslo barvy tam nemám :) Sink: pokud není nikde číslo barvy napsáno, tak zajeď do lakovny a tam ti podle vzorkovníku číslo barvy najdou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Aha,tak to jsem Martínků nevěděl ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 servisnu knizku nemas? alebo minimalne v jednej z kniziek je ten stitok zozadu... je tam taky isty nalepeny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Treba ist do SKODA salonu povedat VIN KOD AUTA a hned ti povedia cislo farby potom si tam aj objednas opravnu sadu laku. Farba+lak. Tak jednoduche. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mil2 Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 Zdravím všechny oktávkaře, potřebuju koupit korekční tužku na lak na svoji oktávu, ale nemůžu zjistit barvu..Poradí někdo? Štítek vzadu v kufru nemám..jen takové číslo 1ux2155379. V techničáku mám jen modrá - metal. Podle serveru http://igorweb.org/vindec/Default.aspx mi to taky nic nenajde..:-(((( Ano, pokud je šťítek papírovej - je u rezervy vlevo u blatníku - je tam numero pro moji bílou je 1026 0 Citovat Odkaz ke komentáři
joe.hunter Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Nevíte prosím někdo, v jakých všech barvách se vyráběla Octavia I. od roku 2001 (po faceliftu)? Sháním kombi ve světle šedé (ne stříbrnou ani tmavou šedou), ale přijde mi, že jsou všechny se světle modrým nádechem.. Obávám se, jestli se vůbec dělala jen čistě šedá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
joe.hunter Odesláno Říjen 13, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2014 Díky, to už sem viděl...ale to je všechno Octavia I. od r.2001? Myslel jsem, že to jsou dohromady barvy všech Škodovek.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.