vaha Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 Tak dnes jsem se k tomu konečně dostal,budiky 1Z0920843D do octavie II před facelift rok výroby 2006 motor 1,9TDI BXE jednotka 021LB a to hlavní pro všechny co tvrdí že to nejde IMMOBILIZÉR JE FUNKČNÍ!!!!(viz. odkaz na video dodám zachvíli)neni problém zprovoznit na jakékoliv OII předface.Děkuji jendomu místnímu členu začas který mě věnoval na můj experiment 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 (upraveno) tady nešlo o to, že to nejde, spíš někdo tvrdil 100% fci a immo off, vše je o čase a systému na to přijít Upraveno Listopad 21, 2013 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaha Odesláno Listopad 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 tak tady máš důkaz že IMMO je funkční bez žádnýho bastlení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Listopad 22, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 Ještě schází dořešit ABSo...a Menu: Světla a Vidění u MR co píšeš stejně víc nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaha Odesláno Listopad 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 Ještě schází dořešit ABSo...a Menu: Světla a Vidění u MR co píšeš stejně víc nejde. Hlavně mi šlo o to immo,jináč máš pravdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 22, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 IMMO uz se da doresit,za chvilku to bude umet dost lidi a to ABSO jak ti tam sviti a pipa to je mazec! To je prvni vec co bych vyresil boi mam stejny problem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 22, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 na face budíkách je krom imma třeba nějak řešit ABS? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Listopad 22, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 (upraveno) Tak je funkcni immo, ale zase zakladni vec jako ABS a airbagy ne :( dle mne dulezitejsi vec. Bylo k tomu potreba nejakych kabelu a jednotek? Ale klobouk dolu a pak popis postup jak rozchodit zbytek. Docela by me zajimala cena takoveho "nebastleni". to ferda25: ty to umis komplet bez chyb pro predfl 2005 tusim ze? Upraveno Listopad 23, 2013 uživatelem Ladinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Listopad 23, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2013 Já chci po každém VINko a vůči tomu řeším co To pro každého jednotlivého bude znamenat a je pravda, že ABSo je problém. Rozhodně však není nutné měnit trubky jak tu psal jeden člen fóra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 23, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2013 Maj vetsi nebo mensi prumer,ted nevim ty trubky,jak jinak se to da vyresit kdyz nebudes menit trubky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 23, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2013 popravdě hoši--dle mého je nesmysl co tu řešíte.Ty budíky nejsou až tak zázračné,aby je bylo potřeba měnit. Immo-v dnešní době spíš výsměch pro profi zloděje.Včera v Kopřivnici odcizili 4 Octávie,jedna z nich 2012 a odjela po ose.Takže kvalitní vypínač,dobře odpojit diagnostiku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaha Odesláno Listopad 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2013 IMMO uz se da doresit,za chvilku to bude umet dost lidi a to ABSO jak ti tam sviti a pipa to je mazec! To je prvni vec co bych vyresil boi mam stejny problem! Kdyby to uěmlo tolik lidi tak proč tolik lidi jezdí s vypnutým immem i když mu ten kdo to montoval tvrdil že immo je funkční?Proto vzniklo tohle téma a video a proto svítí ostaní věci.Airbagy nefungjou protože tam má odpojenou sedačku.ABS je problém,ale na to příjdu... Tak je funkcni immo, ale zase zakladni vec jako ABS a airbagy ne :( dle mne dulezitejsi vec. Bylo k tomu potreba nejakych kabelu a jednotek? Ale klobouk dolu a pak popis postup jak rozchodit zbytek. Docela by me zajimala cena takoveho "nebastleni". to ferda25: ty to umis komplet bez chyb pro predfl 2005 tusim ze? viz. odpověď výše popravdě hoši--dle mého je nesmysl co tu řešíte.Ty budíky nejsou až tak zázračné,aby je bylo potřeba měnit. Immo-v dnešní době spíš výsměch pro profi zloděje.Včera v Kopřivnici odcizili 4 Octávie,jedna z nich 2012 a odjela po ose.Takže kvalitní vypínač,dobře odpojit diagnostiku. Dnes odjedeš s 90% aut a to jen tím že si k nim bez problému nakóduješ klíček během chvili přes zásuvku...A ještě takový detail auto má platnou homologaci k provozu pouze s funkčním immo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 23, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2013 a to jsi četl kde??Ukaž mi ten zákon o provozu na pozemních komunikacích,kde se tohle píše 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 23, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2013 Uz se to tu zamotava :-D Cosby ma pravdu! Rikam ze dost lidi to bude za chvilku umet a pokud nekdo nekomu rekne ze imo fungovat bude a pak zjisti ze mu nefunguje ze mu lhal a zaplatil zato tak,tak dotycny sebere prachy ale pak se mu to za tohle obelhavani lidi nekolikrat vrati! To ze je immo vypnute nebo ne,tak ten kdo bude chtit tve auto tak ho veme nebo nalozi i kdybys tam mel 1000 tech imobilizeru! Ale jinak fajn ze ti imo funguje,asi nejmensi vec co by me trapila :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Listopad 23, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2013 popravdě hoši--dle mého je nesmysl co tu řešíte.Ty budíky nejsou až tak zázračné,aby je bylo potřeba měnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Listopad 23, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2013 Vyřešit funkční immo FL budíků v před FL jen tak někdo neumí. vaha Docela by mě zajímalo koho máte na mysli, když píšete, že obelhává lidi, že jim namontuje FL budíky s funkčním immem a ve skutečnosti je immo vypnuté? Už jsem to četl v několik příspěvcích,ale konkrétní jméno nikde. Ani jsem neviděl příspěvěk od člověka, který takhle naletěl. Možná jen špatně hledám. Vypnuté immo mimo jiné způsobí, že diagnostika v servisu (VAS nebo ODIS) nemůže korektně pracovat s řídící jednotkou motoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Tak mam diky Ferdovi25 (MaxiDot a prizpusobeni) a Rolbarovi (montaz nenovejsiho ESP s XDC) nejnovejsi FL MaxiDot v modelu 2005 a vse naprosto funkcni :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 A vyndal si zapalovací skříňku a imo fakt funguje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Lepsi, Ferda z klice vydelal immo skleneny valecek a auto neslo nastartovat a hlasilo chybu ze nemam klc s immo nebo tak neco, hlasku si nepamatuju presne. Pouze se starter snazil nastartovat a hned motor kaput. Po te valecek nazpet a auto jede normalne :-) Takze za mne vse naprosto OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Podle teto varianty immo je funkcni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Samozrejme, sak to taky na MaxiDotu hlasilo chybu IMMO kdyz nebyl valecek. Ja jsem maximalne spokojeny, navic posledni verze MaxiDotu se vsema funkcema. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nehopsavy Odesláno Srpen 29, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2015 (upraveno) smazáno Upraveno Srpen 31, 2015 uživatelem nehopsavy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wanpaoulu Odesláno Červen 4, 2016 Sdílet Odesláno Červen 4, 2016 Zdar chlapi, mám octaviu II 2006 MR07 1.9tdi, budíky bez MaxiDotu, chcel by som FL s maxidotom. Čo všetko je k tomu treba kúpiť aby to fachčilo ako má? budíky z akej verzie octavie? 1,6tdi môže byť? ktorý maník by mi to dokázal spraviť? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 4, 2016 Sdílet Odesláno Červen 4, 2016 (upraveno) 1.6 je ok, nepujde ti immo, potrebujes minimalne jeste redukci. Ferda, vasa, rolbar, motorpower... Upraveno Červen 4, 2016 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červen 4, 2016 Sdílet Odesláno Červen 4, 2016 a vhodnú jednotku ABS... čo pri ročníku 2006 asi nebude.. takže vymeniť kocku ABS, možno aj brzdové trubky a pod... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 4, 2016 Sdílet Odesláno Červen 4, 2016 Ma modelovy rok 07. Ale pro jizlstotu si merch delat vypis diagnostiky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červen 4, 2016 Sdílet Odesláno Červen 4, 2016 Vedel som aj o 07 MR08 ktora by zmenou ABSka musela prejst :) takze fakt vypis a potom riesit dalej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 4, 2016 Sdílet Odesláno Červen 4, 2016 pokud má auto ESP, tak není problém, když je jen ASR, tak se musí změnit za jednotku z FL + jiné trubky a nebo rovnou předělat na ESP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wanpaoulu Odesláno Červen 4, 2016 Sdílet Odesláno Červen 4, 2016 Má len ASR...sviňa jedna :D čo je jednoduchšie, nová jednotka z FL + trubky alebo rovno ESP? resp. má ABS a ASR aspoň to som vykukal z techničáku, čítam akurát tak, že ESP pozostáva práve z tých dvoch, neviem teda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.