Přejít na obsah

Facelift budiky do předface s IMMO

Doporučené příspěvky

Tak dnes jsem se k tomu konečně dostal,budiky 1Z0920843D do octavie II před facelift rok výroby 2006 motor 1,9TDI BXE jednotka 021LB a to hlavní pro všechny co tvrdí že to nejde IMMOBILIZÉR JE FUNKČNÍ!!!!(viz. odkaz na video dodám zachvíli)neni problém zprovoznit na jakékoliv OII předface.Děkuji jendomu místnímu členu začas který mě věnoval na můj experiment :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak je funkcni immo, ale zase zakladni vec jako ABS a airbagy ne :( dle mne dulezitejsi vec.

Bylo k tomu potreba nejakych kabelu a jednotek?

Ale klobouk dolu a pak popis postup jak rozchodit zbytek.

Docela by me zajimala cena takoveho "nebastleni".

to ferda25: ty to umis komplet bez chyb pro predfl 2005 tusim ze?

Upraveno uživatelem Ladinek
Odkaz ke komentáři

popravdě hoši--dle mého je nesmysl co tu řešíte.Ty budíky nejsou až tak zázračné,aby je bylo potřeba měnit.

Immo-v dnešní době spíš výsměch pro profi zloděje.Včera v Kopřivnici odcizili 4 Octávie,jedna z nich 2012 a odjela po ose.Takže kvalitní vypínač,dobře odpojit diagnostiku.

Odkaz ke komentáři

IMMO uz se da doresit,za chvilku to bude umet dost lidi a to ABSO jak ti tam sviti a pipa to je mazec! To je prvni vec co bych vyresil boi mam stejny problem!

Kdyby to uěmlo tolik lidi tak proč tolik lidi jezdí s vypnutým immem i když mu ten kdo to montoval tvrdil že immo je funkční?Proto vzniklo tohle téma a video a proto svítí ostaní věci.Airbagy nefungjou protože tam má odpojenou sedačku.ABS je problém,ale na to příjdu...

Tak je funkcni immo, ale zase zakladni vec jako ABS a airbagy ne :( dle mne dulezitejsi vec.

Bylo k tomu potreba nejakych kabelu a jednotek?

Ale klobouk dolu a pak popis postup jak rozchodit zbytek.

Docela by me zajimala cena takoveho "nebastleni".

to ferda25: ty to umis komplet bez chyb pro predfl 2005 tusim ze?

viz. odpověď výše

popravdě hoši--dle mého je nesmysl co tu řešíte.Ty budíky nejsou až tak zázračné,aby je bylo potřeba měnit.

Immo-v dnešní době spíš výsměch pro profi zloděje.Včera v Kopřivnici odcizili 4 Octávie,jedna z nich 2012 a odjela po ose.Takže kvalitní vypínač,dobře odpojit diagnostiku.

Dnes odjedeš s 90% aut a to jen tím že si k nim bez problému nakóduješ klíček během chvili přes zásuvku...A ještě takový detail auto má platnou homologaci k provozu pouze s funkčním immo

Odkaz ke komentáři

Uz se to tu zamotava :-D

Cosby ma pravdu!

Rikam ze dost lidi to bude za chvilku umet a pokud nekdo nekomu rekne ze imo fungovat bude a pak zjisti ze mu nefunguje ze mu lhal a zaplatil zato tak,tak dotycny sebere prachy ale pak se mu to za tohle obelhavani lidi nekolikrat vrati!

To ze je immo vypnute nebo ne,tak ten kdo bude chtit tve auto tak ho veme nebo nalozi i kdybys tam mel 1000 tech imobilizeru!

Ale jinak fajn ze ti imo funguje,asi nejmensi vec co by me trapila :-D

Odkaz ke komentáři

Vyřešit funkční immo FL budíků v před FL jen tak někdo neumí. vaha :palec:

Docela by mě zajímalo koho máte na mysli, když píšete, že obelhává lidi, že jim namontuje FL budíky s funkčním immem a ve skutečnosti je immo vypnuté?

Už jsem to četl v několik příspěvcích,ale konkrétní jméno nikde. Ani jsem neviděl příspěvěk od člověka, který takhle naletěl. Možná jen špatně hledám.

Vypnuté immo mimo jiné způsobí, že diagnostika v servisu (VAS nebo ODIS) nemůže korektně pracovat s řídící jednotkou motoru.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...
  • o rok později...
  • o 9 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...