Přejít na obsah

budíky škoda octavie 1.9TDi

Guest pepik11

Doporučené příspěvky

Prosím vás zde budíky škoda octavie 1.9Tdi ..budíky mají přesné označení :

992 650 231 V06

SW 2.2/HW 6.07

octavie je rok výroby tipuju 97-99.neřeknu přesně protože to není moje auto :-(

problém u nich je ten,že nefunguje tachometr (vůbec nejde,ale s ručičkou se dá volně hýbat) a ukazatel paliva de ,ale často spadne na nulu..

tipuju,to na studený spoj/spoje aspoň u toho ukazatele paliva ale s otáčkoměrem nevím :-) u konektorů studené spoje nejsou.

mohl by mi prosím někdo poradit co a jak..jestli tam odchází nějaký šváb nebo něco podobného?? Vybavení na pájení i odpájení a připájení čipů mám samozřejmě :-) budu velice rád když někdo poradí :-)

Odkaz ke komentáři

díky za reakci :-) téma s padajícíma ručičkama jsem našel na fóru..

ale s tím tachometrem opravdu nevím....Ty jsi mi poslal odkaz sice super,ale s tím,že tam najdu jak to udělat,ale ty jsi to myslel tak,že tam psal jeden chlapík,že to dělá a že bud poslat nebo tak.

ja bych rád dostal radu proměř to a to...atd...já za to klidně zaplatím to není problém,ale posílat to nikam nebudu,protože při mejch zkušenostech jsem něco někam odeslal a už jsem nikdy nic neviděl :-(

Odkaz ke komentáři

díky přátelé za vaše odpovědi,ale v kabeláži ani v čidle to není :-) s vypůjčenejma budíkama to funguje..nemáte někdo

rozdělané tyto budíky.?? potřebuju jen hodnotu jedné součástky..je evidentně vadná,ale bohužel nepřečtu žádný nápis

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Prosím vás zde budíky škoda octavie 1.9Tdi ..budíky mají přesné označení :

992 650 231 V06

SW 2.2/HW 6.07

octavie je rok výroby tipuju 97-99.neřeknu přesně protože to není moje auto :-(

problém u nich je ten,že nefunguje tachometr (vůbec nejde,ale s ručičkou se dá volně hýbat) a ukazatel paliva de ,ale často spadne na nulu..

tipuju,to na studený spoj/spoje aspoň u toho ukazatele paliva ale s otáčkoměrem nevím :-) u konektorů studené spoje nejsou.

mohl by mi prosím někdo poradit co a jak..jestli tam odchází nějaký šváb nebo něco podobného?? Vybavení na pájení i odpájení a připájení čipů mám samozřejmě :-) budu velice rád když někdo poradí :-)

a

Ahoj pokusím se Ti poradit,opravoval jsem minulý týden.Je to studený spoj na tišťáku na budíkách. Prý konstrukční vada a problém Octávia 1.Proletovat odpory vedle stabilizátoru napětí, posílám obrázky post-2690-0-38292400-1386011380_thumb.jpgpost-2690-0-50430900-1386011334_thumb.jpgpost-2690-0-76189300-1386011346_thumb.jpgpost-2690-0-37498200-1386011359_thumb.jpg

post-2690-0-71472900-1386011371_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dobrý večer, nechci zakládat nové téma tak doufám že nevadí když to napíšu sem. Moje otázka zní jestli mám stejný problém jako většina lidí tady, dnes když jsem nastartoval tak jsem si všiml že mi spadli všechny ručičky u budíků a zhaslo hladové oko. po chcípnutí a znovu nastartování o5 vše funguje ale cca 5vteřin a pak zase hned spadnou + zhasne rezerva. Myslíte že by to mohl být studený spoj? Děkuji předem za odpověď. Octavia 1.9TDi 81kW r.v. 1999 :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Ahoj, mám problém s budíky a to takový ,že když jsem měnil pojistky(c.10) tak mi po výměně budíky začali dělat to, že když nastartuji a jedu je všechno OK, ale jakmile zastavím a zhasnu motor tak mi všechny ručičky zůstanou na budíkách jak byli při volnoběhu když jsem zastavil a zhasne mi palubní PC (nemám maxidot) včetně celkového stavu najetých km... Po zapnutí žhavení se rozsvítí všechny kontrolky a ručičky spadnou dolu, palubní počítač naskočí ale úplně restartovaný a nastaví se tak jak by měl při zapnutí žhavení být... Nemáte s tím někdo zkušenost? Nevím co s tím Díky :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...