Fenix Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Také se zeptám, po výměně řízení a seřízení geometrie mám volant trochu doprava. Jde volant pootočit o zub, nebo a dva aby to neovlivnilo činnost kroužku airbagu, a neházelo to chybu? Je tam nějaká rezerva? mám jen airbag, ESP nemám. Nemali náhodou pri nastavovaní geometrie zaaretovať volant tak, aby bol rovno ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jen-da Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 zaaretovali, ale asi ne až tak úplně rovně, nebo si s tím trochu pohli, když povolovali čepy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 známej mi volant rovnal tyčkama řízení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas.noot Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Cvakání jsem už taky odstranil posunutím páček k volantu ale při výměně volantu jsem trošku pootočil kroužkem(cca o 45stupňů). Nevím jak jsem to měl před tím ale teď mám žluté kolečko na kroužku ne ve středu toho plexiskla ale vpravo dole(kola v rovině). A svítí mi kontrolka abs. Volant troubí a airbag nesvítí. Mám 99 tdi bez ESP a ASR. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcatuma Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 někde to tu je napsané jak ten kroužek má být co je to za model 99tdi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas.noot Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 o1 1999 tdi slx předfacelift VAG ukazal. 00285-ABS -snímač otáček kola v předu v pravo (g45) 35-00. Může to být špatně přepájeným konektorem airbagu? Ještě se mrknu pod volant jestli jsem nepohl s nějakým kabelem od abs, nevíte náhodou který to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas.noot Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Tak nakonec byl špatný snímač abs neukazoval žádný odpor, po výměně zhasla i kontrolka abs bez použití vagu. Stejně je to náhoda, že tak odešlo, jinak airbag funguje a volant troubí. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Leden 29, 2018 Sdílet Odesláno Leden 29, 2018 zdar chlapi...nemate nahodou niekto odfotene jak vyzera prepinovany konektor z O2 na O1 . Vdaka.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PájaK Odesláno Březen 3, 2018 Sdílet Odesláno Březen 3, 2018 Zdar, já mám v mé octavii new volant z trojkové octavie a čekám na potyhy od MADu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.