pavel71 Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 no vidiš a dem bádat dál takže skoušel si to při všech zavřených dvěřích ? pokud otevřeš dveře řidiče rozsvítí se stropní světlo a po zavření dveří zhasne? zkontrolovals dráty v průchodce mezi dveřma řidiče zda není nákej přelomenej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Po namontovani dialkoveho som vestky dvere zavrel a vyskusal som ich zaistit dialkovym.Vsetky my ich zavrelo okrem soferovych.Do teraz mi pri otvoreni dvery rozsvietilo stropne svetlo ale chcel som minuly tyzden vymenit ziarovku a vnutro stropneho sa mi rozsypalo a ked som ho poskladal tak mi odpalilo poistku a poskladal som to tak ako to ma byt ale niekde to skratuje a tak som tam nedal ziarovku,len tie bocne ziarovky som nechal som nechal.Ale kym mi to nezacalo skratovat tak pri otvoreni dvier sa rozsvietilo svetlo.Teraz ked zavriem z klucom tak sa zaistia vsetky dvere a dialkovym nezaisti tie soferove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 mám pocit že si to myslý že sou ty dveře řidiče otevřený proto je to dálkou nezamkne prověř nejdřív kabely mezi dveřma a konektor ŘJ OKEN ve dveřích řidiče dost to v něm oxiduje a hnije prověř zda je v konektoru ve žlutočerveném drátu plus 12V 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Zajtra to pozriem.A ked tam bude tych 12V? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Prosinec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Tak dal som sa dnes do toho a odpojil som RJ okien.Dobre to tam bolo zaoxidovane.Len hodinu som z ihlou cistil ten konektor.Fuj.Ale oplatilo sa,lebo uz mi zatvara aj vodicove dvere na dialku.Dakujem vsetkym ktory mi radili a mali so mnou trpezlivost.A este by som sa chcel dozvediet co je ta krabicka co je nad relatkamy.Ma 3 zelene diody a blikaju aj som to odfotil.Prikladam foto,, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 fotky sou velmi mizerné nic z toho neni poznat ale origo to nebude odštípej uchycení a krabyčku vyndej a pořádně koukni popřípadě jí ze všech stran nafot typuju možná nákej alarm či náká jeho součást náklonový čidlo nebo náká jiná ŘJ čert ví :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 Ta "krabicka" s diodami mi silno pripomina GPS tracker. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Prosinec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 No dnes sa mi to podarilo vybrat a je tam napisane GPS a GSM.Neviem na co to je.Ci je to tam dane od vyrobcu alebo od predchadzajuceho majitela.prikladam foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 a co ujo guuuugl... ten ti nic nehovori? http://www.teltonika.lt/en/pages/view/?id=973 je to krabicka na sledovanie fleet vozidiel. Mas byvale firemne auto s GPS trackingom, odosiela udaje cez GSM siet. Ked to cele zije, asi mas v tej krabicke este zivu sim kartu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Prosinec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 A mozem ho odpojit?Pri odpojeni nezablokuje nieco v aute? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 odpojit to můžeš dle mě to stačí jen vycvakat z konektoru nic by se stát nemělo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Odpoj konektor a uvidis :) Keby nieco neslo, pripojis nazad a potom poriesis. Ak spravne vidim, tak na konektore ma dva vystupy (piny 5 a 6), moze to byt vyuzite aj na imobilizaciu vozidla asi (necital som navod, na linku co som ti dal najdes podrobnosti). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Prosinec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Uz je to poriesene.Tu krabicku na ktorej su tie konektory som tam musel nechat asi je to sucast auta,lebo ked som odpojil tie 2 konektory tak mi na dialku nezaistilo zadne dvere a nesvietilo svetlo v interieri.Ale na tej krabicke bolo prilepene to zariadenie na sledovanie auta.Tak som to odlepil a uz to tam nieje.Clovek nikdy nevie co sa moze stat,niekto si to auto vyhlada cez GPS a rano ked sa zobudim auto nebude na dvore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 nemate niekto fotku alebo popis zariadenia, ktore je pri Meta alarme za popolnikom? mala by sa tam nastavovat citlivost alarmu, no mne tam trcia iba kable a antena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dodoman333 Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Caute. Skusam zapojit DO, ale. Na RJ som nasiel kontakt na zamykanie ale na odomknutie neviem najst (dvere mam zavrete). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 sundej tapec u dveří a patřičný dráty najdeš v konektoru řj okna řidiče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dodoman333 Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 chcel som sa tomu vyhnut, ale pomohlo dakujem uz to funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dodoman333 Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Mam este 2 otazky. 1. ten modul na do ma vystup na okna. Kam s nim? (predpokladam, ze je na otvaranie a zatvaranie okna pri dlhom stlaceni gombika na do) 2. otvorenie kufra funguje tak, ze kabel pripojim na motorcek kufra a odomknem len kufor? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červen 30, 2014 Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 výstup na okna zapojíš na zamykání je tam prodlouženej mínusovej impuls a funguje to podobně jako kdybys držel klíček v zamčený poloze k tomu kufru je to jinak musel bys dopřipojit tkzv. odskok a pak bys mohl bez problémů otvírat kufr pomocí tý dálky na origo centrál to nenapojuj nebude to chodit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dodoman333 Odesláno Červen 30, 2014 Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 ok dakujem. vyskusam okna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
antikor Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 Zdravim, tak po 4 hodinach skusania kablov to vzdavam, ani jeden kabel mi nereagoval na skusacku, ani na ziarovkovu skusacku (mal som dvere zavrete, a mam elektricke okna)...kazdopadne neviete o niektom kto by mi namontoval pridavne DO, Nitra a sirsie okolie? vdaka za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 (upraveno) tak ještě jednou kabely je třeba hledat v konektoru ŘJ oken řidiče u mé tdi okty je to černo žlutý a bíložlutý a tady je napojení blinkrů najdeš na páčce blinkrů u volantu Upraveno Srpen 21, 2014 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
antikor Odesláno Srpen 21, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 viem ze vo dverach, tam som to aj skusal. ked nenajdem nikoho co by to za slusny peniaz urobil, pustim sa do toho este raz... btw moze byt problem pouzitie 15w ziarovky? ale ani skusacka mi pri ziadnom nic neukazala. moje zapojenie v prilohe, vyzera trochu inak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 zkoušečka ti nic ukázat nemá vem 21w 12v žárovku jednu stranu žárovky ukostři a na druhou si dej ostře nabroušenej hřebík jím bud opatrně napichuj dráty nebo hledej přímo v zapojeným konektoru a až ti to na jeden drát zamkne a na druhej odemkne tak to sou ty správný dráty pro připojení uni dálky nezapomen mít zacvaklej zámek jinak se nedohledáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest otam031 Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 chlapi mam DO ale niekedy mi zamkne soferove dvere a niekedy zase nie ,moze to byt tym, ze na zadnych dverach mam pokazeny central??? daval som novy central lebo stary mi to zacal robit a robi to aj novy :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 základem je mít všechny dveře o.k. tj neporušené kabely v průchodkách mezi dveřma,nemít vyhnilý konektor ŘJ v předních dveřích,a mít v pořádku zámky - mikrospínače a proletovaný tištěný spoje uvnitř zámku jak na to najdeš v návodech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest otam031 Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 základem je mít všechny dveře o.k. tj neporušené kabely v průchodkách mezi dveřma,nemít vyhnilý konektor ŘJ v předních dveřích,a mít v pořádku zámky - mikrospínače a proletovaný tištěný spoje uvnitř zámku jak na to najdeš v návodech mam vsetko ok mne ich aj zamkne ale v zapeti ich hned aj otvori 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 měls ty zámky venku? rozebírals je? měřils mikrospínače? letovals spoje? svítí ti u všech dveří při otevření stropní světlo? a zhasíná když ty dveře zavřeš? další co mi napadá máš v pořádku fabku u předních dveří ? když odmykáš a zamykáš klíčem vrací se ti ten klíč v zámku sám do výchozí polohy?? nezůstává na jedný či druhý straně?? nemáš někde náhodou zámek s číny?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest otam031 Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 měls ty zámky venku? rozebírals je? měřils mikrospínače? letovals spoje? svítí ti u všech dveří při otevření stropní světlo? a zhasíná když ty dveře zavřeš? další co mi napadá máš v pořádku fabku u předních dveří ? když odmykáš a zamykáš klíčem vrací se ti ten klíč v zámku sám do výchozí polohy?? nezůstává na jedný či druhý straně?? nemáš někde náhodou zámek s číny?? vsetky zamky su original len ten jeden nefunguje na zadnych dverach za spolujazdcom central, moze to byt koli tomu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 múže i nemusí je třeba skouknout jak přední dveře tak dát dohromady ty zadní typuju studený spoje na zámku řidiče pokud sou o.k. kabely mezi dveřma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.